Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 12
denisa220972 spune:
adrianaady da,cu cea mai mare placere, nu este nicio problema, doar ca eu am sa stau acolo de la 01 - 18.10. ma intorc, dar poate cumpar inainte de a pleca sotul inapoi in tara si le trimite el(si acum tot el le pune la colet).Sa-mi spui cate doresti.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
adrianaady spune:
E perfect dupa 18 octombrie, pina atunci am rezerve, stai linistita.
Astept analizele de la Fundeni si sa vb cu dr U, si iti dau un raspuns la inceputul sapt viitoare, cite cutii sa imi cumperi .
Multumesc mult inca o data
Aaaa inca ceva ai idee daca se poate cumpara din Ungaria merional cu reteta din Romania?
felix76 spune:
Fetele, revin cu intrebarea mea. Din cauza de uituceala de gravida, nu mi-am notat numele hematologului din Timisoara. Rog inca odata sa ii postati numele.
Pup,
Felix 18+
brotacel83 spune:
aoleo ce s-a inteles? cred ca m-am exprimat gresit, am pierdut 2 sarcini in saptaman 8 in interval de 7 luni. una in noiembrie 2009 si cealalta pe 29 aprilie 2010.
slava Domnului ca nu erau f mari ca sunt convinsa ca durerea este mult mai mare, insa m-a daramat ca au fost asa una dupa alta intr-un timp relativ scurt. dupa a doua mi-am promis ca fac toate analizel din lume care exista, am insistat la dr meu si iata ca am descoperit balaria. la final de iulie am ramas din nou, cam fara intentie si fara nici un calcul de perioada fertila. Uite asa a fost sa fie si iata-ne acum la 9 sapt si un pic.Sunt tare fericita ca am trecut de fatidica saptamana 8.
va pup
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
felix76 spune:
Floricica ce super vin bebicii! Va fi mica diferenta intre ei, cam asa imi doresc si eu, poate mai putin! Mai ocroteste-l ca dupa aia vine gradinita, scoala, o sa fie elev multi ani de acum in colo!
Denisa? cum sa nu desfaci plodul in maternitate??? Pai io asta as face intai, sa-i numar degetele, sa vad buricul si putza. Doamneeeee, sa te lauzi ca ai facut baiat si sa te trezesti cu fata acasa Cum o chema oare pe fetita? Ion?
Sara, pune-l pe sotior la donat proba pt analiza. Normal ca e nevoie ca si el sa aibe gigei sanatosi, poate e cazul de vreun tratament naturist de imbogatire a lor si e bine sa-l faca cel putin 3 luni ca atat dureaza spermatogeneza. Sa-i faci pe langa spermograma si spermocultura. Frumos visul tau!!! Poate te-ai fi uitat la vreo comedie de ai visat asa frumos. Cum mai poti dormi dupa un horror??? Eu visez numa bucati din film daca ma uit la asa ceva...
Ramo, eu asa zic ca e, cu cuculet dar ne spune maine cu certitudine echograful. 6 luni ai avut pauza de bebe???? Mult, prea mult zic eu dar dr stie mai bine.
Aditu
Aristicule, eu am facut beta cam la 10 zile de la ET, io nu stiu cum poti astepta tu atat de mult! Daca-as fi in locul tau l-as face luni, la cati mormoloci ai pus, cu siguranta se vede ceva acolo.
Pup mutantele,
Felix 18+
aristica spune:
pai felixut, eu abia sunt in ziua 7, aseara m-au intepat "andrelele" prin burta si eu, femeia snur, am dureri de sani. Asta chiar e tare! Deci eu azi-noapte m-am trezit cu intepaturi prin burti si cu dureri de sani!. Barbate-miu imi zice ca daca mai mananc mult am sa ajung ca mama....o fi doar in mintea noastra, sau e de bine? Cine stie....doar Dumnezeu. Oricum, avem o belea mare - ne-a fugit cracanata! Asta-i o catlusa ce a intrat la noi in curte (intra si iese prin gard ca-i foarte mica), mai fetelor si a disparut. Cred ca s-a saturat de cum gatesc...
Sotul mi-a spart un vas de sange in buca stanga cand mi-a facut gestonele si acum sunt cu ochelarii de cearcane pe fund...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
adrianaady spune:
Gata am vb cu dna Viorica, cica analizele mele sunt f bune, nu mi-a zis valori, dar sunt f bune, la fel si homocisteina, asa azi sunt f fericita. De fapt stiam eu ca ies bune analizele, dar acum am si confirmarea Ca sa vedeti si voi optimism la mine
Aristica fa beta ala mai devreme, ca zau ni se lungesc ochii pe aici... Parca miercuri a fost punctia si vineri et...hmm cred ca luni sau marti poti face o beta linistita.
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brotacel83 aoleo ce s-a inteles? cred ca m-am exprimat gresit, am pierdut 2 sarcini in saptaman 8 in interval de 7 luni. una in noiembrie 2009 si cealalta pe 29 aprilie 2010. slava Domnului ca nu erau f mari ca sunt convinsa ca durerea este mult mai mare, insa m-a daramat ca au fost asa una dupa alta intr-un timp relativ scurt. dupa a doua mi-am promis ca fac toate analizel din lume care exista, am insistat la dr meu si iata ca am descoperit balaria. la final de iulie am ramas din nou, cam fara intentie si fara nici un calcul de perioada fertila. Uite asa a fost sa fie si iata-ne acum la 9 sapt si un pic.Sunt tare fericita ca am trecut de fatidica saptamana 8. va pup mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara |
Brotacel, si eu tot in decurs de 7 luni am pierdut cele doua sarcini ale mele. Uratele zile de chiuretaj au fost: 01 Aprilie 2008 si 10 Noiembrie 2008.
Spune-mi, te rog, inafara analizelor tale, a facut si sotul tau ceva analize?
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felix76 Sara, pune-l pe sotior la donat proba pt analiza. Normal ca e nevoie ca si el sa aibe gigei sanatosi, poate e cazul de vreun tratament naturist de imbogatire a lor si e bine sa-l faca cel putin 3 luni ca atat dureaza spermatogeneza. Sa-i faci pe langa spermograma si spermocultura. Frumos visul tau!!! Poate te-ai fi uitat la vreo comedie de ai visat asa frumos. Cum mai poti dormi dupa un horror??? Eu visez numa bucati din film daca ma uit la asa ceva... |
Aoleu, cand ma gandesc si la analizele lui, imi vine sa urlu!! M-apuca 40 de ani pana vom fi noi gata si pusi la punct cu toate!
Cat despre vise, dupa horror. Da, acum, probabil mi s-au tocit nervii, ca nici eu nu prea dorm noaptea dupa un film de groaza. Sau, dupa el, trebuie sa mai vad si altceva, altfel visez urat.
Aristica, esti tare cu cracanata voastra. Las' ca se-ntoarce ea, asa cum a plecat. Daca nu, probabil e de-aia smechera, care trage la doi stapani. Bunica-mea avea un caine din asta, care statea la ea cateva zile, apoi disparea, dar se intorcea tot gras si frumos, deci probabil statea la altcineva care avea grija de el....
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...