Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 10
dangabriela spune:
Neata" si de la mine!
Sunt pe baricade, nu am putut dormi deloc bine azi noapte si acum sunt ca un zombie.Bine ca stau acasa astazi, ca altfel acum as fi cu capul pe birou.
Multi pupici pt mutante si sa aveti o zi plina cu soare!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +]
denisa220972 spune:
felix76 sa nu fie baietel cu lipsa la gramaj.
Stii ce inseamna baietel cu lipsa la gramaj? Feeeetitaaaaa!
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
felix76 spune:
Denisule, orice, sanatos sa fie. Si daca e tita nu are nimic daca o sa fie imbracata cu pisicute bleo, mai ales daca o avea ochii lui tac-su .
Imi place cum suna , baietel cu lipsa la gramaj!!!!
Ia zi, cum esti cu optimismul??? Bine da? Te apropii si tu cu pasi mari catre numaratoarea saptamanilor
pup
Felix 18+
brotacel83 spune:
vesti bune! aseara am fost la eco si bebe e bine are 181 batai/minut, 9sapt si 3 zil (desi dupa ultimul ciclu trebuia sa avem 10 sapt) si 2,5 cm. a fost f emotionant caci e prim oara cand l-am vazut pe bebe care are forma de omulet si dna dr il masura si a inceput sa dea din maini si picioruse. toata noaptea am visat numai maini si picioruse .Ii multumesc lui Dzeu pentru minunea care creste in mine si ma rog sa fie bine si sa-l tin sanatos in brate.
annasi eu vin dupa 2 sarcini pierdute in 7 luni, stiu ca e groaznic cum te simti pe interior dar gaseste puterea sa stai de vorba cu prietenii si de ce nu chiar cu un psiholog.eu am fost la o sedinta si a fost mult mai bine dupa, vei auzi o parere avizata si straina de implicarea emotionala.Fii puternica si crede ca ce ti-e scris asa se va intampla.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara
indra03 spune:
HOOP SI EU AICI!
Dragele mele fete de suferinta, si eu am probleme de trombofilie, asa cum am mai scris aici in urma cu ceva timp!
Va admir ca sunteti un adevarat grup unit de probleme mai complexe decat uzual in probleme de FIV.
Noi suntem cele mai multe cu experiente din cele greu de suportat, cu esecuri care ne-au marcat si pe unele dintre noi ne-au intarit pentru a lupta in continuare!
Aristica, draga mea, noi am mai dialogat zilele trecute!
Si eu te astept cu un beta mare si iti urez rabdare, rabdare, rabdare! Si,..... DE CE NU ? POFTA BUNA ! Si acesta este un semn bun !
Am rugamintea sa imi scrieti si mie de unde am sansa sa procur FEMIBION 1 !Nu am niciun prieten care sa plece in UNGARIA, GERMANIA,.... !
Stiti cumva vreun furnizor in Romania?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
DORESC TUTUROR ASPIRANTELOR MULTA SANATATE SI...... O TOAMNA CU MULTI BOBOCI!
adrianaady spune:
Neatza dragelor,
Felixut si mie mi-ar place "un baietel cu lipsa la gramaj" Dar sa stii ca voi fi fericita cu ce ti-o trimite Dumnezeu
Denisa mare dreptate ai, spui cite ceva de ma amuz toata ziulica. Si ideea sotului nu e rea deloc, oricum veti fi cea mai fericita si implinita familie. Sa stii ca si eu mi-am zis ca de imi da Dzeu un copilas , pe al doilea l-as infia ... Acum cum o vrea Cel de Sus, eu astept cumintica deocamdata.
Anna eu am pierdut doar o sarcina la 6 sapt si a fost crunta durerea, asa ca inteleg macar o bucatica din durerea ta. Dar timpul si Dzeu iti va consola sufletelul si vei lupta iar. Da-ti timp si vin ele si vremurile bune
Brotacel felicitari pe micul omulet din burtica
Indra daca retin corect se putea comanda pe net, dar era muullttt mai scump. Mie mi-a adus o fata draga de pe forum din Ungaria
O zi excelenta fetelor
felix76 spune:
Brotacela, ma bucur ca ti-ai vazut omuletul care creste in burtica! Nu cred ca exista sentiment mai frumos pe lumea asta decat acela ca porti in pantec o minune care intr-o zi te va face si pe tine MAMA.
Indra din pacate la noi in tara nu se gaseste nici cum femibion. Poti sa il comanzi pe net sau poti sa rogi fetele de la FIV Ungaria, care sunt acum in focuri, sa iti cumpere. Am mai practicat chestii din astea pentru ca daca sistemul medical romanesc nu ne ajuta, macar noi intre noi sa ne dam o mana de ajutor.
Denisa, mortal sotul tau! Asa familie nu s-a mai vazut!
Aditule io atat cer lui DD, sa fie sanatos. Restul nu mai are nici o importanta.
Gabita, de ce nu poti dormi? Se vede burtica ta? A mea e micuta, seara cred ca se lasa cumva si se vede si ea caar fi burta de gravi...
Felix 18+
SARA_HS spune:
Neatza mutantelor!
Daca ce visezi iti spune cum stai cu psihicul, inseamna ca ma indrept spre bine. Aseara, in sfarsit, dupa 5 nopti de somn zbuciumat si vise aiurea, am visat un munte frumos si ca eram sau planificam o vacanta la o pensiune. A fost reconfortant.
Aristica, da, incepusem sa cam citesc tampenii si povesti triste pe net, dar ieri m-am oprit. Nu ma uit la Tanar si nelinistit, eu vad numa' filme de-alea SF, thriller si horror ( rar cate-o comedie, ca sa mai imi revin psihic). . Alte filme ma plictisesc.
Cat despre lighioane, cand le fierbi orezul, le pui si un cubulet de knorr cu gust de vita? daca nu, sa incerci asa; daca da, sa maresti doza. Daca simt gust de carne, vor manca.
Simonia, da, joia trecuta, eu am intrat penultima la dna. dr. Eram aia nervoasa si stresata rau. Tu ai fost ultima? Inseamna ca ne-am cam invecinat pe scaune, nu?
Brotacel, felicitari pt. brotacica din burtica!
Hai ca maine auzim de brotacelul lui Felix.
Numa' brotacei vom avea pe aici.
Denisa, fata, tu oricum o sa iesi castigatoare anu' asta! Eu asa zic!
Floaredemac pe unde umbla??
Fetelor, care aveti analizele toate si stiti ce balarii aveti la purtator: va puneti si voi la semnatura balariile?? Sa am si eu mai multi termeni de comparatie, nu de alta.
Va pup si ma intorc la treaba.
S-aveti o zi senina.
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
aristica spune:
samiruto - incercam eu sa-ti scriu care e aia cu ochi albastrii si mi-am dat seama ca am incurcat serialele asta de ziceam eu era in filmul cu Brooke (asta era blonda care se combina cu cei doi frati bogati, pe rand, apoi s-a combinat cu ta-su'). Si dintre frati unul era blond, altul era brunet cu ochi albastrii. Se numea "Dinastia"?
oricum - importanta e faza cu gemenii, nu?
Hai c-o aburesc asa de dimineata, dar azinoapte am avut niste impunsaturi cam dureroase prin burta, pe partea cu endometrioza si n-am prea dormit, asa ca probabil d-aia aberez cu noaptea-n cap!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
felix - pentru tine ar trebui sa se introduca un desen nou - o putulica d-aia in cerc rosu taiat, ca semnul de circulatie. Te pup si astept aici cu rabdare sa pui la semnatura "sexul".
...pai cu orezul ne-am elucidat aseara: era afumat. Acum sotul se chinuieste sa rascheteze cumva fundul oalei Sarmaniii - tot boabe le dam.
brotacela - ai venit cu o veste minunata. Uite cum ati trecut si voi de saptamana 8, care v-a chinuit atata. Felicitari!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA