Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 11
AlinaBu spune:
fetelor nu stau mult . Am intrat sa o lamuresc pe sorina : "Da uterul pare gravid, se simte ceva ca un bob de mazare un pic mai mic. Dupa parerea mea 70% esti gravida, nu pot sa iti zic 100% ca esti mai plinuta, dar testul de maine de dimineata si cu ecografia v-a arata cu siguranta daca ma insel. " astea au fost cuvintele dansei
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
april eu zic sa nu te mai stresezi si sa incepi sa te bucuri!!!! stiu ca la inceput iti trec un milion de ganduri "negre" prin cap (gen: test fals pozitiv, avort spontan, sarcina extrauterina, sarcina oprita in evolutie, etc) toate am avut aceste ganduri. bucurate....zambeste.....sari in sus de bucurie.....o sa ai un chirias in burtica!!!
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april_25 Maine dimineata am sa fac test din nou. Sper sa se vada mai bine. Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine de data aceasta....si peste 9 luni sa-mi tin si eu puiul in brate....visez deja la asta |
Bravo april ai deschis odiseea
AlinaBu spune:
ma pun la loc la somn , am fost la shushu si am trecut sa inchid calc , dar nu inainte sa vad ce ati scris. Multumesc de incurajari . Poate ma ajuta DD sa fie bebe
bebelu86 spune:
Alina te asteptam cu vesti bune maine de la doctor.
sa fie cu ochisori
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
Ingerash_Mic spune:
april bravo! hai trage-ne si pe noi dupa tine
vaaaaaaai ce ma bucur! pai testul ala este clar pozitiv.. se vede a doua liniuta si la calitatea aia a pozei FELICITARI INCA O DATA!
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
Ingerash_Mic spune:
alinush, felicitari pentru noua dr! bafta multa in continuare, asteptam vesti!
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
april_25 spune:
Multumesc, yasmi! Parca mi-ai citit gandurile Chiar mi-au trecut acele idei prin cap...si asta de azi de la 12 cand am aflat. Incerc sa adopt o atitudine pozitiva...mai ales daca imi zice o mamica, asa trebuie sa fie, ele au intuitia mai buna
Multumesc, Alina! Stii, ce-mi spune yasmi mie iti spun si eu tie: nu te mai stresa. Maine ai sa aflii sigur. Oricum dr a zis ca sunt 70% sanse sa fie bebe....e mai mult decat jumatate.
Abia astept sa vad maine rezultatul testului tau. Tin pumnii sa fie bebe si la tine. Si mergem impreuna la odisee.
Ma bag si eu la somnic! Ne auzim maine!
Noapte buna, fetelor!
april_25 spune:
Multumesc, Ingeras!
Chiar ma gandeam ca vad doar eu liniuta...
Asa l-am anuntat pe sot. M-am dus pana la el la munca cu testul si l-am intrebat cate liniute vede...ca eu vad 2. Din fericire si el le-a vazut.
Imi pare rau pt testul tau....dar, asa cum zic fetele, pana nu vin rusii mai este o sansa.
Sper sa am acelasi noroc ca bebelu si sa iau cat mai multe fete cu mine la odisee.