Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
loutzy spune:
Hello again. Am ajuns si eu acasa, am papat si acum odihnesc mancarea.
Ce burtici frumoase avem...

babyleeks felicitari pt vestile de la eco.
monik eu nu prea ma iau dupa vremea de la tv. Acu 2-3 sapt anuntau ca o sa fie iarna usoara, acu au schimbat-o cele mai mari geruri.Astia si stirile lor.

djlaura01 asculta de sfatul medicului si stai mai mult in patut. Multa sanatate si sarcina usoara si fara probleme in continuare.

Laura
22+ cu 
djlaura01 spune:
loutzy mersi, acum asta fac fac stau numai in pat, sunt o rasfatata mancare la pat 

djlaurao1
13+
bebelu86 spune:
Djlaura. ai grija de tine.
sa iti revi repede 

bai nene..ce e linistea asta aici????
abia am scris niste amarate de pagini????
trebuia sa terminam cap panaacu.
unde sunteti???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
de_ea spune:
buna seara burtici.
ce la burtici mari si frumoase avem...bravo.
pe mine ma doare tare "coada" ,merg schioapa.
18+ cu posibil
Medeea
loutzy spune:
Ralu asta m-am tot intrebat azi toata ziua :unde e lumea?
ma mira ca si la ora asta e liniste.

Laura
22+ cu 
bebelu86 spune:
Laura eu tot stau p aici...dau F5 de imi vine rau..si nimic.. 

ma bagati la banuieli mai fetelor??
ati patit ceva????/
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
24+ cu
Natalia Maria
tierry spune:
Si eu sunt prin zona dar n-am chef de nimic
. Am umblat toata ziua cu tot felul de chestii de rezolvat, apoi la servici am avut tona de treaba
si acum sunt obosita moarta. Nici noaptea vad ca nu mai dorm f. bine, nu vreau sa ma gandesc cum o fi pe la 8-9 luni 
Am citit ca vorbeati de cumparaturi, nici eu n-am luat nimic... Am cumva noroc ca am ceva "chestii" esentiale de la sora-mea: patut, carut, saltea de infasat, hainute - destule, unele nepurtate, pompa de san nici nu mai stiu... O sa vad mai incolo ce si cum, si probabil o sa cumpar pentru bagajul de spital. Insa mai incolo, mi se pare cam devreme, de-ar fi bebe sanatos acum
.
Si la mine soacra-mea la fel: "vaiii, nu cumpara draga inainte, ca nu e bine, las' ca iaca imediat trag eu o fuga si-ti cumpar". Ea, care n-o venit in vizita de cel putin 1 an, ca nu vine cu maxi-taxi, ca e cucoana, deh, iar de sunat daca nu sunam noi, ea n-are minute... Oare asa mama de baiat o sa fiu si eu!?
Sper sa nu ...
bebelu86 spune:
tierry pai e binek ai astea mari si care costa destul.
ai scapat de o cheltuiala.
stiu cum e cu lumea ca sa nu cumpar nimic..k se duc ei atunci si iau tot ce e nevoie,
detest cand aud asta...
dar lasa-ma frate sa imi fac eu damblaua sa iau eu ce vreau copilului meu..ceea ce imi place mie..nu tie.. dc am nevoie de ceva, iti zic atunci.
eu nu mai dorm bine noaptea din cauza ca merg fff des la baie...si dupa ce ma trezesc, nu ma mai ia somnu
cand adorm, ma ia iar de dus la baie
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
24+ cu
Natalia Maria
loutzy spune:
Si eu patesc la fel, ma duc de 4-5ori pe noapte la baie, dar in schimb cand ma bag din nou in pat iau somn imediat. In ultima vreme tebuie sa-mi iau si o cana cu apa langa mine ca sa nu mai bantui toata casa. Nu stiu cum se face dar am ajuns sa-mi fie sete noaptea, eu nu am baut niciodata mai mult de 1,5 litri zilnic acu sigur depasesc 2,5l 

Laura
22+ cu