Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

De care fier iei bebelu?

Ce analize de sange ai de facut?

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

iau feretab. contine si acid folic.

analize de sange.alea uzuale.
hemograma, glicemie, tgo, tgp,acid uric, uree, creatinina, aptt.
sumar urina si urocultura

astea le-am facut si in primele sapt de sarcina.
si trebuie sa le repet la 32s.
dar vreau sa le fac si acu.
sper sa iasa bine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ce fac fetele? V-ati bagat la nani toate?eu abia am venit de la scarbici. Am o intrebare pentru cele care au fost la doc si le-a spus ca nu au suficient lichid, se pare ca la asta se referea doc a mea cand mi-a spus ca bebe nu prea mai are loc .
Bineinteles ca am citit pe net despre asta si pot spune ca sunt in panica .
Voua ce v-a spus sa faceti , mie mi-a spus sa beau mai multa apa, dar eu toata vara am baut apa, mai aveam putin si faceam perfuzii cu apa.

Va pupacesc ma duc sa fac dus si apoi nani, de maine sunt in concediu, asa ca mai vb.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 16+ cu Miruna
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

asa stiam si eu k tre sa bei multe lichide. dar dc zici k deja bei si totusi nu e destul...chiar nu stiu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ralu, nu mi-a spus absolut nimic in legatura cu lichidul , mi-a zis doar k nu are loc , nimic altceva , dar cand m-am dus la ea dupa o saptamana am intrebat-o si mi-a raspuns asa intr-o doara. Cand am intrebat-o ce se intampla daca nu mai are loc, mi-a spus ca asta ar insemna sa-mi spuna k se va naste sanatos si fara probleme , adica nu are de unde sa stie .
Oricum ma duc in spital sapt. asta sa caut medic acolo si poate ma lipesc si de vreun medical.

bbmomente din viata

Mergi la inceput

eu zic sa mai mergi sa afli o parere...
dc de pe acu zice asa..pai mai incolo ce iti mai zice???
macar sa te linistesti si sa sti si tu dc e asa sau nu.

ce mor eu pe medicii astia care vb doar pe jumate..si atunci trag cu clestele sa zica ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

noapte buna

bbmomente din viata

Mergi la inceput

noapte buna

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimineata!!!!!!!
Eu m-am trezit putin trista. printesa mea zice ca o doare capul si am lasat-o acasa plnagand. Offff, de abia astept sa vina sa o duc la gradinita, poate cu copii se va mai inveseli. Mi s-a parut ca are putin nasul infundat....ce stare nasoala am......Si maine am de condus 160 de km, nu cred ca voi fi in cea mai buna stare.
Apropo, fetele care conduceti, voi mai suportati centura de siguranta? Pe mine ma doare burtica de la ea si nu o mai pun.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Vas, eu port centura pentru ca ma simt mai in siguranta asa si m-am obisnuit. O tin sub burta, nu peste si mai trag de ea in timp ce merg daca mi se pare ca s-a stramtat prea tare. Exista si dispozitive speciale care se ataseaza la centura ca sa o tina fixa sub burta si sa nu deranjeze, uite genul asta: http://www.enviedefraises.fr/5-accessoires-grossesse/299-protectababy-red-castle.html

Vasilasanita, nu e bine sa iei calciu in sarcina daca nu ai o recomandare clara de la medic, pe baza unor analize pentru ca poate da contractii. Nici fierul nu este recomandat fara analiza si oricum, se ia de regula in al treilea trimiestru sau de la mijlocul celui de-al doilea, pentru ca se depoziteaza si e bine sa ai ceva depozite pentru pierderile de sange de la nastere. Altfel, nu ai nevoie de fier daca analizele sunt bune, nici excesul de fier nu e bun pentru sanatate.
Ia neaparat o sursa de Omega 3, magneziu si ceva vitamina C, astea sunt ok si fara analize. Sigur ca si o pastila de multivitamine prenatale e ok, dar nu mai multe si nu altceva in plus daca nu e pe baza de analiza.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput