Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Multumim pentru urarile de ziua noastra, si va transmitem de asemenea tutror dovleceilor deja sarbatoriti sa aveti parte de multa sanatate si mult NOROC in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

da croco suntem in casa noua, dar de vreo luna de zile. he, he- eu am copii matinali, la 6.30 sunt in picioare, Iris acum e la primul somnic..dar doar de jumatate de ora.
vik-[pup] La multi ani Isabela, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucure pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata,
azi sarbatorim 2 fete frumoase:

Isabella Belisima scumpa a Ceciliei
si Dana noastra draga draga draga

La multi ani!

Sa fiti sanatoase si voioase ca frumoase si destepte sunteti tare.

beau un Bordeaux superior sec (Vic stie despre ce vorbesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Si La multi ani! pentru
Miruna
Sonia
Paul

Sa cresti mari dovlecei dragi si sanatosi si veselosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Intru repede sa o tin de mana pe vik acus apare Isabela.

Revin ca s-a trezit mateias.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani
Isabela
Sonia
Miruna
Paul
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!

La multi ani draga Dana, sa ramai la fel de senina si blanda. Am suflat tare, tare ca sa plece norii astia negri de ziua ta.

Miha, bine ai revenit. Cum te descurci mami cu 3? Ce bine ca ati reusit cu mutatul.

Lili, ce sfiaosa statea Andra in banca. Pare asa de cumintica, asa este sau doar pare? Eu acasa eram o zvapaiata dar la scoala eram cumintenia intruchipata. Despre Raducu ce sa-ti spun, daca el este pregatit sa faca pasul asta trebuie sa te conformezi si tu si sa incerci sa accepti situatia.

Noi azi noapte am patit-o. L-am pus pe matei cu mine in pat si la un moment dat m-am trezit ca plangea, eram buimaca si nu stiam de unde plange. El saracutul a cazut cu capul in jos intre pat si o masuta de cafea. Am la pat brate metalice si a cazut printre bratele alea. De dimineata am observat ca are la ochi, tampla semne ramase dupa cazatura.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Isabela, Paul, Sonia, Miruna LA MULTI ANI

DANA la multi ani

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

DANA

multa sanatate si zile pline de caldura in suflet

Isabela

Paul

Sonia

Miruna

sa cresteti mari , sanatosi si plini de noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

LA MULTI ANI Isabela!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

LA MULTI ANI Dana! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vik cum ai dormit?

mary felicitari pentru noua casuta

diamar daca vin cu batul o sa ziceti ca sunt rea. Hai mai de ce culcati bebelul in pat si nu baricadati marginea? Daca o margine este libera atunci de ce nu runcati niste pilote si perne langa pat si la picioarele patului sa mai atenueze din impact , ca oricum e posibil sa se loveasca de margine cand cade , dar ... Nah , bine ca Mateiutzu e bine si nu a patit nimic.

luciiiii vreau sa vad Davidutuuuu sa il muscalesc ca m-a terminat cum cata rucsacu lui

Azi mi-a mers din plin la rezolvat probleme , asa ca azi lenevim pana diseara cand o luam iar din loc. Erik era rupt de oboseala asa ca a adormit in urmatoarea secunda cand a atins patul .

Aaaaaa , da. Andra de liliaca e la fel de pontoasa si perloasa ca parintii ei , ca nici nu avea cum sa fie altfel cel putin eu asa stiu

Mergi la inceput