FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cristal am facut azi beta care e dupa cum m am asteptat : negativ!
dar asta e , punct si de la capat!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Bruni, ma repet si aici, sper sa te ajute Dumnezeu sa te indrepti spre clinica cea norocoasa tie.

fii tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

multumesc pentru informatii ! Din fericire cu o cura cu multe lamai, portocale si multa vitamina C am speriat raceala! Incet incet imi trece, pana la punctie o sa treaca cu totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, sunt putin ingrijorata ca ciclul meu nu da semne ca ar veni ... si maine ar fi trebuit sa incep stimularea ... A mai avut careva astfel de probleme?

Mergi la inceput

Ma rog , problema nu e chiar asa mare, voi incepe stimularea in ziua in care va veni ciclul, dar imi cam da peste cap programul: concediul deja stabilit , bilet de avion deja luat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petruta
adijo din pacate planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ!
am patit si eu la un fiv : credeam ca mi vine in ziua in care ar fi trebuit,ceva sangerari am avut am facut inhibarea si n a mai venit cm decat peste doua zile , am anuntat dr , am asteptat analizele sa vedem daca pot incepe stimularea dar decapeptylul si a facut efectul din fericire si a fost ok!
eu zic sa astepti , asta e! cand iti vine incepi si pe langa faci ce ti ai propus..oricum nu ai de ales!
doamne ajuta sa fie cu noroc!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adijo si tu cand trebuie sa incepi sa faci injectiile?...doamne ajuta sa-ti vina, ai anuntat pe cei de la clinica?

Mergi la inceput

Melisa, ar fi trebuit sa incep azi stimularea cu puregon; dar pt ca nu mi-a venit ciclul nu o voi incepe.Dar eu iau deja de o sapt suprefact pt inhibare -- se pare ca m-a inhibat de tot! maine voi vorbi din nou cu cei de la clinica sa ii anunt evolutia.

Mergi la inceput

in plus m-am procopsit si cu o raceala- ma simt ca dracu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Buna seara la toata lumea!

Nu am citit tot subiectul dar vroiam sa spun ca daca cineva are nevoie de informatii despre clinicile din Spania sau cele din Suedia sunt gata sa raspund la intrebari.

Noi am reusit din a doua incercare la Karolisnka Huddinge in Stockholm si asteptam micul nostru miracol la sfarsitul lui Decembrie.

Mergi la inceput