Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Te pup Simona!
We a fost ok.. daca nu ar fi inceput Ana cu vomitatul ar fi fost mai mult decat ok. Asta seara a fost mai bine, parca vad o raza de soare in toata tarasenia asta cu vomitatul.

In rest, all ok. Il astept pe tatal Anei ca pe painea calda. Vine sambata, e plecat in State saptamana trecuta.
Buni pleaca si ea joia ce vine si sunt nostalgica... can you believe it? mi-e dor de Ro... Jesus! Si de buni o sa imi fie tare dor!
Vestea cea buna este ca o data cu plecarea lui Buni vine si vacanta mea! Sper sa reusim sa mergem undeva.

M-am bucurat mult, mult, sa citesc despre vestile de la analizele lui Dinutu.
Te imbratisez!

Dragelor, ma duc sa ma culc!

Dana, te pup dulce!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Pup si eu dovleceii dragi de 14

Carinu drag

Dinutz falcos si scump

Carol Iepurin dulce

Ruby dragalas

Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi! Pup si imbratisez cu drag mamicile din dotare

Anomis eu am avut asa un feeling de la inceput ca treceti prin ceva asemanator cu ce patise Hepi cu analizele.N-a fost fun deloc si cred ca ai incercat toata gama de stari de ingrijorare cu ocazia asta dar bine ca nu e nimic si acum te-ai linistit.Pup Dinutzu scump si dolofan de un anisor

Nu mai pot scrie ca mi se blocheaza pagina de fiecare data cand pun cate un icon.Am restartat deja de nu stiu cate ori si am pierdut si un mesaj

Dana te pup cu drag

Nela si tie si Anei.

Gata,ma duc la nani ca-i tare tarziu.
Good night dovlecime,wherever you are!

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carina, Carol, Dinu, Bogdan, Vladimir, dovlecei dragi, va urez un sincer "La Multi Ani", sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii! Multi pupici de la noi!

Va multumesc din suflet fetelor pentru urari, Ruby va pupa pe fiecare in parte

Acum un an, Ruby avea deja 14 ore de viata, ne dadusera drumul acasa si ne indreptam spre casa unor buni prieteni s-o luam pe Lilly care astepta cu nerabdare si emotie sa-si cunoasca noua surioara. Oare cand a trecut un an? Nu am fost cu voi de la inceput, dar, din umbra v-am tinut pumnii la fiecare si, desi intru rar, ma gandesc mereu la voi si la dovlecei.

Nela, cat a stat buni la voi? Pupici Anei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

LA MULTI ANI CARINA & RUBY, CAROL & DINU

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Azi imi propusesem sa deschid de dimineata si sa imi felicit gasca mea de favoriti, dar n-a fost sa fie, asa ca vin acum pe innoptate sa le pupacesc fruntile de copilasi minunati si sa le cant un www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s" target="_blank">LA MULTI ANI din tot sufletul!

Asa ca-i iau pe rand:

La Multi Ani DINU!!!!

La Multi Ani Carina!!!!

La Multi Ani Carol!!!!

La Multi Ani Ruby!!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Help me pls!

Fetele care ati facut sau faceti vaccinurile ROR si INFANRIX la 1 an, care este ordinea in care le faceti si cum procedati?

Va rog eu mult sa imi spuneti si mie, eu am primit 3 pareri diferite de la 3 medici....si sunt varza...ba sa le fac pe amandoua odata, ba sa fac ROR-ul si la 1 luna Infanrixul, ba invers.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

seara buna,

am intrebat si eu fetele, no replay! noi am facut ror ul (priorix) si urmeaza,la 2 luni diferenta infanrix ul penta parca. medicul ei asa a recomandat, eu nu i am facut vaccinul cand a vazut-o ci a doua zi, si atunci a mai vazut-o un medic de garda care la fel mi a zis fara macar sa deschis subiectul..ei sustin ca bolile ROR sunt mult mai grave si mai periculoase decat celelalte si atunci acesta are prioritate...si mai zic ca simultan nu e ok pentru ca-s preamulte!cunosc insa din parc copii care au primit simultan imunizarile.

pup zeinuca dulce!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

dupa cateva zile de absenta, revin pt a le transmite sarbatoritilor multa sanatate si cat mai multe impliniri !!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI

CARINA
CAROL
DINU
RUBY

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 13
DAVID
IRINEL
LUTA

LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE 12
DARIUS

LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE 11

MATEI

LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE 9

JOSHUA

si binenteles nu-i uit nici pe parinti sa fie sanatosi si sa-i indrume in viata cat mai bine posibil !!!

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Alex apropo de vaccin dr noastra ne-a recomandat sa-i facem intai ROR, iar dupa 1 luna Infarixul, deoarece infanrixul fiind rapel se presupune ca este imunizata.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

vad ca si Crocodana a spus acelasi lucru

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Anomis Am asteptat atat de intens acest rezultata al vostru si cand am citit ca sunteti ok parca mi s-a luat o greutate din piept.
Ma duc sa ma delectez cu pozici de la petrecere.
Am pus poze de la marele eveniment si pe blog dar si aici

crys mamis, mi-era dor sa te citesc. Ia zi, Lilly a inceput scoala?? Ti-a povestit ce-au discutat fetele pe la spatele nostru?? Ca s-au extaziat in fata rochiilor si ca si-au impartasit impresii de fashion?? Trebuie musai sa fac o investitie intr-un webcam de calitate sa le mai lasam pe fete sa zburde si online

Nela pentru cat poti sa fii de "cu picioarele pe pamant" si pentru optimismul tau molipsitor. Ai sa vezi ca o sa fie bine si dupa ce-o sa plece buni, iar o luna de zile trece extrem de repede atunci cand esti in concediu

Nu mai stiu ce voiam sa mai scriu. Daca ma limpezesc...mai scriu. Recomandat ar fi sa ma duc si eu sa ma odihnesc. Maine iar am de alergat aproape toata ziua.

Am si eu o mare suparare acum. Am senzatia ca Radu vrea sa se intarce iar eu nu prea sunt pregatita psihic Imi refuza sanul noaptea, refuza si apa iar daca ii fac lp il haleste la urgenta. Dimineata baga o masa buna de lm si apoi peste zi mai mult ma smotoceste, adica trage 2-3 guri, o lasa, se uita pe pereti sau la diversi , apoi iar mai ia 2-3 guri si tot asa. Daca bag sanul la caldurica, nu smiorcaie, nu cere, nu se supara... Si apoi nimic pana dimineata
Inca nu ma pot impaca cu ideea. Sper sa trec cu bine peste perioada asta agitata de inceput de scoala si apoi poate redescoperim ambrozia si nectarul. Macar pana la 1 an daca nu o vrea mai mult.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput