Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Pe mail aveti poze din Rhodos.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Casca de protectie pentru bebelusi am luat cea mai ieftina , dar sunt mai multe modele pe piata. Azi o comanzi maine o ai acasa ... Eu sunt f multumita de ea. Sigur ca a mai dat cu capul dar nu a mai simtit atat de tare ca sa lesine si sa dea in 'spasmul hohotelui de plans'. Chiar la o saptamana de purtat a cazut iar si a dat binisor cu capu. A stat si era atent sa vada daca il doare sau nu , era atat de mirat ca a mai dat inca odata si nu a plans deloc. Acum sigur sa nu credeti ca nu s-a mai lovit. Sambata era cu tati in garaj si a muscat din ciment si un pic din buza ... dar eu consider ca trebuie protejat capul destul de bine , de ce sa risc niste lovituri care pot fi evitate ? Asa ca pana va fi mai sigur pe picioare o sa poarte casca.
Si nici el nu suporta palariuta sau sapca pe cap , toata vara a fost un cosmar sa il scot in soare si culmea cu casca nici 1 minut nu a tras de ea si a acceptat-o.
Nici Laci nu era de acord cu casca , ca nu suntem animale sa facem asta copilului si a doua zi dupa incident (cand el e acasa eu dorm mai mult si el are grija de Erik) ma trezesc ca Erik plange si implora. Era in tarc si Laci in canapea statea si se uita la el ca sa aflu ca l-a plimbat 2,5 ore continuu (nu a avut curaj sa ii dea drumu la mana) si afara si in casa si ca nu mai poate si cand a scos pe gura a realizat ca eu nu 2,5 ore pe zi am grija de el si mai am de pregatit si altele pe langa plimbat si jucat ...

... revin mai la noapte ... scriu mesajul asta de 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

doamnele mele, va salut

de la stefi pentru isabela ceva frumos si de la toata gasca LA MULTI MULTI ANISORI!!!

Dana, te pupam mami si iti dorim LA MULTI ANI, sanatate, sanatate si sanatate!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Azi avem doua persoane importante de sarbatorit!

La multi ani Dana!

La cat te stiu de sensibila si romantica, acum sigur faci bilantul fericita anului ce a trecut, si te cutremuri de emotie! Sper sa ai ani din ce in ce mai plini de iubire si fericire! Te pup cu drag!

La multi ani Isabela!

Ai adus cea mai mare fericire in viata parintilor tai! Si de acum inainte sa le faci doar bucurii! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lili m-am emotionat tare ce mama iubitoare si atenta esti cand ai descris ce ai facut cu uniforma! Minunat!

Cu Radu probabil ca daca a dat de fluxul din bibe i se pare mai simplu. Nu stiu ce sfat sa dau ca n-am fost acolo. Mi-a placut mult mult de draga de Anomis ca a venit cu sfaturi! Eu sunt tare obisnuita in viata reala ca daca dai de un hop repede sare lumea sa-ti spuna ca nu-i nici un bai, cati sunt cu lp, de parca asta te interesa... Oricum, Anomis ma emotioneaza de cate ori o citesc cat e de atenta cu toata lumea, asta pe langa ca are simtul umorului si e asa buna. Bine, mai e si frumoasa si slaba, ca sa fie tacamul complet . Sper ca sotul stie ce comoara are acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

fetele care au galeriile pe picasa legate cu noi.
va rog sa va uitati daca v-a anuntat picasa ca Family auber v-a pus la favorite.
Block the sucker. am mai citit la un moment dat de privacy la poze.
Pe mine m-au gasit azi si ma atasasera ca favorite, i-am dat block, dar nu stiu cat au apucat sa vada din favoritii mei.
so pliz, verificati sa nu fie nenoroocitii pe acolo.

Eu am stat cu albumele pe public de vreo 4 luni si iata ca m-au gasit

mama ce nervi am pe tipul asta de ne-oameni

lui Dinu Andrei (14.09)

Tocmai din motivul asta nu am pozele pe picassa si am preferat sa le incarc pe email.
Astazi am intrat pe email dar din pacate pozele voastre nu mai erau publice. Poate te induri si de mine.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi va multumim de urari! Sunteti tare dragute.

Acum au plecat si ultimii musafiri...ma pregatesc sa descarc poze si am sa va trimit link-ul pe mail.

Noapte buna!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede
[Dl Mihnea merge de-a busilea precum Mowgli,adica nu mai pune genunchii jos [:D

Si al meu a exersat miscarea asta, sunt tare scumpei cand ii vezi mergand asa.
V-am vazut pozele, arati tare bine mami si Mihnea e un scumpel. Avea hotelul pat de bebelusi?

Selen, abia acum am reusit sa vad si eu pozele voastre. Mi-a placut mult bulinuta si tu ai o fata de pustoaica, avea dreptate un dintre fete cand se intreba daca esti sora lui Ebru.

Vreau sa va spun ca sunteti singurele care ati condamnat purtatea educatoarei, cei din jurul meu au incercat chiar sa-i gaseasca scuze si chiar sa-mi spuna ca David fiind mai agitat are nevoie de o educatoare mai severa.
Dana, nu seamana deloc cu descrierea ta si sa stii ca despre ele(fiind program prelungit sunt 2 educatoare, pe cealalta nu am cunoscut-o) am auzit de bine. Intradevar el mai este inscris la 2 gradi dar una a cazut din vara cand s-au iscat ceva discutii, educatoarea spunand ca nu am mers cu plasa la ea sa-l inscriu. De atunci am spus ca daca asa se pune problema nici nu am nevoie sa fie copilul la ea in clasa.
Oare sunt eu prea pretentioasa? Sau poate sunt ipocrita pt ca de multe ori si eu ma comport la fel cand sunt nervoasa.
Adevarul este ca in ultimul timp sunt tare nervoasa si oricat m-as stradui nu reusesc sa fiu calma.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Mi-a placut mult mult de draga de Anomis ca a venit cu sfaturi! Eu sunt tare obisnuita in viata reala ca daca dai de un hop repede sare lumea sa-ti spuna ca nu-i nici un bai, cati sunt cu lp, de parca asta te interesa... Oricum, Anomis ma emotioneaza de cate ori o citesc cat e de atenta cu toata lumea, asta pe langa ca are simtul umorului si e asa buna. Bine, mai e si frumoasa si slaba, ca sa fie tacamul complet . Sper ca sotul stie ce comoara are acasa

de acord cu tine Ralu! Anomis este o comoara la casa omului! ai vazut ce sfat bun mi-a dat cu genunchierele?
Anomis, mami, saru'mana! ideea ta este grozava! asa mai scap si eu de plasa de buretei ce erau candva bagati prin sutiene

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fete dragi
La multi ani Isabella,sa cresti mare ,frumoasa si sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani Dana ,sa fii iubita si fericita!

Diamar eu m-am cam saturat de severitate si oameni care in loc de bunavointa arunca nervi in stanga si in dreapta,mai ales cand ei ar trebui sa fie calmitatea intruchipata. Educatoarea este primul om dupa mama care pregateste copilul pentru viata. Din gradinita i se construieste increderea in el,in faptele si vorbele lui. Daca acolo este repezt si i se vorbeste cu severitate va prinde aversiune fata de gradinita,scoala,institutii cu reguli stricte. Tu esti mama lui,e cu totul altceva sa fii tu severa si este altceva sa iti repeada copilul un strain,in fata altor copii.Noi ca adulti nu realizam ca asa ei se inhiba,si ce daca sunt mici,inteleg mai multe decat ne asteptam noi.Nu esti nici foarte pretentioasa si nici ipocrita . In privinta celor din jur care iti recomanda o educatoare seera nu ma pronunt,as spune cuvinte grele cu gandul la surorile mamei care ma apucau de cozi chiar daca ai lor copii ma faceau sa plang,pe motiv ca "sunt a dracu' si clontoasa,sigur le-am facut ceva de m-au batut/certat/imbrancit .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput