Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

roxx LA MULTI ANI

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Heloo burticutze
Djlaura..imi pare rau de vesti, sa stai cumintica la patutz, utrogestanul e de preferat sa se puna vaginal, dar nu e nici o crima oral, dar cum stai la pat e pacat sa nu-l pui vaginal.Tinem pumnii sa se lipeasca la loc
Dangabriela...ma bucur ca ai vesti bune de la eco
Mirelush...nu te speria de stranut , ma mir ca nu ai experimentat pana acum, data viitoare sa fii pregatita putin aplecata in fata cand stranuti si sa te tii cu mana de burtica, eviti durerile si intepaturile, eu am patit asa de la inceputul sarcinii, e horor un stanut fara ghemuire
Bebelu...ai grija cu ametelile, poate ar trebui totusi sa vb cu dr, ai grija de voi
Roxx... la multii aniii, bebic sanatos
Vas..medicul gine stie cel mai bine cat utro tre sa iei, medicul de fam se trezeste vorbind,eu am luat pana la 16s 800mg pe zi, in cazuri cu probleme asa se da.
Bebelushi...bafta la eco, sa vii cu vesti bune

Ina ...fac si eu gogosele ca prea le-a laudat fetele, scriu mesajul si ma duc, ca nu mai pot

Eu ma "laud" cu 5 kg puse pe burtika, am inceput sa respir deja cam greu, nu stiu ce voi face mai tarziu, seara ma foiesc o gramada pana imi gasesc o pozitie confortabila, dar nu ma plang, sunt fericita
La capitolul cumparaturi asteptam mai pe la sfarsit, primesc o gramada de lucruri de la fina si cumnata, inclusiv, pat, carutz, baliuta cu suport, masa infasat, asa ca stau cumintica, recuperez din banutii dati pe drum si doctori, nu ne lasa doamne-doamnebb sa fie sanatos.

poop toate burticutzele, ma duc sa fac gogosele

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

roxx

20+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada sarumana de sfat

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Roxx LA MULTI ANI!!!!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multi ani traiascaaaaa
multi ani traiascaaaaa
laaa muuulri aaaaani.
Cine sa traiascaaaaaa
cine sa traiascaaaaaa
Laaaaa muuulti aaaaani
Roxx sa traiasca
Roxx sa traiascaaaaa
LAAAAA MUUUUULTI AAAAANI !!!!

cu bebe scump si sanatos.

fetele .... voi la cate saptamani ati facut sau o sa faceti MORFO ?!!?!?!?!?!?

intreb deoarece credc a fac cam devreme (am auzit colegele ca au facut numai in 24-25 sapt) si mi se pare tarziu ....

pliz , cad ati facut sau o sa,faceti ....

sar'na !

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adnri eu am facut la 22s.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

22 sapt.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si eu m-am programat la 22s+
mi-a spus ca aparatul masoara intre 21-24 si ca cel mai bine este sa am 22s implinite.
eu mai ai si acel softmarker gasit... nu cred ca mai rezist 4 sapt fara sa vad care-i treaba
as merge la sf sapt viitoare la un echografist bun. .. poate cine stie ... ma linisteste ....(desi erau cam mari si pe ambele emisfere cerebrale)

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

eu am programare la 21 s la morfo, atunci mi-a recomandat doctorul.

sunt tot in recuperari la citit (mai am vreo 2 capitole), dar am vazut ca va intrebati de preturi la vaccinurile de la farmacia academiei (nu s-au schimbat):

rh negativ e 625 ron
immunoglobulina anti b e 325

sper sa va fie de ajutor, si voua si la mormoloci
rox cu 18+

think pink

Mergi la inceput