Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Anomis Am asteptat atat de intens acest rezultata al vostru si cand am citit ca sunteti ok parca mi s-a luat o greutate din piept.
Ma duc sa ma delectez cu pozici de la petrecere.
Am pus poze de la marele eveniment si pe blog dar si aici

Am si eu o mare suparare acum. Am senzatia ca Radu vrea sa se intarce iar eu nu prea sunt pregatita psihic Imi refuza sanul noaptea, refuza si apa iar daca ii fac lp il haleste la urgenta. Dimineata baga o masa buna de lm si apoi peste zi mai mult ma smotoceste, adica trage 2-3 guri, o lasa, se uita pe pereti sau la diversi , apoi iar mai ia 2-3 guri si tot asa. Daca bag sanul la caldurica, nu smiorcaie, nu cere, nu se supara... Si apoi nimic pana dimineata
Inca nu ma pot impaca cu ideea. Sper sa trec cu bine peste perioada asta agitata de inceput de scoala si apoi poate redescoperim ambrozia si nectarul. Macar pana la 1 an daca nu o vrea mai mult.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

te pup cu drag si papa mai multe dulciuri.
asa imi spunea mie dr. cand Dinu nu vroia san. imi spunea ca trece glucoza in lapte si e mai dulce si poate ii place mai mult.

ce fetita dragalasa ai dus tu la scoala.
Cum e a doua zi? sdtau in banca fata si baiat, sau isi aleg ei cum vor?
faine uniformele.

Crocomam si Amiliciul Carliontz
Aricel uelcom bak

Mergi la inceput

Mami de Mozardin, ce mai face sarbatoritul? mai vedem si noi o poza, doo cu voi prin locurile acelea indepartate dar foarte frumoase?

Nela te cred cu dorul de Ro, dar e strict legat de Buni care ti-a adus un pic de acasa (they way is used to be, before Asia). Abia astept sa-mi spui unde plecati in concediu si sa stii ca pentru mine esti cea mai strong mamica (stii tu de ce)

Mangulici, unde sunteti? Mai baga nasucul pe aici si spune-ne de voi.

io ma pregatesc sa intru pe masa de cezariana ca in urma cu un an, la 23:55 ma intalneam cu Dinu

Mergi la inceput

Monikus, m-am gandit la voi zilele trecute.
ce faceti? ati ramas in Botosani?

Hai mai spune-ne ceva de Rares. Cum mai doarme/ papa?
ce nazbatii mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

te pup cu drag si papa mai multe dulciuri.
asa imi spunea mie dr. cand Dinu nu vroia san. imi spunea ca trece glucoza in lapte si e mai dulce si poate ii place mai mult.

Parca am presimtit si azi am bagat niste amandine buuune si niste cioco. Dar tot nu-i cu elixir. Ma mai straduiesc .

Citat:

ce fetita dragalasa ai dus tu la scoala.
Cum e a doua zi? stau in banca fata si baiat, sau isi aleg ei cum vor?
faine uniformele.

Daca a declarat Mami, ma duc si maine ca e usor si-mi place atunci e ok. Azi am facut antrenament la dezbracat de uniforma singura si imbracat in echipament de sport. A picat cu brio la simulari dar sa speram ca trece maine testul
Cat despre stat in banca lucrurile stau cam asa: fiecare va sta cate o saptamana in cate-o banca, sapt viitoare trec cu o banca in spate, si tot asa pana ajunge in ultima. Apoi iar in prima. In felul asta nu vor fi discutii.
N-au cum sa stea fete cu baieti in banca pentru ca sunt copii de 2 echipe de fotbal si restul pana la 34 fete. Adica sunt de-o "Ratele si vanatorii".
Si mie mi se par interesante uniformele si ma felicit ca am fost inspirata sa o rog pe croitoreasa sa-i faca pense la spate (pentru a o cambra pe talie) si sa-i puna pliseurile la jumatea poponului. Ca acelasi model pe alte fetite arata ca pe gardul primariei...
Detalii nesemnificative pentru voi...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

acum sunt io la rand sa vorbesc singura

ma duc sa nasc si apoi ma retrag in glorie la .

mamicile dragi si dovleceii somnorosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

acum sunt io la rand sa vorbesc singura

ma duc sa nasc si apoi ma retrag in glorie la .

mamicile dragi si dovleceii somnorosi

lui Dinu Andrei (14.09)

Hai ca-s eu aici si te tin de mana, draga mea!! Sanu-ti fie teama. Acusica Dinutu Minunat implineste anul. Sa stii ca de data asta nu mai doare!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mami de Dinutz, tin si eu de cealalalta manutza...si spun in soapta la multi ani pui scump!

Liliacule drag, am vazut pozele cu Andra si m-am emotionat de numa'..ma repeet, stiu...te felicit ca ai reusit sa nu lasi o lacrima doua sa curga si i-ai transmis fetitei curaj si incredere

trimit ca acum face Dinu anu'!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Ama nu doarme nici la ora asta.....nu vreau sa treaca ziua fara sa -i pup si sa -i imbratisez cu drag pe toti dovleceii dar azi in mod special, de ziua lor, pe Carina, Ruby, Carol si Dinutz !
Sa cresteti frumos, sa va bucurati parintii si sa ne incantati privirile, sa fiti sanatosi si norocosi!
Felicitari mamicilor lor!

a adormit.......finally....nu va zic cate am de facut si e miezu noptii...

nela !

luto sper ca ati ajuns cu bine, sunteti frumosi foc foc foc!

liliac, am vazut cat era de emotionata Andra!frumoasa uniforma!sa aduca numai note mari si sa aveti un an scolar excelent!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

si poate Raducu face greva suptului, cum a avut si Ana..daca da, n-ai ce face decat sa-ti mai usurezi sanii cand simti ca fac bum si sa astepti..isi revine el singurel; o fi simtit mititelul, agitatia si emotia din casa;

Mergi la inceput

pup si eu pe Nela!

si pe Diamar ..nimic grav mami..cateodata trece norul si pe la mine, dar trece..incet, incet!

Croco, dar ce tarziu adoarme Ama...la cat se trezeste dupa masa? poate ca doarme mai mult in timpul zilei..

va pup dragelor! vin maine cu praji si sampanie!

Mergi la inceput