Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 16
anda15 spune:
Anna
Maria81 multumesc si bafta, sa vina bebe la noi toti cei care ne dorim atat de mult
SARA_HS spune:
Anna, eram sigura ca esti ok. Oricum, nu strica niciodata un consult, ca sa te linistesti.
Anda, parerea mea e ca ar trebui sa iei acid folic de 5mg pe zi, pt., ca, pentru o singura mutatie de trombofilie, doza recomandata e de 2.5mg/zi. Tu ai una, deci... Sa speram ca nu ai si MTHFR. Si, asa cum au spus si fetele, ia complex de B-uri ( ar fi bine sa poti face rost de femibion 1 sau medyn forte). Scrie-i dnei. U. Te va ajuta.
Pup toate mutantele si bebeii bortzoaselor.
M-apuc de treaba la scarbici.
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
floaredemac spune:
Anda, eu nu am avut dureri de cap la nicio sarcina, dar acum m-am convins pe pielea mea ca simptomele pot fi total diferite nu numai de la femeie la femeie, ci si de la sarcina la sarcina. Prenatalele pe care le ai nu cred ca iti pot dauna. Am observat ca in Romania se prescriu incepand cu luna a 4-a, a 5-a, dar in alte tari se dau inca de la inceputul sarcinii. Omega 3 iti ajuta si poti cumpara fara reteta oriunde ai fi, vitamina C la fel, fiind suplimente alimentare cred ca le gasesti si la supermarket in toate tarile cat de cat civilizate. Eu am luat si iau in continuare omega 3 de 1000 mg. Iti recomand sa iei seara inainte de culcare, fiindca uneori iti vine inapoi numai gust de peste si iti strica toata ziua . De-asemenea, daca ai posibilitatea ar fi bine sa cumperi femibion 1, fiindca mai mult ca sigur asta iti va fi recomandat de d-na dr U. Femibion 1 se ia pana in saptamana a 12-a inclusiv, apoi se trece pe Femibion 2. Cat despre rezultatele analizelor... si eu astept astazi la homocisteina si vad ca synevo are o problema la site, mai devreme se afisa pagina respectiva dar acum nu.
9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
anda15 spune:
Fetele, m-ati pus pe ganduri cu dozele de medicamente asa ca m-am pus frumos si am trimis acu 2 minute mail cu analizele si istoricu dnei doctor, sa vad poate am noroc si ma sfatuieste ce sa fac.
Cand vine MTHFR, daca e pozitiva trimit iar mail, daca e neg o anunt pe dna doctor ca sunt mono-mutant
Va multumesc
adrianaady spune:
Anda felicitari, asta da veste buna. Apropo care e secretul cu ramasul gravida de 3 ori in 7 luni? zi-ne si noua
Poti lua acid folic de 5 mg linistita de acum , orice gravida ia, noi mai ales care suntem mutanteLa fel zic si eu aspenter zilnic, vit C, omega 3. Daca esti prin tari straine cauta femibion sau medyn la farmacii, sigur iti trebuie, asa ca cumpara linistita.
Fetelor Felix e azi la pozat bebe, sa ii tinem pumnii sa fie toul perfect si sa afle ce sex are bebita.
O zi excelenta
aristica spune:
felicitari anda!
Felix - astept cu nerabdare vestea cea mare!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
anda15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Anda felicitari, asta da veste buna. Apropo care e secretul cu ramasul gravida de 3 ori in 7 luni? zi-ne si noua Poti lua acid folic de 5 mg linistita de acum , orice gravida ia, noi mai ales care suntem mutanteLa fel zic si eu aspenter zilnic, vit C, omega 3. Daca esti prin tari straine cauta femibion sau medyn la farmacii, sigur iti trebuie, asa ca cumpara linistita. Fetelor Felix e azi la pozat bebe, sa ii tinem pumnii sa fie toul perfect si sa afle ce sex are bebita. O zi excelenta Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
AdrianaAdy nu stiu sa-ti spun secretu, de fapt misteru se adanceste pentru ca ciclul asta cica ne-am protejat, adica am prestat la liber pana in ziua8 inclusiv apoi a avut grija dl sot da nu stiu ce grija o avut el de am eu 2 teste pozitive de aseara
Bag la greu acid folic, aspenteru si prenatalele si vad eu vineri la ginecolog, sper sa fie bine pana atunci si sa stea bebe in burtica la caldurica.
adrianaady spune:
Anda deci secretul e sa te feresti nitel .... nu ca noi sa facem sex ca nebunii zilnic
SARA_HS spune:
Adriana, nu e prea bine sa faci sex f. mult in vederea conceptiei, ci sa faci atunci cand trebuie. Zice-se ca-i bine sa NU faci sex decat cu 2-3-4 zile inainte de ziua ovulatiei, ca nu cumva, atunci cand apare ovulatia, sa ai spermatozoizi obositi si imbatraniti care sa fecundeze ovulul. Era una articol pe DC despre treaba asta, trebuie sa recitesc si eu, ca am uitat detalii importante.
Probabil, la Anda, asta s-o fi intamplat?? Z8 sa fi fost cu vreo 3-4 zile intainte de ZO, si outul, cand a iesit la plimbare, a gasit un spermatozoid de la ultimul contact...
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
anda15 spune:
Sara, sa stii ca asa m-am gandit si eu ca s-a intamplat. Probabil am avut ovulatia mai devreme de Z14 judecand dupa mucusul abundent care a inceput imediat dupa CM.Ma gandesc ca o fi fost prin Z10-11 si am inteles ca gigeii traiesc si cateva zile in mediu caldut si feminin si cand o plecat outu meu la plimbare pac i-o atinut calea gigelu smecher pitit acolo si
Bine ar putea fi si eroare de pilotaj din partea sotului dupa Z8