FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana mai gasesti clinici din Viena/Austria pe prima pagina, ala subiectul asta.
Vitaminele si mineralele sunt intr-adevar independente : B-urile-1, ZInc-1, vit C-1, Mg-1 (deci Magneziu singur, nu in combinatie cu alte minerale), Omega 3-6-9-1, deci in total sunt 5.
Le ia pe toate dimi, si bea si cocketilul de fructe cu iaurt tot dimi, 1 pahar. A constatat ca ii da un boost de energie pentru toata ziua, iar B-urile si Mg au un efect de reducere a stress-ului. I-am spus Anei ce ii dau si a fost de acord. Stia si ea de studiul cu privire la efectele fructelor verzi asupra calitatii spermei, deci a aprobat si aia. Oricum rau nu ii vor face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Oana , multe fete au reusit si aici 1. Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz, si eu am vrut sa ajung la ei la consult dar dura programarea 6 saptamani.
Le trimiti mail iar ei iti trimit inapoi cateva chestionare atasate care trebuiesc completate, intrebari care oricum le-ai fii explicat tu.
Sunt simple de completat, si din momentul cand ai toate actele astea complete le trimiti lor si-ti faci si programarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Oana spuneai ca stii pe cineva care a facut la wunsch , a reusit , spune-ne mai multe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Oana, eu am reusit la Goldenes Kreuz, ai datele de contact pe prima pagina. Asa cum am mai scris aici, am facut prima consultatie la Wunsch si la Kreuz in aceeasi zi si am ales-o pe a 2a.

Sfatul meu e sa le scrii de acum, sa completezi cat mai repede formularele pe care ti le trimit si sa rogi programare cand ai si la cealalta, ca sa nu bati drumul de 2 ori. Noi asa am facut, am insistat destul de mult pt programare dar pana la urma am reusit!

Voiam sa mergem si la Wells, din astea 3 vrut sa alegem, dar pana la urma am hotarat sa alegem intre cele 2, pt ca erau in acelasi oras - Viena.

Multa bafta!

Gabi+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, sarcina mea nu a fost monitorizata la Viena, ci la Timisoara, de catre un ginecolog cu reputatie f buna pe partea de ecografie morfofetala.
La Viena am facut o singura ecografie in sarcina, in sapt 22, care, din pacate, mi-a adus vestea cumplita; apoi a urmat confirmarea diagnosticului prin RMN, etc, etc.
Am decis sa fac ecografia respectiva la Viena (la clinica Fetomed) fara un motiv anume (in TM mi se spusese de fiecare data ca bebe este f bine), ci dintr-un instinct pe care nici azi nu pot sa mi-l explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Le-am dat acum mail pt ca telefonul era in permanenta ocupat. Le-am si specificat perioada in care suntem in Viena si sper sa tina cont de asta si sa ne programeze.Daca main nu imi dau mail inapoi le dau in tel ca sa nu mai pierd timpul.
Cat despre fata de la care stiu de clinica,e doar o cunostinta,nu mi-am perimis sa o intreb mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, in sfarsit cred ca imi vine ciclul- am o scurgere maronie. Nu stiu insa ce fel de ciclu sa astept- eu de obicei am ciclu abundent, rosu, dar acum s-ar putea sa nu mai fie chiar asa... voi cum l-ati avut?
Cred ca pe mine suprefactul m-a inhibat de numa' : FSH -ul mi-a iesit sub limita inferioara!( 1.2 , iar limita de jos e 1.7). in rest cred ca totul e ok. Chiar si prolactina... La eco totul pare in regula, nu am chist . insa am o cantitate destul de mare de lichid in spatiul retrouterin, ginecologul spunand ca nu e normal sa fie asa mult lichid..... In fine, astept raspunsul Anei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fetelor,cine este Ana despre care tot vorbiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Ana Fischelmaier e unul din medicii clinicii Wunschbabycentrum. Noi cu ea am discutat la prima consultatie si ea imi stabileste tratamentul pe care sa-l urmez. Am inteles ca tu ai programare la Prof. Feichtinger- el e seful clinicii si e una din somitatile Fiv-ului in Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adijo vine si sangele repejor. Ti-a zis din ce cauza poate sa apara lichidul ala? Slava domnului ca ti-a intrat prolactina in normal!

Mergi la inceput