Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 10
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Techila uelcom bec. Ce mai faceti, nu ne mai zici nimic de voi? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
of..de cateva zile nu prea mai am cuvintele cu mine...nu s-a intamplat nimic grav..doar lipsa de timp...ca asa repede trece. suntem bine, sanatosi si voinici. javra schioapata...dar e binisor acum...te pup mult mult, pupa si fata
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
anomis28 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata! Luci,superbe pozele Davidosu' Cuceritorul va frange multe inimi la viata lui Am inceput si noi gradinita ,Alex e deja acolo asa ca va dati seama ce inceput bun am avut Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
ati avut emotii?
cum e acolo?Cum e educatoarea? (acum le-am prins frica)
ce spune Alex?
povestete-ne mai multe ca tare-s curioasa.
cate ore pe zi sta la gradi?
carinablanca spune:
DAVID, Stefania si IRINEL
Bogdan,Carina Maria, Carol Ioan, Vladimir Ioan,Dinu Andrei, Ruby Elena
Sa cresteti mari si sanatosi!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
NelaM spune:
LA MULTI ANI, CARINA!
LA MULTI ANI, Ruby!
LA MULTI ANI, Carol!
LA MULTI ANI, Dinutu'!
Anul trecut pe vremea asta ma conversam cu mami de Dinutz cand sa aleaga data nasterii!!!! Hihih, ce vremuri... a venit Dinutu mai repejor decat vroia mami!
Va pupescu, dragele mele!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
diamar78 spune:
Salutare!
Ce de sarbatoriti speciali avem noi astazi.
La multi ani dovleceilor de 14 septembrie
Carina
Ruby
Bogdan
Carol
Dinu
Vladimir
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
mamicilor pt asa dovlecei.
Dana, care-i baiu mami?
Lali, cabanosul ala in foietaj a fost un esec ca s-a sfaramitat si a cazut de pe cabanos.
Noi am fost astazi la control si ghiciti cu ce l-a servit dr de familie pe Matei....,cu un biscuite cu crema de ciocolata.
Biaz, cum stai cu lucrarea?
Sa va spun si ce cadou a primit Matei de la soacra=mea. Un costumas dragut de fetite.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
NelaM spune:
Diamar, ce scumpa ai fost!
Si cu biscuitele la doctor, si cu costumasul de ziua lui Matei... umor negru si fin, pentru cunoscatoare!
Te pup!
Sa stiti ca intentionat am pus majoretele in mesajul anterior. Asa ma simt eu in perioada aceasta... asa, parca facem galerie dovelcutilor cand pasesc in anul doi de viata! E emotionant, ca atunci cand am nascut!
Am facut un an si de cand forumez... ar fi nimerita melodia lu' Compact, mai tineti minte? Fetele de aceeasi generatie, asa, "tinerele", ca mine:
"A mai trecut un an prin noi
A fost si soare au fost si ploi
Dar important este c-am stat cu tineee..
Pastrez atatea amintiri
Eram frumosi ca doi copii
Mi-e tare dor, de zilele senineeeee"
Tiii, ce vremuri...
[oftez, de mai multe ori]
carinablanca spune:
Anomis, ma bucur tare mult pentru voi.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
anomis28 spune:
citat din mesajul lui NelaM LA MULTI ANI, CARINA! LA MULTI ANI, Ruby! LA MULTI ANI, Carol! LA MULTI ANI, Dinutu'! Anul trecut pe vremea asta ma conversam cu mami de Dinutz cand sa aleaga data nasterii!!!! Hihih, ce vremuri... a venit Dinutu mai repejor decat vroia mami! Va pupescu, dragele mele! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
m-a pufnit rasu
ce planuri faceam......
ce face Ana? cum v-ati petrecut in we?
Sar'mana de comentarii,
esti o scumpa and
NelaM spune:
Techi, ce fac baietii? Imi pare rau sa aud de Techi ailalta cu pisiorusul. Saraca, sper ca nu sufera prea tare!
Fram, ce mai faceti? Natalixul all ok?
Aida, trebuie sa iti recunosc ca m-am gandit mult timp dupa mesajul in care povesteai de ce poarta eric casca in casa. Am vazut pozici mai demult si initial ma gandeam de ce sunteti atat de protectivi... citind ce i s-a intamplat lui Eric, cu blockout-ul de 20 sec... cumplit! Si eu as fi procedat la fel! te pup. Eu am pierdut pozele cu voi cu copacii.. poate iti faci timp si imi trimiti si mie linkul, plz!
Alex, va pup! Zeina e o dulceata!
I hear you cu vaccinatul... eu stiu sigur ca o sa aman pe cel de la 1 an cat de mutl posibil! Eu si pe cel de la 6 luni l-am facut la 8. Stiu ca nu se compara, dar eu nu vreau sa imi imbuf fata just now... cat mai pot sa aman, mai aman.
Poate e bine sa zic ca noi am platit un pachet cu toate vaccinurile obligatorii pana pe la un an jumate sau cam asa ceva. Nu stiu cat de folositoare e info...in fine.
Selen, ce mai faceti? Nu am reusit sa ma bag pe mail, sa vad pozici! Poate apuc asta seara.
diamar78 spune:
Ce face Ana? Cred ca o sa-i fie dor de buni, sunt curiosa daca o s-o caute prin casa.
Techila, ce activitati mai au copii?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!