Aspirante optimiste > 20 ani (573)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

pai ce mai astepti, Didi, cauta de munca in alta tara... daca esti hotarata...
ne auzim maine

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

April felicitari esti gravida...
asa a aratat si la mine testu in z26

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

uite aici cum se vedea la mine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetelor,

va povesteam eu ca am fost la dr. sa vad de ce am avut menstruatia maro si extrem de putina...concluzia finala raceala la ovare :D
tratament polidin,augumentin si supozitoare voltaren, toate 10 zile... :)

daca vrea doamne doamne poate luna viitoare sau peste 2 luni am si eu 2 liniute. trag si eu sperante de injectiile cu polidin si de optimismul dr meu care mi-a spus ca am avarele pline de foliculi...:))
sa fie oare de la tratamentul naturist pe care il iau? vitex, female hormonal blend si fertility blend? a mai luat cineva?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Bebelu, multumesc mult pentru raspuns!!! Si pentru felicitari!
Chiar asteptam parerile voastre!
Tu cum te mai simti? Esti mai bine?

Mergi la inceput

Maine dimineata am sa fac test din nou. Sper sa se vada mai bine.
Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine de data aceasta....si peste 9 luni sa-mi tin si eu puiul in brate....visez deja la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

april felicitari!!!!! se vede ffff bine a doua liniuta la test. a mea se vedea multtt mai pala in z 26. ce zi esti??

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

bb_yasmi, multumesc mult! Sunt ziua 29, din max 28.
Abia astept rezultatul de maine de la hcg.
Stiu ca si testele tale au fost mai "pale" la inceput....sper sa fie si la mine totul bine.

Mergi la inceput

april sa dea Domnu sa fie bine pana la finalul celor 9 luni si sa dai nastere unui bb sanatos

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Cand citesc ca aveti 2 liniute ma cuprind emotiile si ma gandesc cu nerabdare la ziua cand o sa vad si eu 2 linite pe test....la reactiile sotului,ale familiei sa ma vad

revenind...felicitari april...sa de-a domnul ca hcg-ul sa iti confirme testul si sa ai un bebe sanatos.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput