Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

sarah, tu ai fost penultima la dr uscatescu? eu am rams ultima.
nu am ascultat povestea ta, dar poate nu e asa rau, de multe ori, in sarcina organismul femeii se regenereaza (nu a fost valabil si pentru mine )
trebuie sa speri in continuare

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico stai bre linistita ca de crosetat botosei nu scapi.... doar ca afli mai tarziu putin.
Asta cu tinar si nelinistit fu tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felix, am vit. c = 1 g. pe zi.
nu vrei sa-mi trimiti si mie pm. schema ta?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Salutari tuturor fetelor!
Veterana de mine(sunt cam 5 ani de cand batatoresc forumul...),dupa ce a decis ca anumite lucruri se fac la vremea lor, si ca daca e sa fie vor fi iar daca nu, nu, a decis sa-si mai incerce norocul.
Asadar, dupa ce de mai bine de-un an n-am mai ramas insarcinata(ca parca daca as fi ramas ...), am decis sa o iau de la capat, un pic mai temeinic. La inceputul lunii august am fost la homeopat, iau tratament de echilibrare, iar din octombrie, voi incepe unul ce ar putea ajuta o sarcina.
Am mai fost la un fitoterapeut, am primit o reteta pt. 4 luni(!!!),iarasi numai pt echilibrare , ce are vreo 35 de plante, si de care inca n-am ajuns sa fac rost,iar azi am trimis prin "intermediari", d-nei de. Usch. dosarul cu analizele mele, ca de ajuns, nu stiu cand o fi sa ajung la ea.Si mi-a transmis sa o contactez pe mail, ceea ce am sa si fac.Iar maine merg la gineco.
Asa ca, cu mult elan si cu un car de noroc, cine stie...poate...!
anda_15, si eu sunt din Timi, am luat la rand hematologii si n-am aflat ceva pe care sa contez. Asa ca incearca sa ajungi la Buc., dupa ce-ti faci analizele,sau macar sa comunici pe mail cu d-na dr. Referitor la ginecolog, am citit ca cineva(scuze, nu-mi amintesc cine),ti i-a recomandat pe dr-ii Olaru. Si eu sunt pacienta sa(tatal), si sunt mai mult decat multumita.Iar cel tanar, iti dai seama ca se consulta tot timpul cu taica-sau.Si ei stiu sa abordeze paciente cu trombofilii, pt. ca au cam avut.
Pe week-end ma sfatuiesc cu d-na dr. U, sa vad ce-mi recomanda pt cele 2 MTHFR hetero si cele 4 sarcini pierdute,si sunt hotarata sa iau tot, si ce-mi recomanda mie, si ce va recomanda voua .La ce ma mai gandesc, e daca sa merg pe natural sau sa tentez un FIV, dar poate ca o sa am o parere de la d-na dr.
Si mi se pare incurajator sa vad o multime de reusite.Atata doar ca am o varsta cu adevarat venerabila..., dar,si asta se pare ca e la moda....Si acum e toamna, si vor incepe ploile, si, stiti vorba aia:"ploua,ploua,babele se oua..."
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Profa ma bucur mult ca nu te lasi batuta. Pt incurajare am sa iti povestesc o mica intamplare de anul asta ... in parc dna profesoara din liceu cu un carucior in fata, in el un baietel de 5 luni, o intreb mirata "E al dvoastra?" stiind ca mai are putin pana la 50 de ani atat ea cat si sotul ei si imi raspunde cu zambetul pe buze "Da"(primul copil), curaj si optimism.

Fetelor va multumesc pt adresa

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafele aromate si capucino(ptr.feli-motanel).

In legatura cu varsta hmmmm.........chiar daca ma apropri de 40, sufletul mi-a ramas undeva blocat intre 25-30, fac cate-o trasnaie de ma mir si eu de mine.

Aaaa,unde-i Flocicademac?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, fetelor

Profa, da, asta intentionez, imediat ce vin toate rezultatele analizelor o sa comunic pe mail cu dna dr U. Eu am programare la dr. Mihai Bacila saptamana viitoare ca am inteles ca e ok si dansul ca ginecolog. Si m-am gandit si la varianta Ungaria de hematolog+ginecolog da inca n-am studiat cum stau ei la capitolul trombofilii, ca daca stau bine mi-e mai usor sa fac excursii spre Szeged sau Budapesta decat spre Bucuresti
In privinta varstei,nici eu nu sunt o tinerica dar nu stiu de ce am ramas gravi doar dupa 30 de ani, inainte nu s-a putut desi analizele hormonale erau ok si spermograma sotului beton.
ca esti optimista chiar si dupa 4 pierderi de sarcina, mi-a mai crescut si mie moralul dupa ce am citit aici pe forum ca se poate lupta cu succes impotriva trombofiliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata.
Am venit si eu la cafea, cofeinizata ca eu am voie.Am zile in care ma simt mai bine si zile in care ma simt mai putin bine,fizic am doar usoare dureri si scurgeri foarte putine, cred ca e ok, normal;dar sufleteste nici nu ma pot privi in oglinda, ma sperii cat de transfigurata sunt si cata tristete e in ochii mei...
Totusi ma gandesc ca intr-o zi o sa fie bine, oricat de indepartata e ziua aia , cu siguranta o sa vina !
Ieri m-am uitat pe legislatia , actele necesare pentru adoptie,e si asta o varianta si daca tot asa ghinionisti o sa fim cred ca o sa incercam...
O zi cu soare si plina de sperante!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Denisa bun capucinul!

Anna o zi insorita sa ai si tu!

Simonia, iti trimit pe PM schema mea de tratament pe care am facut-o inainte, in timpul si dupa FIV.

Profa, te-am urmarit o perioada, imi placea scrisul tau tonic si energizant! Apoi ai disparut din peisaj, sper din suflet ca pauza asta bine meritata ti-a facut bine si acum ai forte proaspete sa te apuci din nou de lupta cu o victorie frumoasa la final. Cu ce balauri trombofilici te lupti?

Paula felicitari profesoarei tale pentru curaj! Pana la urma si-a implinit visul!!!

Sami, si eu urmaresc "tanar si nelinistit" din joi in pasti pt ca sotul meu e disperat ca se desfasoara toata actiunea intr-o singura camera Creca am pierdut partea cu gemenii dar stiu ca a avut una cancer si a nascut un copil sanatos, e blonda care a fost casatorita cam cu toti din serial, na ca imi scapa numele, parca e sora lui Jack Abbot cel cu ochi frumosi... Ashley, ieeeee!!!

Aristicule, maine aflu daca vrea sa ne arate putza. Eu simt ca e cu cuculet asa ca ieri i-am cumparat primele 3 body-uri cu pisicute albastre Ce-mi aduce aminte foamea ta de foamea mea din primele saptamaaaani! Ai grija de patrupezi, da-le papa bun ca cica copchii cresc mai bine in casele unde sunt animalute.

Sara ia apuca-te si tu de "tanar si nelinistit" ca sa iti ocupi gandurile cu drame siropoase care sa te distraga de la gandurile alea naspa!

Floricica undi esti? Ati inceput gradinita sau te lua somnicu?

Aditu

Pup gasca de mutante,

Felix 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

anna_leah27 iti recomand asteapta putin sa-ti revii sufleteste, amandoua variante sunt ok, eu sunt una dintre voi care are si atestat ptr. adoptie, astept din amandoua parti , poate sunt un pic grabita, dar DD are un plan ptr. fiecare, totusi priveste partea plina a paharului, ramai insarcinata natural,stiu ca ai sa spui "si ce folos" niciodata nu stim ce ne asteapta, este un atu in plus fata de mine, care merg pe FIV si nimeni nu-mi garanteaza nimic, dar eu sunt optimista, ce daca bag hormoni in mine ca la vadul- lat si bani nu mai vorbesc.
Daca DD o sa-mi dea din amandoua parti nu ma supar, sotul meu are o terorie a lui:unul adoptat, unul de la donator si unul de la el, o sa fim o familie de cartea recordurilor.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput