FIV Europa (34)
Raspunsuri - Pagina 24
anais74 spune:
Eu sint pacienta prof. Husslein, asa ca m-am dus unde mi-a recomandat el: la Privat Klinik Dobling - Fertilitätszentrum Döbling. Centrul de fertilizari din aceasta clinica este mai nou, dar echipa e formata din medici care lucreaza sau au lucrat si la GoldenesGreuz, si la Wunsch. Programarile se fac in asa fel incat niciodata nu astepti dupa nimeni. Cel mult mai e o pereche cand iesi. Nu e deloc acel du-te-vino din alte clinici. Am citit recent un studiu publicat pe net, care a cotat aceasta clinica, nu centrul de fertilizare, pe locul 10 top mondial. Adevarul e ca nu se poate descrie in cuvinte...aici m-am si operat. Nota 10!!
anais74 spune:
...iar Profesorul Husslein este seful departamentului de gineco-obstetrica din AKH si seful catedrei de ginecologie a Universitatii din Viena. Tot el ce cel care conduce Fetomed impreuna cu Krampl ...
balanta_tm spune:
La PKD am nascut, si intr-adevar, acolo parca esti in alta lume. Te trateaza ca si cum ai fi cel mai important pacient al lor.
melisa28 spune:
Buna fetelor!
Pisucmic , anais, balanta, multumesc de urari...sa de-a Dumnezeu sa reusesc sa raman insarcinata la fel cum va doresc si voua cele care incercati de atata timp ...
anais74 spune:
Intr-adevar, eu cel putin am avut un soc (pozitiv, bineinteles) cand am vazut cum fost tratata. Exact cum ai spus, parca tu esti cea mai importanta persoana pentru ei, si totul se invarte in jurul tau.
Am gasit si site-ul : http://top--10.blogspot.com/2009/09/top-10-best-hospitals-in-world.html
Sursa este chiar Forbes (http://www.forbes.com/2009/09/11/medical-emergency-abroad-evacuation-personal-finance-hospitals.html)
Si mai e ceva: cea mai buna prajitura pe care am mancat-o in viata mea este la PKD
Stiu ca suna sinistru, dar ori de cate ori am drum la Viena, imi fac drum la siptal sa pap o praji buuunaaa 
Balanta, v-ati gandit ce o sa faceti? Mai incercati un FIV? Sa e totul prea recent, si inca nu te poti gandi la asta?
Poate ne intalnim acolo sau chiar in TM ![]()
melisa28 spune:
Eu vreau sa va intreb ceva....de cateva zile ma gandesc la asta.
Noi cand am fost la clinica ne-a intrebat , in caz ca nu-i va reusi sotului TESE, si nu i se va gasi nimic acolo, daca accept sa fac cu donator de sperma.....vroiau sa stiu ca sa aibe totul pregatit si eu am spus clar NUUUU.
Acum ca incep sa ma apropii ma cuprind deja emmotiile , gandurile nu mai zic...si-mi pun tot felul de intrebari printre care ma gandesc daca sotului nu-i va gasi nici un spermatozoid, el avand 0 spermatozoizi in exaculare, ce ma fac...???
Daca as accepta cu sperma altuia eu nu inteleg ce se intampla imi fac fiv cu ea?....la fel imi scot mie folicului si ii combina cu spermatozoizii din sperma aluia?...sau iau sperma aia si imi fac inseminare?
Ma tot gandesc la asta, si-mi spun ca inseminare nu cred ca au cum sa-mi faca..pt ca poate eu de la tratament am produs multe ovocite pe acolo...ce fac daca se prind toate?...Nu pot sa inteleg poate ma ajuta-ti voi cele care a-ti trecut prin asta sau cele care sunte-ti mult mai informte ca mine.
Si iar nu mai inteleg ceva vad si eu o poza cu respectivul ?, mi-ar place sa mi-l aleg sa nu fie vreun broscoi de barbat ...
Anais noi vom fii acolo pe 22 octombrie , cand tu vei fii deja acasa....cu bebeii in burtica..:*
balanta_tm spune:
anais, bine ca mi-ai spus ca au prajituri bune la PKD, ca habar nu aveam si eu sunt o mare amatoare de dulciuri. Mai ramane doar sa imi zici care e prajitura
, ca sa merg la tinta (poate imi scrii pe MP).
Despre viitor...Dr cu care am nascut mi-a zis ca pot incerca sa am bebe peste 3 luni, fiindca fizic am evoluat f f bine (cred ca si datorita lui, fiindca a avut foarte mare grija de mine cand am nascut).
Eu insa nu ma simt pregatita psihic in 3 luni, asa ca nu am sa ma grabesc. Deocamdata vreau sa merg la Viena la un consult genetic si la unul hematologic. Eu cu medicii din Timisoara am terminat-o; dupa rateurile lor de la ecografiile de trimestrul II de sarcina, nu mai vreau sa aud de ei.
Sigur, poate ne vedem
.
Sisipisi spune:
anais daca am bafta s-ar putea sa fac eu fiv in nov.
melisa cu donator iti vor face tot fiv. Dar cred ca ar trebui sa le zici dinainte ca vrei. Nu cred ca alegi dupa poza, cel mult sa le zici ca vrei unul alb, inalt, frumos, sprancenat
, musculos, etc...
balanta eu cred ca trebuie sa te iei dupa ce simti tu. Cand vei fi pregatita atunci va fi cel mai bine. Nici eu nu ma simt chiar pregatita pentru FIV acum.....
Apropos de dulciuri, cica in Viena e o cofetarie, nu mai stiu cum ii zice, dar am tradus despre ea, unde se mananca cel mai bun tort de ciocolata din lume
.
Cand o sa am timp ma uit sa vad cum ii zicea si pe unde e si va spun.