Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
ce bine Laura..de as reusi si eu sa beau macar 2l...nu zic mai mult..
eu stau cu sticla in permanenta dupa mine.poate poate imi vine pofta ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
vasilasanita spune:
Multumesc pentru ajutor Florintunde la reteta de dulceata de mure. Acu o fierb. Am facut si o portie cu gel fix si acu astept sa fiarba asta fara gel fix, care dureaza mai mult.
Fetele care au trecut de sapt 20, in afara de vitamine mai luati calciu, fier, magneziu?
V a dat dr sa faceti analize daca aveti suficient fier sau calciu? Dr meu e plecat in concediu si eu am ramas cu ochii in soare. Nu stiu ce sa fac.
23+ cu 
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
bebelu86 spune:
vasilasanti eu iau elevit si fier de la 16 sapt.
in planu de sarcina dat de medic, cica la 32s sa repet analizele de sange. dar le repet sapt asta. k oricum tre sa fac si dozarea pt rh.
calciu nu se ia, ca da contractii
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
Foxy-le spune:
bine v-am regasit fetele cucuietele!
Uite ca apuc si eu sa scriu cate ceva, pt ca pana acum am tooot citit. Am fost ocupata cu munca si acum ma tine si-o raceala ,,primita cadou'' de la colegi
! Si asa nu puteam respira ca lumea, acum am si capac!
Eh, trece cu lamaie. (stiti cum e vorba:o raceala trataa cu pastile tine o saptaman iar una netratata....7 zie!)![]()
bebicu meu e tare nazdavan, face mereu tumbe
. Shubulina, zici ca si al tau e hiper activ?? Oare cum vor fi, la fel ca-n burta?Ca eu si cand ma trezesc noaptea il simt!![]()
Bebelu', poti bea cafea linistita - aici zic si medicii ca pana la 2 cesti pe zi e ok(cesti, nu cani).
Fetelor care sunteti bolnavioare - va doresc insanatosire rapida.
Mama draga ce lista....!! m-a apucat panica la cate am de cumparat!
Bine, cele mari le am deja, dar maruntisurile...!Eh, le iau eu.
Va puuup inca o data pe toate 
20 
bebelu86 spune:
Foxy 

sa te faci bine repede.
stiu faza cu cafeaua..ideea e ca nu pot sa beau, imi vine sa vars de la ea..
o sa incerc cu un capuccino sau un 3in1..poate e mai ok.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
Foxy multa sanatate,
sa te faci bine repede.
Ralu eu daca beau cafea naturala dorm si patul sub mine, in schimb daca beau 3in 1 stau treaza. Sa vezi faza am baut o doza de cola acuu intr-o seara si in loc sa se agite bebe meu a fost f cuminte, ma intrebam chiar ce face de nu da nici un semn. Dimineata la prima ora a2-a si-a reluat activitatea.![]()
![]()
![]()

Laura
22+ cu 
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monika_bt lorich ![]() Si eu mai patesc asa...junghiuri cand stranut si care ma tin apoi ore bune...asa ca banuiesc ca e normal. bebelul meu inca nu a miscat...mai astept...abia joi fac 17 sapt. nu prea am pofta de mancare..nu stiu de ce...vitamine iau si magneziu...sper sa nu uit sa-i spun luni dr. tocmai s-a anuntat la Tv cele mai groaznice geruri din ultimii 1000 de ani...fain, nu?? se pare ca bebeii nostri vin la inceputul unei noi ere glaciare ![]() nu mai stiu ce sa mananc cu regimul meu...m-am saturat de toate... voi cu ce va dusuiti? ca eu am inceput sa fac alergie la gelul de dus pe care-l am? oare sa ma dau pe produse de bebe?? daca nu mai intru va doresc noapte buna! ma duc sa ma uit la poze! ![]() Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 16+ ![]() |
Noi toata familia ne spalam cu Lactacyd ssu Nivea intimo...ne-am obisnuit cu ele,,si nici n-am avut nici un fel de probleme
Tunde
18 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004 
I am positive
florintunde spune:
Djlaura;daca are cine sa te ajute stai in pat
Eu as sta,da nu prea am ajutor.. dar trebuie sa fac mancare,curat..cu totul ca mi-a recomandat medicul repaus...nici sex

nu=i voie.Incerc sa stau jos cat pot..cand am 2 min libere,cand Mario e la gradi.Sper sa fie bine sa aiba grija DD de noi
Somnic usor ..am plecat la nani..ca si Eu ma pisulesc imediat..dupa acea iara si iara

Tunde
18 sapt
+Mami de Mario 04.03.2004 
I am positive
bebelu86 spune:
ma duc si eu la nani si sper k maine sa aveti mai mult spor la scris.
vedeti k e sarbatoare mare maine..asak mai usor cu curatenia

naopte buna si somn usor tuturor
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria