FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Finaly I'm bleedind!!!! Mi-a venit ciclul aseara, rosu ,abundent, dureros. ufff, deja sunt obosita de atatea asteptari , calcule, ganduri... si nici nu am inceput.... Ana nu s-a legat prea tare de lichid,a zis ca poate fi de la ovulatie... era mai mult stresata ca nu am facut si un HCG ( facusem doar test de urina), dar am considerat ca nu mai e necesar - stiam sigur ca nu sunt insarcinata . Oricum s-au lamurit toate acum.
Sa inceapa jocurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Balanta_tm, Fetomedul este una din cele mai tari clinici din Europa, in urmariea sarcinilor. Prima este in Anglia. Ei nu fac decat diagnostic fetal. Daca vrei sa fii intr-adevar sigura ca totul este ok cu bebe tau, acolo nu ai nicio problema. Au de exemplu medici care fac doar eco cardiac la fat, nimic altceva...si asa mai departe.

Mergi la inceput

Adijo, bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anais, stiu exact valoarea Fetomedului .
Ei m-au salvat de la avea un copil care s-ar fi chinuit toata viata...Si tot ei mi-au gasit un super ginecolog cu care sa nasc fara sa ma chinui.
Daca era dupa astia din Timisoara, ma lasau sa cred toata sarcina ca bebele meu e ok...

Mergi la inceput

adijo, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Balanta_tm, ai fost cumva la Husslein?

Mergi la inceput

Nu, am fost la Elisabeth Krampl-Bettelheim.

Mergi la inceput

mda....one of the best!!!
Sa te ajute Dzeu sa nu mai treci niciodata prin asa ceva, si sa ai un copil sanatos de care sa va bucurati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor am inceput cu a doua tura de injectii...
M-au chemat in ziua a7a de ciclu/stimulare, pana la urma .. desi pana acum mi-au spus tot timpul de ziua 9 ; dar ca urmare a acestui fapt nu mai trebuie sa schimb nici un bilet de avion- voi ajunge insa cu o zi mai repede dar asta e.. si voi sta , probabil, aproape 2 sapt in Viena...singura, in cea mai mare parte a timpului; va dati seama ca toata ziua voi fi prin magazine! vai de buzunarul meu... De vizitat , din pacate, nu prea mai am ce - anii trecuti am bifat toate obiectivele importante. Dar poate , imi mai gasesc eu ceva de vazut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo, bafta la injectat sa fie cu noroc!
Pe cat ajungi pana la urma pe 2octombrie?

Mergi la inceput