FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

si noi am stat tot intr-un apartament, am inchiriat de la o romanca, d-na Manescu se numeste, e maritata acolo cu un austriac. Au intr-un bloc mai multe app de inchiriat. Curat si bine, bucatarie cu tot e tb, noi am fost f multumiti.
A fost insa cam 70 de euro pe noapte, e adevarat ca in iulie, poate din cauza asta...

Gabi+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

daniela, multumesc.
Si tu treci printr-o perioada grea; iti doresc sa o depasesti cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Melisa, pe mine m-au chemat la eco intre 8 si 12, iar pe prietena cand a fost in iulie intre 8 si 16! Deci cel mai bine iti vor spune ei.
Fetelor , eu mi-am refacut prolactina , asa cum mi-a sugerat Ana inainte de a incepe stimularea si mi-a iesit peste limite sup. Nu mai inteleg nimic. La inceputul lunii a fost sub limita(atunci am facut analiza la Bucuresti si luam 1/2 pastila bromcriptina ) iar acum dupa ce am redus doza la 1/4 mi-a iesit peste( acum analiza am facut-o acasa).....
Pt spermocultura i-au dat sotului Augmentin.
Si fetelor care ati luat primosiston, la cate zile de la intrerupere va venit ciclul? Eu am oprit de doua zile si nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo de ce nu le scrii celor de la wuncsh ca nu ti-a venit inca?

Si cum adik te-a schemat acolo pt stimulare intre z8 si 12?..adik e posibil sa faci stimulare pana in a 12 azi?..si prietena ta a facut pana in ziua a16a ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor si noi am stat intr-o garsoniera cu bucatarie. a fost super convenabil asa ca am scutit ceva banuti gatind noi si era relativ aproape de clinica la vreo doua statii de tranvai.

Melisa perioada de stimulare depinde de la persoana la persoana. Nu e un standard. De obicei stimularea dureaza 10 zile dar sunt persoane are raspund bine la stimulare si nu au nevoie de 10 zile si unele care raspund mai greu si au nevoie de mai mult de 10 zile. Eu una am facut doar 7 zile stimulare si a fost suficient.

Cat despre reusita eu cred ca tine in procent foarte mare de noroc dar cred ca conteaza si experienta medicilor si profesionalismul lor.

Bafta multa fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata!
Am nevoie de un sfat! Sunt in z8 de stimulare si din pacate de 3 zile sunt racita.Am incercat cu sucuri naturale si ceai dar nu este nici o ameliorare!Oare am voie sa iau medicamente?Poate a mai fost cineva racita in timpul simularii si ma poate ajuta cu un sfat

multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Adijo de ce nu le scrii celor de la wuncsh ca nu ti-a venit inca?

Si cum adik te-a schemat acolo pt stimulare intre z8 si 12?..adik e posibil sa faci stimulare pana in a 12 azi?..si prietena ta a facut pana in ziua a16a ?

Melisa , ma refeream la ora . Te-ai plans ca nu stii daca e ok sa ajungi la ora 12- pe mine m-au chemat la eco intre orele 8 -12.
Legat de ciclu am de asteptat pana duminica . Dupa aceea sun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrutaf

buna dimineata!
Am nevoie de un sfat! Sunt in z8 de stimulare si din pacate de 3 zile sunt racita.Am incercat cu sucuri naturale si ceai dar nu este nici o ameliorare!Oare am voie sa iau medicamente?Poate a mai fost cineva racita in timpul simularii si ma poate ajuta cu un sfat

multumesc mult!

Cred ca nu are nimic daca iei ceva medicamente pt raceala pe perioada stimularii. Dupa ET nu ai voie nimic! Dar cel mai bine ti-ar putea spune medicul cu care faci stimularea . De ce nu vorbesti cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Gabi, nu cred ca are legatura cu perioada. Noi am stat tot in iulie, cu 50 euro pe noapte. In general au preturi standard indiferent de perioada. Cunosc si fam Manscu, sint foarte draguti. Primisem oferta si de la ei, dar mi s-a parut scump pentru 2 saptamani.

Perioada de stimulare intr-adevar difera de la persoana la persoana. Si eu am facut aproape 12 zile. Si tot din ziua 8 m-au chemat sa fiu acolo.

E foarte greu sa iti coordonezi programul tau de aici, cu cel de-al lor acolo, cu cazarea (pt ca nu stii excat cat va dura stimularea, la cate zile dupa punctie e ET etc), cu biletele de avion, daca vii cu avionul....si uite asa....

Eu o iau de la capat cu FIV 3 anul asta, undeva prin oct-noiembrie... Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Balanta: nu pot sa cred!!!. Iubita, sa te intareasca DD sa treci peste asta!
Elenada: pup mami de pitici
Brunadria: faci testul pe 27 si continui tratamentul, da?! Ca altfel vin cu si sa vezi atunci!
Va pupic pe toate si bafta multa

Mergi la inceput