Copilasi din 2002 *81* Succes la scoala !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_K spune:
Nico, spor la cautari! Vreti sa cumparati sau sa inchiriati altul?
Lili nu ar fi inalta, dar are picioarele foarte lungi. In iunie avea si ea 128 cm, bara asta a fost benefica pt ea:) La kile suntem si noi cam tot acolo ca si Stefan al tau.
Cristina m-am uitat pe listuta oradenilor, 1 octombrie e ziua ta, deci nu am gresit chiar asa de mult, doar o juma' de luna
Somn usor tuturor!
Cristina_C te asteptam pe FB!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
sinzi_ana spune:
Oh...ce de scolarei!!!!
Si succes la gradi lui Matei!!!!
Gabi...uff...ce vanataie!!!!!
Noi suntem pana peste cap cu teme, joaca, si sport....nu am timp nici sa respir....abia astept sa termin rezidentiatul in spital...si sa ma pregatesc de licenta!!!!...Sper sa apuc o luna de stat acasa, pana incep sa lucrez
Nicoleta spune:
Gabi, sa cumparam? Razi de mine?? :)))))) Vrem sa inchiriem un altul, ca aici sunt ceva probleme, am vrea ceva mai aproape sau cu mijl de transport mai putine (acum schimb 2 sau 3, depinde pe unde o iau).
Sinzi, spor la invatat! Ai si tu rabdare, se vor aseza lucrurile. Nu-ti doresti sa incepi sa lucrezi?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
sinzi_ana spune:
Nicoleta, imi doresc...dar nu mai sunt ca la 19 ani, sa pot sa alerg cu copilul la scoala, apoi la spital, unde muncesc si invat (trebuie sa invat enorm) apoi iau copilul, facem teme, mergem la sport, mai iesim la joaca un pic, si apoi trebuie sa imi invat pentru a doua zi pana adorm!!!!
Am imbatranit....nu mai pot asa usor!!!!
E stress la spital si apoi am si stressul licentei...care va fi destul de grea........si stresul temelor lui David...care fiind acum in clasa asta, e concurenta f mare, si trebuie sa ne ocupam sa se mentina la nivelul clasei!!!!
Nicoleta spune:
Sinzi, stiu ca era o vreme in care ziceai ca vrei sa lucrezi. (Voi nu aveti nicio bunica la voi?) Fireste, toate trebuie facute, te descurci tu cumva .
devoska spune:
Neata! Cafea pentru toata lumea - eu snt deja la a doua.
Sanzi, succes la scoala. Ce program incarcat ai, dar vad ca faci fata cu brio. Felicitari!
Gabi_K spune:
Sanzi bafta! Sigur vei face fata tuturor problemelor!
Nico, intrebam doar...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Cristina_C spune:
Dev, f. buna cafeaua, dau si eu un ceai verde pe langa ea, adus de la mama lui, din Singapore!
Gabi, nu ti-am vazut vanataia dar sper sa-ti treaca repede! Oare asa se intampla mereu cand se scot maselele de minte?
Pentru Lili
Sinzi, bafta si putere de munca, merita efortul pentru satisfactiile profesionale si o sa fie bine si cu David cu scoala! Din cate
stiu, aveti o bunica - mama sotului - care poate sa vina destul de des pe la voi.
Nicoleta, spor la cautat apt., vreti unul mai mare sau mai aproape de scoala sau si-si? Ai gasit servetele cu ceara?
Nina, Kiki s-a reintalnit cu verisoarele ei sau nu mai stau cu voi?
Cristina22, Katty, Lucia, Laura, salutari si voua!
Iaca azi am fix 10 ani de casatorie!
cristina22 spune:
eiii, azi iar bem!!
Iubi de Cristina+Cristina
Sanatate, iubire, intelegere si sa va bucurati de puiul vostru!!!
Sunt pe fuga!!
Revin sa beau din cafeaua lui Dev
C+C=Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Gabi, nu m.am suparat ca ai intrebat, m-am amuzat doar! Nu, am vrea noi sa ne cumparam, dar nu ne permitem.
Cristina, multi ani inainte, cu fericire si intelegere!
Va pup pe toate, azi am fost la dentist, abia am sosit acasa, ma duc sa ordonez haosul... Si revin!