Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 13
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Gata am vb cu dna Viorica, cica analizele mele sunt f bune, nu mi-a zis valori, dar sunt f bune, la fel si homocisteina, asa azi sunt f fericita. De fapt stiam eu ca ies bune analizele, dar acum am si confirmarea Ca sa vedeti si voi optimism la mine Aristica fa beta ala mai devreme, ca zau ni se lungesc ochii pe aici... Parca miercuri a fost punctia si vineri et...hmm cred ca luni sau marti poti face o beta linistita. Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Felicitari pentru analizele bune.
Dar de tratament, nu ti-a spus nimic??
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
adrianaady spune:
Sara pai nu a zis nimic si nici eu nu am intrebat. Oricum ma duc sapt viitoare sa iau analizele si voi discuta putin si cu dna U. Dar eu cam stiu ce am de luat, ca iau de vreo 10 luni, nu cred ca ar mai adauga ceva, de scos nici atit.
dar vedem sapt viitoare
anna_leah27 spune:
Fetelor,
vin si eu cu niste intrebari stresante...voi cand ati pierdut sarcinile, dupa "mica interventie", ati avut dureri ca eu am inceput de azi sa am dureri ca inainte de menstruatie.In rest e ok , nu am temperatura, scurgeri minime, nici alte simptome, dar sunt cam speriata de durerile astea ca niste junghiuri, am luat un nurofen si poate mai iau unul , desi ma gandesc cu groaza ca ar fi bine sa ma duc azi la un control...Voi ve spuneti?
Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_leah27 Fetelor, vin si eu cu niste intrebari stresante...voi cand ati pierdut sarcinile, dupa "mica interventie", ati avut dureri ca eu am inceput de azi sa am dureri ca inainte de menstruatie.In rest e ok , nu am temperatura, scurgeri minime, nici alte simptome, dar sunt cam speriata de durerile astea ca niste junghiuri, am luat un nurofen si poate mai iau unul , desi ma gandesc cu groaza ca ar fi bine sa ma duc azi la un control...Voi ve spuneti? Mama unui ingeras din ceruri... MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s |
Eu asa stiu,ca am avut dureri.De altfel mi-a dat si ceva pentru durere.
Aristica tin pumnii.Durerile alea or fi de la implantare.Ce ma distrezi cu cracanata voastra!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Anna, si eu am avut dureri, timp de cateva zile dupa chiuretaje. Dar de fiecare data, am facut cam 10 zile un tratament, impotriva infectiilor dar si impotriva durerilor. Din pacate, nu mai stiu exact ce continea acel tratament.
Eu zic sa te odihnesti, iti trebuie un repaos fizic de cateva zile dupa chiuretaj.
In plus, cred ca medicul tau te-a chemat la o ecografie, dupa ce iti va trece prima menstra de dupa chiuretaj, nu?
When people frighten me
GOD, take care of me...
brotacel83 spune:
sara sotul nu a facut nici o analiza ca am zis ca daca am ramas asa usor de fiecare data nu la el e problema ci la mine. se pare ca am avut dreptate.
printeeu acum iau aspenter martea si joia, vic C 1 gr, vit E zilnic, medynforte (asta mi-a dat in loc de femibion), magenziu B6 de 2 ori/zi,utrogestan 600 mg/zi intravaginal si acid folic 5 mg/zi.luam aspenter zilni pana la scurgerile urate din sapt 7, dupa mi l-a scos ca a zis ca poate e si de la el.
anna eu dupa chiuretaje am luat antibiotic 3-4 zile, supozitoare pt durere diclofenac (parca), ergomet injectabil dar l-am luat pe gura,si niste ovule flagyl. am avut sangerari 3-4 zile cam asa, dar e bine ca elimini tot.am fost la control dupa 10 zile.Sanatate multa si sa te refaci repede!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
aristica spune:
sara, ramonela, brotacel, anna imi pare foarte rau ca ati trecut prin durerea pierderii unor sarcini. Sincer, imi pare foarte rau.
adriana ma bucur ca in sfarsit ai primit rezultatul analizelor, care mai este si bun. Felicitari! despre beta - si noi ne gandeam sa facem unul sambata sau luni. Vedem maine ce ma mai inteapa. Acum ma duc sa incerc sa gatesc o supa pentru caini. Tineti-mi pumnii, ca daca nu-mi iese nici asta, fuge si ochila!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
SARA_HS spune:
Aristica , nu uita de cubuletul de knorr !!
Brotacel, asa zic si eu, ca, daca am ramas gravida destul de usor cu dansu', inseamna ca el e ok. Ei, uite cica sunt neshte teorii cum ca nu e de-ajuns ca ramai gravida, daca pierzi sarcinile, poate fi si din cauza barbatului! Oricum, l-am bagat si pe el pe acid folic si miere. Sper sa iasa bine si analizele. Macar el sa fie ok.
When people frighten me
GOD, take care of me...