Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki nu e chiar asa.
o parte din banuti sunt decontati de CAS, asta daca esti asigurat. in aceste conditii o nastere naturala costa 1300 euro, 3 zile spitalizare. nu stiu eu sunt in dilema.....pana acum nici nu vroiam sa aud sa dau atatia bani, in conditiile in care eu am nascut la stat si a fost super ok, conditii ok , asistente ok si totul m a costat in jur de 500 euro. dar acum stau si ma gandesc....dar ce eu nu merit???? al meu sotz spune ca mai bine de acesti bani cumparam ce carucior vreau eu si ...nu stiu...voi sta la discutii si cu mama mea....ea sponsorizeaza,,,,,,

roxy in nasterea in apa este 1500 euro , daca esti asigurat.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

oricum suna bine, insa sincer n-as renunta la medicul meu pt nici o clinica privata..mai bine 3 zile la stat

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

multumesc mult pentru primire si urare. astept si eu sa trecem de perioada critica si apoi sa ne gandim la toate cele: patut, carucior etc. chiar asa: la carucior mi-e clar ce trebuie, insa patut..exista pt gemeni? sau trebuie doua patuturi? habar nu am.
si mai vreau sa va intreb daca voi ati facut sau veti face vreuna amniocenteza. am discutii cu sotul meu pe tema asta, in sensul ca eu vreau sa fac iar el nu decat daca dublul teste recomanda asta.

9+

monas, eu am facut amniocenteza la prima sarcina din cauza rezultatului prost la dublu test..sincer am trecut printr-un stres pe care acum as face orice sa-l evit..stii ca e o procedura care se poate lasa cu urmari grave, asa ca n-as face-o doar asa de siguranta..doar daca as avea un motiv intemeiat de ingrijorare. eu iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy, vrei sa vii sa imi tii companie la monitorizat soricelul ?? Tu pe masa daca vrei , eu pe langa De frica nu mi-e frica asa tare, numai ca ma enerveaza ca nu as vrea sa se duca in casa sa ma trezsc cu el prin dulapuri sau sifoniere sau prin pat si cat despre matze, pfoaaa... eu le-as face vant de la etajul 9 daca era sa stau la bloc

Dydya, ma si intrebam pe unde umbli ca nu te mai vazusem de vreo 2 zile. Deci nu-s singura patita cu ceva intrusi prin casa, si tu ca si Ama cu cate un broscoi

scrish, felicitari si sa creasca mare samburelul jucaus, cat despre tine, m-am uitat acum la poze ... Uaauuu... esti o frumoasa si jumate si jur ca nu-s lesbi

Mie mi-e rau si stau si cu usa deschisa spre gradina sa iasa soricelul si e cam frig si -s zgribulita putin , ca parca soricelul iese la comanda

Ma duc sus sa ma imbrac mai bine si sa vin iar la pazit soricelul

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Scrish felicitari pentru eco grozav ;) si pentru minunea activa si zburdalnica :)

Eu ma bucuram ca de vreo doua zile am reusit sa-mi controlez greata si azi m-a luat atat de tare ca nu m-a slabit o secunda. Degeaba am incercat sa mananc, nimic nu a ajutat.

Bun venit noilor burticute, Lalely ma bucur mult ca totul e ok

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

strumphi le am pus de aseara dar nu stiu ce s-a intamplat cu ele! acum le-ar uploadat din nou:D

tocmai am ajuns acasa de la eco si sunt in al noualea cer!!!! mi-a facut si transvaginala si abdominala si am inceput sa plang acolo de emotie, bebe e super sanatos si mare, are de toate si era super activ! dadea nonstop din manute si picioruse, nu imi venea sa cred, seamana cu mama:)) ce emotii, ce trairi...

mi-a spus doctorita ca de mult nu a mai vazut asa o sarcina buna, bebe e prins perfect si nu e pericol de dezlipire in nici un punct. am plecat de acolo euforica si in culmea fericirii!!

siii....se pare ca avea ceva intre picioare!!!! dar fiind prea devreme nu a putut sa imi confirme daca era chiar de la baiat sau era cordonul fix intre picioare...acum mai astept sa vedem:)))

sunt cea mai vesela din lumeeeeeee!!!!

10+

felicitari pt vestile superbe!!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Citat:

strumphi le am pus de aseara dar nu stiu ce s-a intamplat cu ele! acum le-ar uploadat din nou:D

tocmai am ajuns acasa de la eco si sunt in al noualea cer!!!! mi-a facut si transvaginala si abdominala si am inceput sa plang acolo de emotie, bebe e super sanatos si mare, are de toate si era super activ! dadea nonstop din manute si picioruse, nu imi venea sa cred, seamana cu mama:)) ce emotii, ce trairi...

mi-a spus doctorita ca de mult nu a mai vazut asa o sarcina buna, bebe e prins perfect si nu e pericol de dezlipire in nici un punct. am plecat de acolo euforica si in culmea fericirii!!

siii....se pare ca avea ceva intre picioare!!!! dar fiind prea devreme nu a putut sa imi confirme daca era chiar de la baiat sau era cordonul fix intre picioare...acum mai astept sa vedem:)))

10+

felicitari, sa va ajute Dumnezeu ca toata sarcina sa fie ca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

alina.n tu l-ai simtit pe bebe miscand? cand mergi la doctor? inca nu s-a vazut ce este bebe?

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

da il tot simt cum ma bumbaceste de la 15-16sapt, la dr cred ca sapt viitoare ajung poate aflam si ce este bb

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

10+

oo superr bravo pentru sarcina foarte buna!!!deci s-ar putea sa fie baietel nu?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si este bine si jucaus. sa fie sanatos si sa stea in burtica pana la 40 de saptamani

strumphitza esti de coma. ce-am putut sa rad. eu nu vin acolo la soricel. ce? vrei sa stau pe sus? nu, nu.... stau aici mai bine

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele cu FIV la voi sapt sunt de la inseminare numarate?pt ca noi numaram cu 2sapt in plus fata de perioada probabila a fecundarii

shtrumphitza eu zic ca dc stai sa-l pandeshti Dl Chitz nici ca o sa iasa!

am avut o zi tare jalnica,n-am avut chef de nimic si acum imi e un somn si tre sa ajunga pishcotzica acasa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput