Copilasi din 2002 *81* Succes la scoala !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Katty, La cat mai multi ani fericiti impreuna!

La noi incep lucrurile sa se mai aseze. Sara se duce si se intoarce singura de la scoala. Ce-i drept iese din casa si intra in scoala, dar nu vroia deloc. Acum trebuie sa o mai conving sa scrie cu litere de mana... nu vrea deloc. E un fel de protest la faptul ca am plecat din Kiev-acolo scriau cu litere de tipar. La sfarsitul anului facusera literele de mana, ea le stia si de acasa. Invatatoarele le-au facut cu ea acum... dar nu vrea. Temele le scrie cu litere de tipar.
Sanzi, la mine te referi? M-am uitat si eu dupa tine prin listele fetelor dar nu te-am gasit
Nico, cum a fost excursia? Ce bine ca a avut timp superb!
Laura, nervi de fier. Nu se pot tria copiii? Cei buni intr-o clasa, restul in celelalte?
Gabi, cum mai stai cu vanataia?

O zi buna si insorita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Katty la multi ani impreuna!
Nico mersi, e foarte fain site-ul, l-am salvat:)
Am sapat in cutiile deasupra dulapului, am mai gasit acolo vreo 2 perechi de pantaloni. Nu-s negri dar nici blugi nu sunt Am s-o intreb pe doamna daca musai negru, sau n-am inteles noi bine

Eu tot vanata, dar nu asa de tare. Vanataia s-a tras mai jos, s-a micsorat, acum e o pata mai mica si neagra si azi am 2 saptamani de la extractie

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, La multi ani fericiti impreuna!
Multumim de tratatie si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!

Katty-multi ani, cu sanatate si fericire impreuna!!

Cristina-Dev-ce hotarata e Sara!! Imi dau seama ca ii este greu sa plece de la scoala "ei", dar se va obisnui.
Nici eu nu am recunoscut-o pe Sanzi.Noroc ca m-a luminat Laura.

Katty-noah, si cum ati sarbatorit??

Nico-felicitari gradinarului! Deci pofta vine mancand!

Laura-cum esti?

Andrei nu merge singur la scoala si nici nu stiu cand il voi lasa.Sunt aprox. 2 km de acasa pana la scoala, pe care, cu siguranta, ii faci mai repede pe jos decat cu masina si nu sunt decat 2 semafoare, dar e ingrozitor de aglomerat.Pana la urma eu ma bucur de drumul asta, asa aglomerat cum e.Mai stau de vorba cu Andrei, ne distram.Azi, s-a simtit stanjenit ca, din alta masina, il privea, o fetita.Mi-a marturistit apoi ca el o urmarea, insa doar cu "coada ochiului".
Off, ce sa fac??E frumos rraau, fiu-meu asta!

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, esti pe FB?
Ia sa fac eu cercetari.

Mergi la inceput

Noi stam la 3 min de scoala, insa are de traversat o sosea foarte periculoasa plus una mai putin aglomerata dar tot periculoasa, care trece chiar langa scoala, degeaba limita de 30 km/ora, degeaba trecere de pietoni chiar in fata scolii, nimeni n-o respecta

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Nici eu nu am recunoscut-o pe Sanzi.Noroc ca m-a luminat Laura.

Cred ca am depistat-o

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? Ati disparut inainte de weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu n-am disparut...decat putin!
Vina sa va anunt ca Mari (mari_paun), mamica de-a noastra, a nascut ieri un baietel sanatos si frumusel, Petru, 2760 g, 48 cm...Felicitari, mami! Un bb sanatos si papacios!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mari, felicitari!! Sa fie sanatos si voios! Si voi la fel!

Noi ne pregatim de week-end... :) sufleteste, zic :).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput