Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

viss eu sunt convinsa ca totul va fi bine ,DD te va ajuta sa iti implinesti visul si sa ajungi sa tii minunea din burtic in brate la finalul celor 40 de saptamani, fii optimista ,pup

miki ati trecut pana la urma pe antibiotice? hmm ...ce nu-mi place sa recurg la ele,sper sa nu fie cazul si la noi ,si naty tuseste dar destul de rar vad

cu pretul pt nastere mie mi se pare cam mult 1300Eur sau chiar si 1000E
eu la cezariana la stat am dat maxim 400-500Eur cu totul(dr.,spaga etc)

monasda salivatie am si eu acum iar cand ma gandesc la mancare si mai rau

strumfule imi pare rau ca nu esti in forma cu gatul, incerca si cartoful ras pus in jurul gatului si daca gasesti ceva pastile de supt pt gat cu propolis sunt ff bune

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally, macar de-ar plati chirie ne mai scoatem si noi din rata de la banca pentru casa rad eu rad , dar imi sta pe crier sa il stiu ca e in casa , chit ca e mic mic, dar stii tu, daca are de toate creste mare cat despre puturoasele astea de matze ale mele nici vorba sa il prinda, ele stau de bibelou

Alina.n problema mea mare acum e soricelul dupa cum se vede , chit ca nu mi-e bine deloc si sunt racita si m-as duce in pat sa lenevesc, nu pot ca tre` sa stau sa pazesc soricelul

BB on board!!! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

fetelor,eu nu am facut doar o singura ecografie la 6 sapt.si aia dupa multe insistente si analizele de rutina(care presupun ca sunt ok pt.ca nu am primit nici un tel.de la moasa.

Mergi la inceput

astept cu nerabdare sa merg la ecografie pe 20 sept(deci AMR7 zile).as avea 15 sapt.atunci.mi se pare un timp f.indelungat avand in vedere ca nici inimioara nu i-am auzit-o inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici cu fluturasi
nu am mai intrat de vreo 2 zile ca mi se strica calcultorul(un virusel)a trebuit reinstalat soft si alte aleaa fost tare urat zilele astea fara sa va citesc
bun venit noilor mamici si sarcini usoare cu bebei la termen
apropo de gemeni cand eram mai tanara voiam si ma gandeam obsesiv ca vreau si eu gemeni dar acum mi-a trecut ideea asta, acum realizez cat e de greu cu unul dar cu 2 odata...
si apropo de nasterea la stat si nasterea la privat eu cred ca la stat e ca la loterie daca ai noroc sa dai peste doc si asistenti oameni e bine daca nu ti se poate intampla orice. eu daca mi-as permite as naste la privat fara urma de indoiala si fara sa ma uit inapoi dar cum nu imi permit asta e merg la loterie cu mari speranate ca voi fi norocoasa.
stuphi spor la fugarit soricelul. si eu am avut intr-o seara un broscoi in casa dar am avut noroc ka la vazut sotu prima data si mi-a zis sa nu ma sperii ca altfel cred ca urlam de raguseam apai sa vad un soaricel cred ca as lesina
vasi merg sa citesc capitolul din urma

13+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

nu mai simt excelent.am greturi pe tot parcursul zilei si un gust amar care numa lasa nici apa sa beau.dar incerc sa rezist,la prima sarcina am scapat de toate astea prin sapt.12 dar acum pe masura ce trece timpul greturile sunt tot mai pronuntate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am pus poze cu burtosu' de acum.
mie mi se pare ca a ramas la fel ca saptamana trecuta, nu este mai mare.
madutza am vazut si burtica ta, asa este nici la tine nu pare mai mare dar cred ca te-ai imbracat cu negru si de aia pare la fel. eu ma imbrac mereu la fel ca sa vad diferenta mai bine. na, eu filozoafa

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

strumphitza ce am mai ras de ce ai povestit de soricelu' ala. cred ca as sta numa cocotata pe sus din cauza lui. asa este la casa, ce sa faci. matzele alea le-as pune pe frigaruie in locul tau

Mergi la inceput

alina.n tu l-ai simtit pe bebe miscand? cand mergi la doctor? inca nu s-a vazut ce este bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumphi le am pus de aseara dar nu stiu ce s-a intamplat cu ele! acum le-ar uploadat din nou:D

tocmai am ajuns acasa de la eco si sunt in al noualea cer!!!! mi-a facut si transvaginala si abdominala si am inceput sa plang acolo de emotie, bebe e super sanatos si mare, are de toate si era super activ! dadea nonstop din manute si picioruse, nu imi venea sa cred, seamana cu mama:)) ce emotii, ce trairi...

mi-a spus doctorita ca de mult nu a mai vazut asa o sarcina buna, bebe e prins perfect si nu e pericol de dezlipire in nici un punct. am plecat de acolo euforica si in culmea fericirii!!

siii....se pare ca avea ceva intre picioare!!!! dar fiind prea devreme nu a putut sa imi confirme daca era chiar de la baiat sau era cordonul fix intre picioare...acum mai astept sa vedem:)))

sunt cea mai vesela din lumeeeeeee!!!!

10+

Mergi la inceput