Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 15
floaredemac spune:
Anda, felicitari in primul rand si sa dea Dumnezeu sa fie bine! Pe langa aspenter ar fi f bine daca ai lua si acid folic , un b complex care sa aiba B6 si B12, vitamina C , de-asemenea omega 3 si eventual un progesteron pt sustinere (vad ca arefam si acid folic le ai deja). Si eu ma mandresc cu Factorul V Leiden plus inca o balarie si am inceput tratamentul cam cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata, iar cand am ajuns la fundeni mi-a fost confirmat. Poti citi pe prima pagina ce tratament iau in prezent. Mentionez ca toate analizele mi-au iesit bine, ma refer la cele de coagulabilitate, dar deja eram sub tratament cu aspirin cardio de 100 si restul pe care ti le-am zis. Eu te sfatuiesc sa iei legatura cu d-na dr Uscatescu, pe langa medicul din Timisoara la care vei merge. Iti doresc sanatate si un bebe la termen si sanatos tun!
9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Anna_leah, de obicei se prescrie un antiinflamator, asa cum zicea si Brotacel, precum si restul (antibiotic, antibacterian, antifungic - tu stii mai bine asta). Din toate astea cred ca antiinflamatorul m-a ajutat pe mine sa nu am dureri. Cat despre scurgeri, e bine ca iese afara, la mine era o problema ca cica se inchidea acolo imediat, de-asa s-a chinuit dr-ul la chiuretaj, si din aceasta cauza inca vreo 2 luni am avut niste scurgeri maronii, fiindca mai ramasese sange inchegat. Asa ca tu s-ar putea de luna viitoare sa nu mai ai nicio urma de chiuretaj.
Am vrut sa te intreb daca ai facut examenul patologic sau cum se numeste si de data asta. Mie mi-a solicitat rezultatul d-na dr Uscatescu, dar din pacate la mine in oras asa ceva e de domeniul SF-ului. Cand cautam preturile la chiuretaje pe net, am observat ca la o clinica din Cluj se facea. si capul sus!
9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
anda15 spune:
Paulapor multumesc pentru felicitari, chiar nu ne asteptam la asa surpriza. Iau acid folic de 1 luna de 1 mg, 1 pastiluta pe zi si m-am gandit si eu c-ar fi bine sa dublez doza acum.
Floaredemac multumesc, si noi ne rugam sa fie bine macar de data asta.Am in casa si un complex de prenatale, Vitrum prenatal forte se numeste, cu vitamine si minerale de toate soiurile si ma gandeam ca pe langa acidul folic mentionat mai sus sa iau o pastiluta si din alea. Rezultatul pt MTHFR nu a venit inca, verific pagina de la Synevo cu rezultatele din ora in ora.Dar cand vine scriu urgent mail dnei dr. Uscatescu pentru un sfat.
Tu ai avut dureri de cap in primele saptamani? Pe mine ma cam incearca o durere de cap, nu insuportabila, doar persistenta.
Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc.
O zi frumoasa tuturor
gheveronica spune:
Anda, felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie bine! imi poti da si mie email dr uscatescu?
vera
anna_leah27 spune:
In primul rand sa felicit viitoarea mamica, Anda , felicitari , iti doresc sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos.
Asa si acum sa revin la ale mele...
produsul de conceptie va fi trimis la un examen anatomo patologic, adica a fost trimis deja si mai probabil ca voi primi rezultatele in 28 cand merg la ginecoloaga mea la control.
Mie mi-au dat sa iau Estradiol si dupa Duphaston ca s-au gandit ca la restul , adica antiinflamatoare ma descur eu si cam stiu ce sa iau, de stiut stiam dar nu stiam ce simptome e sa nu e normal sa ai, una e ce scrie in carti si alta e ce traiesti tu pe pielea ta.Antibiotic mi s-a dat doar la interventie si mi s-a spus ca nu mai e cazul sa iau, foarte bine ca si asa inghit destule.
Problema la mine e ca sunt si racita, eram si inainte de interventie si banuiesc ca de asta totul avanseaza putin mai lent, pentru raceala am luat paracetamol, ceaiuri si miere multa.
Scurgerile sunt reduse cantitativ, asta e bine si probabil ca e bine ca inca sunt ca sa se curate tot uterul sa se faca bine ca sa duca o sarcina pana la capat intr-un viitor mai indepartat.
Pupici!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
anda15 spune:
Gheveronica, iti trimit pe pm adresa de mail.
Trebuie sa scrii 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real
Nu-ti pierde speranta, eu m-am chinuit vreo 3 ani jumate sa raman insarcinata cu inseminari, stimulari si monitorizari si nimic. In ultimele 10 luni am ramas insarcinata de 3 ori natural. Acu ma chinui sa tin sarcina
Da nu ma las
anda15 spune:
Anna leah multumesc.
Iti doresc multa sanatate si putere de a merge mai departe, cred ca merita sa incercam oricat de mare e efortul
maria81 spune:
felicitari anda
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sf celor 9 luni
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
anna_leah27 spune:
Anda multumesc pentru incurajari, asa e , trebuie sa mergem inainte orice ar fi.Candva o sa fie si mai bine!
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia sarah, te-am admirat cand te-am vazut am fost la eco in z.12 si endometrul meu este de 4mm. nici nu credeam ca exista asa ceva. o fi din cauza; vitex, vitamina e, coenzima q 10, l'arginina? sau aspenter, vitamine b complex de la doppelherz? aspenterul si vitaminele am sa le iau in continuare, la restul renunt. ce daca imi imbunatateste calitatea ovocitelor daca nu are de ce sa se prinda embrionul? cum pot creste endometrul? se pot folosi in acelasi timp arefam/utrogestan si estrogen vaginal? LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
Tu esti fata blonduta si cumintica, nu? .
De ce m-ai admirat? N-ai mai vazut femei stresate si nervoase pana acum?
Eu nu stiu cum e cu endometrul asta, cat trebuie sa fie de gros in f. de perioada ciclului. Nu e mai gros dupa ovulatie? Uite, am atatea ecografii pe care imi scrie endometru gros si-atat, dar nu stiu in ce perioada a ciclului erau facute..
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...