Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 16
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
ati avut emotii? cum e acolo?Cum e educatoarea? (acum le-am prins frica) ce spune Alex? povestete-ne mai multe ca tare-s curioasa. cate ore pe zi sta la gradi? lui Dinu Andrei (14.09) |
a bagat cineva de seama ca am inceput si noi gradinita
Alex a fost mai timid la inceput dar de cum a dat iama in creioane colorate si carti, a uitat de mine
Ieri mi-a spus educatoarea ca a plans dupa mine dar i-a trecut dupa ce i-a explicat ca am plecat acasa sa-i dau papa lui Razvi ,sa-l schimb si vin dupa el.
Azi l-am gasit jucand-se tare frumos cu copiii. Are program de la 8 jumate pana la 12-12 jumate
E foarte incantat,ii place sa vada cum ii pun mancarica si apa in ghiozdanel si e tare mandru sa-l poarte in spate
Educatoarea pana acum e ok, o cunosteam dinainte,e vecina cu parintii lui Calin.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
Salutare!
La multi ani Isabela! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Dana,la multi ani,mamica draga! Te pup si iti doresc toata fericirea din lume !
Liliacule,o pup tare tare pe Andra si ii doresc un an scolar plin de reusite si note bune !
Aida,mi-as dori eu o casa noua ,cred ca te refereai la Miha.II doresc si eu toate cele bune,s-o stapaneasca sanatosi ! Ma bucur ca ii place lui Matei la gradi .
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 a bagat cineva de seama ca am inceput si noi gradinita |
Da si asteptam sa ne dai vesti. O sa se obisnuiasca el. Ieri cand ai mers dupa el ce a spus, nu a spus ca nu mai merge?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
suede spune:
pe Matei...saracutul,ce s-o fi speriat..
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Dana15 spune:
La multi ani fericiti Isabela Maria!!!
Sa fii sanatoasa Mamarutza draga, sa cresti mare si frumoasa!
Cecilia te imbratisez tare, tare!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
SabinaY. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
a bagat cineva de seama ca am inceput si noi gradinita Alex a fost mai timid la inceput dar de cum a dat iama in creioane colorate si carti, a uitat de mine Ieri mi-a spus educatoarea ca a plans dupa mine dar i-a trecut dupa ce i-a explicat ca am plecat acasa sa-i dau papa lui Razvi ,sa-l schimb si vin dupa el. Azi l-am gasit jucand-se tare frumos cu copiii. Are program de la 8 jumate pana la 12-12 jumate E foarte incantat,ii place sa vada cum ii pun mancarica si apa in ghiozdanel si e tare mandru sa-l poarte in spate Educatoarea pana acum e ok, o cunosteam dinainte,e vecina cu parintii lui Calin. Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Bafta gradinarului si de acum inainte!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Dana15 spune:
Dragele mele, multumesc din suflet pentru urari! Gandurile voatre bune sa se intoarca inzecit la voi si cei dragi!
va ofer o floare si o imbratisare sincera si putin din fericirea si optimismul de care-mi este plin sufletul astazi..si maine..si mereu, sper eu
ce-mi doresc la 29 de ani?
-sanatate
-sanatate
-sanatate
-sa fiu mai inteleapta, mai curajoasa, mai buna
Doamne ajuta!
diamar78 spune:
Aida, recunosc ca nu pun plapuma in dreptul patului dar el a cazut la capul patului unde este perina dar nu stiu cum s-a foit el de a reusit sa cada. Cert este ca o sa asigur mai bine zona.
Suede, ce mai face Mihnea?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Dana15 spune:
Aida tot uit sa intreb de casca lui Erik..de unde ati luat-o? a acceptat-o usor puiul? (stau si ma gandesc la Ana care nu suporta nici caciula/palariuta de soare pe cap)...i-as la si eu prichindutei, macar sa fiu cu sufletul impacat...de vreo 2 ori s-a dat cu capul de gresie de mi-a stat inima-n loc;
de saptamana trecuta face si ea pasi timizi singurica...dar numai de la un punct la altul, gen de la fotoliu spre mine...ieri am observat ca a invatat sa cada in fata...adica sa se lase asa usor, indoind genunchii, cum facea Davidelul in primele filmulete ce ni le-a aratat Lucia..da' tot imi este teama de o eventuala "plonjare" cu nasucu'/tampla-n gresie
mai, si pantaloni cu genunchiere nu ati vazut? ca are Ana niste genunchiutzi aspri de zici ca o tin pe coji de nuca
Dana15 spune:
Mely ma bucur mult ca-i place la gradi lui Alex..o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine!
m-a intristat si pe mine mesajul lui Diamar in care povestea despre educatoarea lui David:(..trist, ca s-a purtat asa de fata cu parintii (mi-o si inchipui: la 50 de ani, cu fundu'mare si parul facut permanent,eventual nuantat cu mov)..oare ce-o face cand ii singura cu copilasii? si mami, spuneai ca mai este inscris la 2 gardinite dar ca nu ai de unde stii cum sunt educatoarele..pai, iti intinzi niste antenute..poate gasesti printre cunostiintele tale informatii, sau du-te sa povestesti putin cu ele..eu zic ca prima impresie conteaza totusi!
Maria ce mai faci draga mea? totu-i bine? te imbratisez tare si ma gandesc la tine
Miha te salut mami cu 3 iezi...
ce mai era?