Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 11
floaredemac spune:
Gata, fetelor, aici sunt! Din motive de greturi permanente, copil si alte alea am stat departe de calculator.
Felix , strumful meu inca nu pupa gradinita, are numai 2 ani jumate si il mai "ocrotesc" un pic. Abia la anul. Il trimit dimineata pana la pranz cu tanti la plimbare, timp in care lucrez eu, apoi il preiau, il hranesc si il pun la somn, lucrez, se trezeste si iesim iarasi, papam, baita si somn el, iar eu lucru din nou. Asta-i programul normal, cand nu vomit si nu mi-e groaznic de somn.
Am facut in sfarsit modificarea pt Anna_leah, scuze pt intarziere. Acum am reusit sa citesc relativ tot din urma - Brotacel, ma bucur ca e bine bebita si ca ai trecut hopul ala!
Aristica, inca e suspans la voi? Si sa stii ca si pe mine m-ai pus pe ganduri cu filmele, ca la tanar si nelinistit ma mai uit si acum cand fac mancare - dau tare tv-ul si il ascult, ca imi place cat de frumos si clar pronunta. Si zau ca nu cunosteam cazul pomenit de tine!
Profa, ma bucur ca te vad cu speranta si optimista, ti-am citit unele mesaje mai vechi si ma gandeam mereu cand te vedeam pe listuta oare ce mai este cu tine. Varsta fizica are importanta ei, dar varsta psihica face adevarate minuni.
Sara, cand zic uite ca si-a revenit fata asta, hop si tu cu cate o nota de pesimism! Hai, capul sus si pieptul inainte, antreneaza-te pt cand va fi burtica in fata! Si eu m-am speriat de ce am citit legat de riscurile clexanului, dar inca nu am citit de niciun caz concret. Producatorii sunt obligati sa scrie tot ce se poate intampla ca sa fie acoperiti legal, oamenii preiau de la ei informatiile si uite asa sunt exagerate si denaturate. Aici sunt numai luptatoare, imi place sa cred ca si tu esti una dintre ele.
10+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
denisa220972 spune:
felix76 sa stii ca este caz real,o viitoare mamica se duce sa nasca, o asistenta mai "zuza" ii spune ca are "un baietel cu lipsa la gramaj" nustiu de ce pe perioada cat a stat in maternitate nu a dezbracat copilul sa-l vada tot, cand a ajuns acasa sa se laude ca are baiat ,atunci a vazut ca este fetita.Si sa intors la spital spundu-le ca a gresit copilul, ea are baiat, nu fetita, abia atunci si-au dat seama de gluma facuta.
Cu optimismul stau foarte binein legatura cu noi doi(eu +sot) suntem foarte diferiti unul de celalat, nu semanam de nicio culoare(se spune ca sotii intre ei seamana)sutem caractere si personalitati total diferite, dar noi ne completam unul pe celalat.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
SARA_HS spune:
Aristica, tu cam dai semne de gravideala... de-aia n-ai tu treaba cu beta HCG-ul!
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Denisa mare dreptate ai, spui cite ceva de ma amuz toata ziulica. Si ideea sotului nu e rea deloc, oricum veti fi cea mai fericita si implinita familie. Sa stii ca si eu mi-am zis ca de imi da Dzeu un copilas , pe al doilea l-as infia ... Acum cum o vrea Cel de Sus, eu astept cumintica deocamdata. |
Draguta cand am facut cursul ptr. atestat era si o familie care avea un baietel natural si doreau sa adopte unul. Au fost cazuri cand au adoptat un BB, imediat l-au avut si pe cel natural, DD stie cum le aseaza.
Eu sper sa-si intorca privirea si spre noi DD.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Am rugamintea sa imi scrieti si mie de unde am sansa sa procur FEMIBION 1 !Nu am niciun prieten care sa plece in UNGARIA, GERMANIA,.... ! |
Eu abia am venit din Ungaria, dar mai plec la 01.Octombrie,daca pana atunci nu rezolvi cu Femibionul, da-mi un PM si vedem cum facem.
denisa220972 spune:
SARA_HS
brotacela si aristica gravidutele
SARA_HS spune:
Fetiliiii, am si eu o intrebare la voi.
Credeti ca, inafara problemelor mele, pierderile de sarcina ar putea fi cauzate si de calitatea animalutelor sotului?? Ca a rascolit si el netu' si acuma vrea sa-si faca spermograma.
Ori, eu stiam ca, odata ce ma lasa gravida, nu ar trebui sa ne punem si problema asta.
Cine stie?
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
p@ulici spune:
Brotacel nu stiam ca ai pierdut 2 sarcini in luna asa mare. Te imbratisez cu mare drag.
Va doresc la toate numai bine. Va pup
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
RAMONELLA spune:
Salutare!
Brotacel felicitari pentru omulet!Nu-i asa ca e minunat sa-l vezi cat e de mic si totusi are o forma de omulet.
Felix asa presimti tu,ca e baietel???
Aristica in a catea zi de la ET esti???
Anna multa putere!Cat ti-a spus doctorita sa astepti???Mie 6 luni,de abia am asteptat sa treaca.Si uite ca au trecut repede.
Pupici la toate mutantele!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
adrianaady spune:
Sara e o idee excelenta sa faca si sotul spermograma, si chiar si spermocultura. Stiu cazuri cand s-au descoperit balarii si acolo.
Denisa o sa indraznesc probabil sa te mai rog sa imi cumperi si mie Femibion cand te duci in octombrie. Crezi ca ma mai ajuti? Multumesc oricum din nou pt cele de data trecuta