Fluturasi de martie-aprilie 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
bb_yasmi este super scump. are dreptate sotul tau. de ce sa dai atatia bani, mai bine faci altceva cu ei. 5 zile trec imediat si banii la fel. eu cred ca si la stat esti tratata cum trebuie. cel putin la noi asa este.
mai ai timp sa te gandesti![]()
![]()

S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
Monas spune:
viss, ai f multa dreptate. nu-ti spun ce emotii au fost pe noi, pt ca am avut 4 embrioni pusi iar testul bhcg a fost cam mare rau. eu credeam ca sunt cel putin 3. da, ai dreptate ca am timp sa-mi fac griji numai dupa ce trecem de fiecare etapa:)
9+
viss spune:
monas, sotul tau are mare dreptate.decat dc e musai, dc ies malformatii la triplu test,risc mare de malformatii, sau dc ai avut o sarcina, un avort la varsta mare a sarcinii- si se presupune ca ar fi fost posibila o malformatie genetica..ptr ca e o manevra invaziva, adica se patrunde cu un ac acolo, si printre reactii adverse poate sa fie o sangerare mare ulterioara, lezarea a cine stie carui vas, sau un avort chiar..musai dc e e nevoie, si dc prin investigatie te decizi dc pastrezi sau nu , copilul. e doar o investigatie,nu e nici ea 100% sigura..
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici
!!!
Viss, hai ca mai avem putin....sa vezi ce zboara timpul....Te rog mai sp o data cate sapt ai ca nu scrie si..............
Le spun si eu bun venit noilor fluturasi cu burtici, sac=rcina usoara si bebe sanatos si binenteles la timp. 
Yasmi, mi-au placut variantele tale de carucior.
Strumpitz, ce mai face soricelul???![]()
Merg sa termin salata de vinete si chiftelutele si revin....
Ally ,
11 bebe
stefyapost spune:
am vazut niste burtici noi pe aici...bun venit...sarcini usoare,bebei sanatosi si frumosi..si nastere super easy

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina 14+
Monas spune:
viss: da, insa noi suntem destul de "copti" ca varsta si nu putem face decat dublul test si apoi morfofetala, pentru ca am inteles ca triplul test la gemeni nu are rost sa fie facut pt ca nu este concludent. asa ca stau si-mi framant mainile cum sa facem sa fie bine. pt dublul test sunt programata tot pe 30 septembrie. oricum pana atunci , de atata rau nu prea ma pot gandi la rele:)...si as uporta cum as suporta insa cel mai mult ma enerveaza ca am o salivare abundenta..zici ca-s tigan din ala caruia ii vine sa scuipe intr-una. voi ati patit asa ceva?
9+
strumphitza spune:
Bun venit noilor burtici!! sarcini usoare si la termen cu bebei sanatosi tun!! 

Ally, numai bine citeam postul tau si hop iese soricelul de sub mobila si da sa fuga spre usa , usa inchisa
... dau sa ma ridic de pe scaun, scartie scaunul si se baga la loc sub mobila
... scriu eu aici la tine cu spor si ma uit in urma sa vad daca se vede iar si el era iesit afara iar si statea in 2 picioare si se uita la mine
.... ma ridic de pe scaun sa deschid usa poate iese afara si el iar s-a bagat la loc sub mobila 

BB on board!!!
12+
viss spune:
ally- pai.. pai azi e a 7-a zi din SA 12, maine intru in 13 SA- ziua 1.DOAMNE , nici nu=mi vine sa cred ca e varsta sarcinii mele. parca e o poveste despre altcineva.. de 3 ani ma chinui
dc si eco asta o sa fie bine, trebuie sa fie bine, dar na, medicina asta e uneori asa o perversa...apoi vreau si eu sa ma vopsesc, sa merg week-endul viitor la munte..incepem sa renovam casa lu soacramea unde o sa ne mutam din martie, vreau sa visez cum amenajez camera copiilor..dar, normal ca ma tin in frau cu visurile..macar miercuri o sa-mi dau drumul, dc totul va fi bine, macar ptr cateva zile, ca apoi o sa am alte temeri, sunt convinsa.![]()
AllyLaur spune:

, Strumputz, este mortal soricelul tau....scuze, noul chirias
. Pandeste-l bine 
Viss, super aproape 13 sapt...felicitari. Noi joi cand mergem la eco facem 12 sapt
...
Ally ,
11 bebe

si