Copilasi din 2002 *81* Succes la scoala !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_C spune:
Deci nu mai este pericol de confuzie la Cristine.
Mi-am facut si e cont pe FB in seara asta, am pus o poza cu mine si cu Robert tot din seara asta. Acum trebuie sa va gasesc si sa trimit invitatiile.
devoska spune:
acum ca dam din casa... toata vara ne-am minunat (eu si Sara) cate Cristine se joaca pe FB. Binenteles ca am crezut ca ,,,, Cristina este una din prietenele Cristinucai (a Ninei). Cand am vazut azi poza, am izbucnit in ras. Ce-i drept, la cat de bine arata Cristina, o poti confunda oricand cu o pustoaica .
Cristina, daca gasesti una, gasesti pe toata lumea.
Cristina_C spune:
Multumesc!
Asa este, din aproape in aproape v-am gasit pe majoritatea, mai cercetez (de Katty inca n-am dat).
cristina22 spune:
A aparut si Cristina C cu copia ei, Robert
Dev-ma faci sa ma "simtesc" bine, asa, de dimineata.
Cu jocurile...acolo Andrei e stapan.
Bine zice Cristina-Dev, sunt faine, dar mancatoare de timp
Insa, cand se poate, mai culeg si io o pruna, mai mulg o vaca...
Noah, sper sa nu ploua azi.Daca e vreme buna, Mr tata il va duce pe Andrei la un meci de fotbal adevarat, pe stadion.
O zi faina!
C+C=Andrei
Gabi_K spune:
Cristina_C, am dat accept inca aseara, la tine nu am avut dubii
Cristina_22 nush cum merg baietii tai la meci pe vremea asta Eventual cu umbrele, echipament anti-apa, si o barcuta in loc de masina
Si totusi ce cauti tu la ora aia in fata PC-ului? Ca o farmerita buna, hranesti anumalele, alimentezi tractorul, te pregatesti pt muncile de camp???
p.s. si eu sunt fan jocuri "agricole", dar exista si variante offline, si acolo nu trebuie sa-i hranesti tot timpul... Robert ma dispera cand il vad la 7 dimineata sau chiar inainte de 7, cum isi curata acvariul de pe FB
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
Cristina_C spune:
Weekend frumos!
Eu sunt noua pe FB si imi trebuie timp sa ma familiarizez cu ce se poate face pe acolo, asa ca n-am activitate deocamdata.
Nicoleta spune:
Oooo, eu m-am ferit de jocuri cat am putut. Pana acum mi-a iesit. Sa vedem pe viitor... :))) (Nu de alta, dar dezvolt usor dependente :(.)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Multumesc! Asa este, din aproape in aproape v-am gasit pe majoritatea, mai cercetez (de Katty inca n-am dat). |
ma duc sa te caut si eu, cred ca poti sa ma gasesti in prietenii celorlalti cred...asa o sa incerc si eu! edit, ca te-am gasit, am dat deja add friend!
Cristina(devoska), multumesc!
Cu jocurile FB, aveti dreptate ca dau ceva dependenta, dar in timp reusesti sa nu stai chiar tot timpul acolo!
Nicoleta spune:
Eu de mine ziceam de dependenta (uitati-va la mine si la DC :)).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!