Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aha , deci 22s+ la mine e ok.

deja ma panicasem. .. ca toate , fara exceptie , 5 burtici la mine , sunt la morfo in sapt 24-25

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ina..... bune gogosele am facut un imi place ca se fac rapid si cum sunt acum is perfecte
Andri...eu fac la 23s morfo

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu morfo am facut la 20+ !

La multi ani Roxx! Sa fi sanatoasa, iubita si f fericita!
Djlaura si sotul tau sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Patricia multumesc de sfat in legatura cu biberoanele. Multa bafta la eco, sa vi cu vesti minunate si cu caruciorul colorat!!!

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

poftiti la capitolul 66

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DATI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deci Elizuca mea chiar e bolnavioara. Nu vrea sa manance, plange dupa mine sa vin acasa. Imi vine sa-mi bag picioarele in el servici si sa stau acasa. Si cand ma mai gandesc ca maine sunt pe drumuri toata ziua si ea saracuta acasa ......vai imi vine sa plang....

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

rox,

Daca e atat doar - 325ron - atunci imi permit si eu.

Roxxy

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

Voi cum stati cu somnul? Eu ma invart de pe o parte pe alta toata noaptea, ba imi amortesc picioarele, ba mainile... Offf, si cand ma gandesc cat mai e...

tierry pana la urma cum a fost cu inflamatia? Te intreb ca tocmai am patit ceva similar si nu stiu ce sa fac. Doctora mi-a recomandat sa-mi refac analizele, pe care doar ce le-am facut acu' 2 saptamani

Si eu dorm cam prost, si ma trezesc cu picioarele amortite si cu carcei..am citit ca se intampla in sarcina, asta e ce sa-i facem. O sa intreb si eu medicul data viitoare.

Despre inflamatie, am scris tot atunci...in 2 ore n-am mai avut nimic, clar nu e candida, eu banuiesc (99%) ca a fost o alergie alimentara. Daca ti-a zis doctorul sa repeti analizele, repeta-le... mai ales daca nu s-a dezinflamat zona. Dar ce analize ti-a zis sa repeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

LA MULTI ANI ROXX!!!!!!!1
SA-TI DEA DZEU NASTERE USOARA,COPILAS SANATOS SI FRUMODS..SA RAMAI TOT ASA FRUMOASA..SA FII IUBITA..NNA CAM ATIT DE LA MINE SI 100

Tunde 18 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

De ce nu pot scrie color?????

nush..
dangabriela;bravo!super vesti..felicitari

Andreea;poate are sinuzita printesa ta..du-o la orl..tinem pumnii

Irinuka;si pt voi tinem pumnii...bafta maxima

Djlaura;am citit pe multe forumuri ca se ia utrogest oral..vezi si tu in cate locuri scrie asa...stai linistita...si intinsa in pat

m-am hotarat sa nu mai iau diazepam numai eventual seara o juma....ca-s nebuna si somnambula de cateva zile....o iau razna incetu
Raman la no-0spa si acifol

pupici

Tunde 18 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput