FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adijo , melisa bafta fetelor!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni. mersi.
Eu maine plec la Brasov , la o nunta, iar duminica seara zbor spre Viena de la Bucuresti.La clinica m-au chemat marti. in 5 oct.
Sa fie cu noroc de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo , bafta multa si sper sa te intorci gravidutza acasa.

Bruni , multumesc mult , sper sa reusesc , numai la asta imi sta gandul in fiecare zi.
Acum sa o asteptam pe Adijo sa ne bucure ea prima, doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

sisipisi , cum ti s-a parut cazarea la hotel Hernals, micul dejun cum este se merita sa stau aici 9 nopti?...eu tot am cautat pe net si am gasit apartamente cu 45-50 euro pe noapte dar e frecare mare, nu am gasit toata perioada...decat sa ma mut in 3 locuri ca sa pot sta toata perioada si sincer mi se pare nebunie totala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

melisa hotelul e mare si camerele sunt confortabile si curate. Are o curte interioara si e intr-o zona mai veche din cate am inteles. Micul dejun e rezonabil, de nivel mediu,tip bufet, dar la pretul ala nu te poti astepta la mai mult. Noua ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fetelor, am reusit sa imi fac programare si la Wunschbabyzentrum goldness kreuz.
Am 2 intrebari : cat dureaza o prima consultatie si la aceast clinica,dar si la wunschbaby?
-cam cat costa consultatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

oana,
- la Goldenes Kreuz (Kinderwunschzentrum), eu am avut consultatia cu Prof. Obruca, a durat cam o ora si a costat 130 euro
- la Wunschbaby Zentrum, consultatia am avut-o cu Prof. Feichtinger, a durat tot cam o ora si a costat 230 euro (la el prima consultatie costa mai mult decat la ceilalti medici din clinica)
Insa nu e o regula sa dureze consultatia la Prof. Feichtinger o ora: stiu persoane la care a durat 20-30 minute. Deci depinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Super! Ma asteptam la peste 250-300 eur. Nu mai am rabdare.As vrea sa ma trezesc maine si sa fie noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mult succes, fete dragi care plecati spre Viena!
Sa fie cu noroc, si sa profitati si de oras ca sa fiti cat mai relaxate la punctie si mai ales la ET!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Adijo, Melissa, bafta multa!! Si eu pe 8 oct voi fi la Viena, urmand ca fiv-ul sa-lm fac prin noiembrie. Daca mai e cineva pe acolo in perioada asta, poate ne intalnim Deci vine o perioada plina de emotii

Mergi la inceput