Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
alina si la tine sigur e bebe. e prea devreme sa se simta la palpare sau sa se vada la eco. a cata zi esti???
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
Ingerash_Mic spune:
april e bine ca le-a vazut si el! am vazut teste pozitive care erau pozitive dar eu nu vedeam liniuta 2 si dupa ce ma holba atent parca parca cu chiu cu vai o vedeam..
nu-i bai cu testul meu.. baiu„ este ca sunt in faimoasa zi 74 a ciclului tare nu? astept ziua de duminica pentru ca se pare ca am ovulat pe 5
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
bebelu86 spune:
bella cred k inca sunt moderate mesajelesi de aia nu apar.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alina si la tine sigur e bebe. e prea devreme sa se simta la palpare sau sa se vada la eco. a cata zi esti??? mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
z50
The life is too short,to have time for sadness too!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlinaBu
z50 The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
din cate?
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
cos_minutza spune:
April bine ai venit si fugutza la odissea ca sigur e bebe in burtica,Surechekul nu minte si ai vazut ca si testul lui Bebelu arata la fel si e frmusete de burtica areFelicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Bebelu imi pare rau ca n te simti bine,sa suni medicul sa-i spui,multi sa treaca starea de rau
Alina si mie mi se pare ciudat ce ti-a zis doctorita...In fine,stie ea mai bine.Dimineatza te asteptam cu liniutzele
Sorina ma bucur pt nol tau job
Didisor mltumesc,sper si eu sa vin cu vesti bune
Va pupic pe toate fara exceptii!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Bella imi pare rau ca trebuie sa faci injectiiInsa tratezi raceala si dupa vii cu liniutzele
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
din cate? mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
din cate o vrea dumnezeu 36-42 max
The life is too short,to have time for sadness too!