Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 17
liliac1 spune:
De asta noapte stau cu buchetul de flori in mana la usa Danutei numai ca mi s-a luat curentul si n-a mai functionat interfonul. Acum am reusit sa ma readun, sa imi dreg vocea si sa prind curaj sa bat din nou.
La Multi Ani, Dana!!!!!
Sa fii in primul rand sanatoasa si sa ai parte de toate lucrurile bune care ti s-ar putea intampla vreodata pentru ca tu esti o mamica deosebita si chiar meriti!! Sa fii iubita si respectata iar cariera ta sa prinda mai intai contur si apoi aura.
Te mamica draga!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
La Multi Ani Isabela!!!!
Sa cresti mare papusica blonda cu ochi albastri! Te pupam pe crestet si iti dorim sa cresti mare si sa fii sanatoasa.
Mami, vik-cecilia sa-ti traiasca minunea
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Diamar din experienta mea de mamica de gradinicer iti pot aspune ca prima impresie conteaza ffff mult! Daca tu nu ai un feeling bun vis-a vis de educatoare atunci cel mai intelept lucru pe care poti sa-l faci e sa-l schimbi pe copil. Ai sa vezi mai tarziu ca daca ti-e antipatica parca nici nu-ti vine sa stati de vorba despre evolutiile copilului, iti vine sa o eviti...
Eu am schimbat fata dupa 2 ani de gradi in care am tot sperat intr-o minune. Nu s-a intamplat asa ca cel mai inteligent lucru pe care l-am facut a fost sa schimb gradinita
Mely Mult succes lui Alex la gradi. Recunosc ca eu am pandit in partea cealalta aparitia marelui eveniment . Te , fata!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Heheeee, Aidutz mamis, stii f bine ca Andra e plina de picanterii. Dar are si momente cand imi vine sa o fac poster
Ma, m-a luat cu rece pe sira spainarii cand ai povestit de incidentul cu lesinatul lui Erik si zau ca astea-s momente cand simti ca ti se scurge viata din tine. Te admir pentru prezenta de spirit.
Astept si eu sa vad de unde ai luat casca aia de hocheist. Dup-aia il astept pe giolgau sa paseasca singur si daca-l vad ca-i curajos o sa-i iau si eu aparatoare. Deocamdata se agata de poalele mele si ma trage peste tot.
D'ale Andrei
Vremuri
anomis28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
a bagat cineva de seama ca am inceput si noi gradinita Alex a fost mai timid la inceput dar de cum a dat iama in creioane colorate si carti, a uitat de mine Ieri mi-a spus educatoarea ca a plans dupa mine dar i-a trecut dupa ce i-a explicat ca am plecat acasa sa-i dau papa lui Razvi ,sa-l schimb si vin dupa el. Azi l-am gasit jucand-se tare frumos cu copiii. Are program de la 8 jumate pana la 12-12 jumate E foarte incantat,ii place sa vada cum ii pun mancarica si apa in ghiozdanel si e tare mandru sa-l poarte in spate Educatoarea pana acum e ok, o cunosteam dinainte,e vecina cu parintii lui Calin. Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
ma bucur sa te simt mai linistita in postari, ca in ultima perioada multe au fost pe capul tau.
si le dau si ei o gustare sau fiecare prichindel/ala isi scoate pachetelul si papa?
niste poze, pentru exemplificare m-ar unge la suflet
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 de saptamana trecuta face si ea pasi timizi singurica...dar numai de la un punct la altul, gen de la fotoliu spre mine...ieri am observat ca a invatat sa cada in fata...adica sa se lase asa usor, indoind genunchii, cum facea Davidelul in primele filmulete ce ni le-a aratat Lucia..da' tot imi este teama de o eventuala "plonjare" cu nasucu'/tampla-n gresie mai, si pantaloni cu genunchiere nu ati vazut? ca are Ana niste genunchiutzi aspri de zici ca o tin pe coji de nuca mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Felicitari Prichinduta scumpa
cu genunchierele, poti coase 2 pernute mici pe pantaloni stramti de bumbac de se poarta pe sub fuste scurte si sunt lungi pana la gambe, .
zic si eu si te imbratisez inapoi
anomis28 spune:
fetele care au galeriile pe picasa legate cu noi.
va rog sa va uitati daca v-a anuntat picasa ca Family auber v-a pus la favorite.
Block the sucker. am mai citit la un moment dat de privacy la poze.
Pe mine m-au gasit azi si ma atasasera ca favorite, i-am dat block, dar nu stiu cat au apucat sa vada din favoritii mei.
so pliz, verificati sa nu fie nenoroocitii pe acolo.
Eu am stat cu albumele pe public de vreo 4 luni si iata ca m-au gasit
mama ce nervi am pe tipul asta de ne-oameni
suede spune:
Diamar multumim bine.Dl Mihnea merge de-a busilea precum Mowgli,adica nu mai pune genunchii jos ,se ridica pe orice,ieri am vazut ca inainteaza sprijinindu-se pe masa...
In rest,e un vesel,clantane intr-una pe limba lui,mai nou face ,,pa",cu mancatul de solide suntem ok,nu stiu ce sa zic cu laptele ca inca dimineata si seara.Incerc sa-i dau lapte praf,dar tot nu vrea...
Inca ma intreaba lumea pe afara ce sex are din cauza ochisorilor mari de fetita... si mai nou a parului incretit la spate...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
anamaria1979 spune:
La multi ani Isabela! Sa fii sanatoasa, fericita iar mami cecilia sa se bucure de minunea ei mica!
La multi ani Dana! Sa fii sanatoasa si voioasa!
anamaria1979 spune:
Mely succes la gradi, este bine ca o cunoasteti pe educatoare.
Liliac am vazut poze cu andrusca, ce pistrui ce roscatica dragalasa.