Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 13
crocodana spune:
Anomis , felicitari inca o data mamico! sunt tare tare emotionata acum ca si la nastere, are dreptate Nela....! au fost cele mai frumoase clipe din viata noastra sa-i aducem pe lume!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
aidaciolac spune:
La multi ani Carina!
La multi ani Carol!
La multi ani Dinu!
La multi ani Ruby!
La multi ani Bogdan!
La multi ani Vladimir
multa sanatate si sa aveti parte de tot binele din lume
vik-cj spune:
Si eu mai bantui pe aici ca acum un an pe coridoarele de la Gine I... sunt asa de emotionata ca nu stiu cum o sa dorm noaptea asta. (si recunosc ca am si de lucru).
Oricum eu vreau sa spun de acum
La multi ani Dana draga! Iti doresc tot binele din lume!
Pe sarbatortii de 15 ii felicit dimineata cand trec sa va las cate ceva bun.
Liliano draga vazui poze...ptiu ptiu ce frumoasa e Andra! Si ce uniforma smechera are! Mult succes la scoala!
Mami de Dinutz vad ca te-au tinut fetele de mana...pe mine va rog fetelor sa ma tineti miine intre 8 ai 12,45...ca atunci a avut loc marele eveniment.
Nela speciali pentru tine si Ana!
va pup, noapte buna!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Te pup Simona! We a fost ok.. daca nu ar fi inceput Ana cu vomitatul ar fi fost mai mult decat ok. Asta seara a fost mai bine, parca vad o raza de soare in toata tarasenia asta cu vomitatul. In rest, all ok. Il astept pe tatal Anei ca pe painea calda. Vine sambata, e plecat in State saptamana trecuta. Buni pleaca si ea joia ce vine si sunt nostalgica... can you believe it? mi-e dor de Ro... Jesus! Si de buni o sa imi fie tare dor! Vestea cea buna este ca o data cu plecarea lui Buni vine si vacanta mea! Sper sa reusim sa mergem undeva. M-am bucurat mult, mult, sa citesc despre vestile de la analizele lui Dinutu. Te imbratisez! Dragelor, ma duc sa ma culc! Dana, te pup dulce! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Pupam pe Ana Banana!
Mergeti undeva in vacanta,relaxeaza-te si odihneste-te.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
aidaciolac spune:
anomis merci pentru PM cu link , ca ai tinut minte. Merci si de parola , o aveam dar nu o aplic ... Inca odata felicitari pentru analize , ma bucur tare tare , m-am surprins rozandu-mi unghiile ca stateam si ma gandeam si ma socoteam la voi ... si urasc gestul asta si cine face asa ceva ... Iar Dinutz , of , cu sa iti spun? M-a uns pe suflet cat e de frumos. Felicitari mami
nela draga multi pupici si voua asa la mare departare si lasa sa nu iti mai fie dor ca e la fel de multa mizerie pe strazi si tot mai multi marlani la volan ... Cat despre lovitura lu Erik in 20 de secunde iti vin atatea in minte si atatea amintiri si te intrebi de 1000x/secunda ce se va intampla daca nu va reincepe sa respire ... si iti tremura tot corpul si iti vine sa urlii si sa faci atatea si nu stii ce sa faci mai intai ... si nu te poti lasa prada neputintei tale ca puiul ala mic are nevoie de tine si pentru el traiesti ... mititelul , inca jumatate de ora dupa ce si-a revenit avea buzele albe-vinetii. Eu m-am speriat ca a facut comotie cerebrala din cauza cazaturii si l-am tot urmarit 2 zile sa vad daca vomita sau daca se coordoneaza la fel de bine ... nu e de joaca cu loviturile la cap ... iti las PM cu link. Ana sa nu mai vomite , of , vreau sa vad si eu poze.
techila balenii si javra sa treaca picioru si pe tine duamna
liliaco bwa-ha-ha-ha-ha , deci Andra e roscovana? Mai dar cum nu am sesizat pana acum chestia asta ? Deci eu am o problema mare cu culoarea aia de par , ca imi place la nebunie si idioata de coafeza nu vrea sa ma rezolve ca mi-l arde , bla bla bla , pana o sa ma duc la alta sa il ard , vaaaaai , acum iar mi s-a pus pata rau ca vreau culoarea asta , doar ce imi trecuse si as mai vrea si foarte cret sa fie sa stea ... stiu , am niste gusturi de iti sta mintea in loc ... scuze ca nu am vazut uniforma , clasa , banca ... am vazut doar parul si pistruii aia minunati cand eram mica ma stropeam pe nas cu coacaze parca sa imi iasa si mie pistrui ca asa ma vrajisera
luto unde sunteti in 19 sept?
mangulici nimic nu zici?
vik somn usor
Acum merg direct in pat ca maine iar am o zi de alergatura ca asa raman toate sa le rezolv eu si eu nu zic nu si mai am doar 3 zile din saptamana asta si atat de mult de umblat si rezolvat ca imi vine sa plang ... maine imi fac o lista sa nu uit ceva ...
gasca si sa visati frumos!
SabinaY. spune:
Lili am vazut scolarita!Cred ca ati avut emotii mari!
Ba mi-au placut detaliile legate de uniforma.Mi s-a parut tare fain si interesant.Parca o si vedeam imbracata.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Offf Aida,asa tare s-a lovit?Mititelul.Ma bucur tare ca nu a patit nimic grav si totul a trecut.Offf,imi imaginez ce a fost in sufletul tau.Va pup
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
Va doresc o zi frumoasa!
Am plecat la treburi!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
x_ggg spune:
La multi ani, Dana draga!
Iti dorim din inima multa sanatate, noroc si fericire, sa te bucuri in fiecare zi de minunata ta familie. Te imbratisam cu drag
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
x_ggg spune:
Isabela Maria de vik_cj
Paul-Daniel de anaconda2
Sonia Theodora de Diana2007
Miruna de panda77
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009