Copilasi din 2002 *81* Succes la scoala !!!
Raspunsuri - Pagina 8
Gabi_K spune:
si io-s dependenta rau... pc, dc, fb...
No asta e. Altele stau la telenovele, sau impletesc pulovere, eu bantui pe net, mai arunc cate o privire peste celelalte calculatoare din casa, parca as fi omul de la intretinere PC-uri
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
sinzi_ana spune:
Eu m-am mai linistit cu Farmville...l-am inceput ca sa ma joc cu David...si sa il mai intreb de binete cat a fost in Romania...(stiam ca pe fb os a il gasesc sigur!!! hihihi!!!)
Katty, super pozele ca de obicei!!! Ce inalt e Andrei...!!! Dar el mereu a fost asa!!!! Si slab!!!! (adica pentru inaltime....)
David are si el 27kg (avea cand a venit din Ro...dar acum cred ca a scazut la 26) si 1.32cm....
Cristina, eu nu te am pe FB....:)
Nicoleta spune:
Salut.
Am mai zis? Stefan 1,28 si 24,6 kg (dimineata, dezbracat si dupa vizita la toaleta ). E binisor, dar asa de slabanog pare!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
andy.p spune:
Apuc si eu,finally sa scriu doua vorbe
Suntem bine,ne-am sarbatorit in week-end...Andy a fost suparat ca el n-a primit cadouri
Avem deja teme serioase...tre sa duca la scoala Cartea cu Apolodor de Gelu Naum.Sedinta n-am avut inca.
Vad ca vorbiti de dependenta..si eu DC,FB..cu FV am lasat-o moale,nu mai apuc...la mine e nebunie am ore de dimineata pana la 1 sau 2,copii s-au schimbat,cei de a 8 a sunt obraznici si nepasatori,trist ca nu poti sa-ti tii orele si ca tre sa faci pe politaiul ca sa ai un pic de liniste si mai trist e ca sunt care ar vrea sa invete si nu pot de cei pe care nu-i intereseaza.Sunt tare dezamagita,multe s-au schimbat in 2 ani...
Asa l-am masurat si eu pe Andy are 1,37...inaalt si 29 de kg
Va si va citesc,mai greu cu scrisul.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Neata!
O www.liquidmatrix.org/blog/wp-content/uploads/2009/02/morning-coffee.jpg" target="_blank">cafeluta doriti?
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Asa l-am masurat si eu pe Andy are 1,37...inaalt si 29 de kg Va si va citesc,mai greu cu scrisul. Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002) "Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Laura, la fel si Andrei...
Imi pare rau ca asa ai fost intampinata la scoala, asta e starea actuala a invatamantului romanesc! Intr-adevar, pacat de copiii care vor intr-adevar sa invete si nu pot de ceilalti!
Si Andrei a intrat serios in teme, in fiecare zi scrie la romana cate 2-3 pagini, si mai mult poate, cate ceva si la matematica! A venit ieri cu primul FB...de cand sta cu buni (mama) si-si face temele e altceva! Deja a inceput sa scrie mult mai frumos!
Nici noi n-am avut sedinta inca!
Sinzi, multumesc de aprecieri, ! Asa e, Andrei pare tare slab, mai ales din cauza ca e inalt! El cand "se ingrasa" are doar falcute si un pic de burtica, in rest numai piele si os!
Gabi, la fel si eu, n-am alte vicii decat PC, DC, FB! atat..., nu fumez, nu beau...telenovele, rar, doar cand e vre-una mai interesanta (gen Clona, India)!
Nicoleta spune:
Neata.
Laura, nu suna bine ce povestesti despre scoala... Cumva trebuie sa se aseze lucrurile, asa-mi place sa cred!
Stefan merge astazi intr-o excursie. Sa cunoasca padurea si cele ale padurii... intr-un muzeu! Ii vor lega la ochi, sa-si foloseasca si mirosul... Abia astept sa imi povesteasca!
Matei s-a descurcat super la gradi. Astept cu nerabdare ziua de maine...
Katty, ma bucur ca Andrei scrie mai frumos, mare noroc pe voi cu asa bunica!
Va pup pe toate, va doresc o zi super!
Gabi_K spune:
nici eu n-am alte vicii, nu fumez, nu beau, si habar n-am unde e telecomanda de la tv dar de laptopul meu sa nu se atinga nimeni
Vad ca fiimea e printre cei mari p'aici degeaba, ca e tot o bebelusa, si azi in zori a venit sa doarma cu mine
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Nicoleta spune:
Gabi, am vazut azi intr-u catalog pantaloni negri, feluriti, luuungi si subtiri. Cred ca ii gasesti pe www.bonprix.at .
katty spune:
Nicoleta, ma bucur ca este totul in ordine cu Matei la gradinita si s-a adaptata asa repede!!! Distractie placuta lui Stefan, de fapt cred ca se vor distra excelent in excursie! Sa ne povestesti!
Astazi facem si noi 13 (13!!!!) ani de casnicie, nu stiu cand au zburat! Asa ca va servesc cu 13 prajiturele, asta vom face si noi diseara acasa, am zis ca luam 13 prajituri si o sticla de sampanie si ne facem de cap!
Nicoleta spune:
Katty, multi ani fericiti in continuare!!
Gabi, era mai generoasa oferta din catalog decat cea de pe net :(...