Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

anna_leah27 eu sunt toma patitul, dupa chiuretaj in fiecare seara la ora 19( parca era pus ceasul sa sune) ma lua niste dureri de burta, de simteam ca imi cade uterul cu tot cu ovare, am tinut-o asa vreo 5 zile, cand m-am dus din nou la medic si foarte senin mi-a spus ca trebuie sa ma curete din nou.
Daca este o durere staina, din ceea ce ai simtit pana acum, iti recomand sa mergi din nou la dr.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

sarah, te-am admirat cand te-am vazut
am fost la eco in z.12 si endometrul meu este de 4mm. nici nu credeam ca exista asa ceva.
o fi din cauza; vitex, vitamina e, coenzima q 10, l'arginina?
sau aspenter, vitamine b complex de la doppelherz?
aspenterul si vitaminele am sa le iau in continuare, la restul renunt. ce daca imi imbunatateste calitatea ovocitelor daca nu are de ce sa se prinda embrionul?
cum pot creste endometrul?
se pot folosi in acelasi timp arefam/utrogestan si estrogen vaginal?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna.. sunt noua pe forum dar veche printre aspirante ..
povestea mea..am 36ani si o singura sarcina obtinuta natural si oprita din ev 2sapt acum 4ani.de atunci 3IA NEREUSITE .acum ma pregatesc pt fiv luna oct adica pe 19sept incep protocolul.am mutatia 677 stare heterozigota si am fost la dr barca la medlife dar nu am inteles daca intradevar acesta este motivul pt care nu pot ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Sincer nu iti pot raspunde la intrebare, eu de exemplu am ramas usor insarcinata insa din cate m-am documentat ultimele 9 luni, da poate fi o cauza.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Am scris zilele trecute ca sunt o proaspatata mutanta(cu FVL pozitiv heterozigot). Ieri am primit si rezultatul pt mutatia protrombinica si este negativ. Mai trebuie sa vina doar rezultatul pentru MTHFR. Am facut si cariotipul saptamana aceasta(am pierdut 2 sarcini in decurs de 7 luni).
In asteptarea rezultatelor la toate analizele astea se pare ca am ramas iar insarcinata, am 2 teste pozitive, unul de aseara si unul acum dimineata,astazi fiind Z31 din 28.Nu a fost intentionat, chiar am incercat sa ne protejam pana aveam toate analizele, dar se pare ca nu ne-am protejat prea bine
Problema este ca nu sunt in tara,ajung la Timisoara doar vinerea viitoare, dar am la mine Aspenter, Nospa, Arefam, acid folic. Credeti ca e ok pana ajung sa vad la TM un ginecolog si un hematolog?Iau un Aspenter de 75/zi incepand de aseara, banuiesc ca nu face rau

Va pup si orice sfat va fi apreciat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Draga Anda15, bine ai venit printre noi, si spun asta nu pt ca ma bucur ca esti mutanta ci pt ca impreuna sunt convinsa ca vom reusi toate sa ne tinem in brate copilasii mult doriti.
Si eu am FVL heterozigot si cred ca este f bine pana ajungi la hematolog sa iei Aspenter zilnic, nu are ce rau sa-ti faca, si de asemenea acid folic. Si eu am luat, pt ca stiam de mutatie, chiar vreo 5 luni inainte sa raman insarcinata.

Te pupic, si te asteptam cu vesti bune!

21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Dangabriela, multumesc si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata ,fetelor!
Ieri am si sunat la clinica, dupa ce am scris aici si m-au chemat imediat pentru un control, mi-a facut eco si mi-a spus ca totul e ok, uter perfect curat, dar e normal sa mai am unele jene, mici dureri(asta am dedus eu)mi-a dat Aulin 1/zi pentru dureri.Azi dimineata cand m-am trezit am observat ca iar am scurgeri ca la menstruatie si repede am sunat ca o disperata la clinica, am vorbit cu doctorita de garda m-a linistit ca e normal sa se mai curate uterul(chiar daca sangerarea a facut cateva zile pauza) si nu e cazul de un nou control daca am fost ieri si era ok.Recunosc ca nu am dureri groaznice , sunt suportabile chiar fara calmante, dar acum ca am trecut prin asa multe ma stresez foarte usor si prefer sa imi iau toate precautiile ca nu cumva sa se intample inca ceva rau...Acum cred ca ma stie toata clinica aia, dar mai bine asa si sa fiu eu bine.
Multe mai suferim noi femeile!
Pupici, o zi cu soare si ganduri pozitive!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Anda o veste mai buna nici ca se putea. Nu sta pe ganduri si ia aspenter, iar acid folic nu strica sa iei doua bucati. Daca MTHFR este pozitiv atunci acidul folic e foarte important, iar supradoza de acid folic nu exista. Iti doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos si la termen. FELICITARI.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010

Mergi la inceput

Anna si eu cred ca e normal. La mine lohiile la un moment s-au intrerupt apoi la cateva zile au reaparut. Ma bucur ca esti bine.

Mergi la inceput