FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta putere si curaj
melisa eu zic sa nu panichezi, orice pb are si rezolvare..
o sa vezi la fata locului cat trebuie sa stai si o sa ti rezolvi plecare in functie de cum sta treaba! chiar daca sotul tau trebuie sa plece mai devreme, tu dupa et , mai stai o zi apoi iei un taxi si la aeroport! hai curaj si fi optimista stresul nu ajuta!
adijo doamne ajuta!
sisipisi

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Intrebau unele fete despre cazare in Viena. Vreau sa le dau un sfat, pe care l-am primit si eu, si intr-adevar a fost ff bine.
Exista un site oficial cu mii de apartamente de inchiriat. Si va spun experienta mea. A trebuit sa stau in Viena 14 zile (dintre care primele 7 am stat singura). Am inchiriat un apartament cu 50 euro pe noapte, intr-un bloc obisnuit de locatari, unde am avut asigurat TOTUL: baie cu masina de spalat rufe, detergenti, sampon, fixativ, sapun, servetele umede+uscate, bucatarie cu masina de spalat vase, detergenti, expreso de cafea, filtru de cafea, tavi, oale, vesela totul complet, cuptor, aragaz, frigider, congelator, etc etc. tot ce ai si acasa, camera cu TV, satelit, internet, masa de calcat, calcator, uscator, terasa etc. Nu mi-a lipsit nimic. Ganditi-va ca zilele astea mai trebuie sa speli/calci o rufa, sa mananci la restaurant e destul de scump, asa ca iti poti umple frigiderul cu ce vrei si ai mancarea asigurata. Eu zilnic imi faceam u supica, o carnita la cuptor, in jumatate de ora era gata. Ieftin, rapid, sanatos. Apartaentul era situat in zona super buna, cu statie de autobus in fata blocului car ema ducea direct in fata clinicii, sau statie de metro. Totul e atat de functional acolo, incat nu ai cum sa nu te descurci.
Si apropo, pt ca am aterizat noaptea la 12, proprietara apartamentului s-a oferit sa vina s ama ia de la aeroport cu masina, fara nici un ban in plus. M-a instalat si am mai vazut-o in ziua plecarii. Orice intrebare, nelamurire as fi avut, puteam sa o sun si ma ajuta. E muult mai convenabil decat la hotel. E ca si cum ai fi la tine acasa. Plus ca Viena sunt abonamente pe 1 sapt pe toate mijloacele de transport cu numai 14 euro. Mergi cand vrei cu ce vrei.
Pe cine intereseaza pot sa dau mai multe date. Scuze daca am fost off topic, dar m-am gandit ca v-ar putea ajuta, mai ales ca multe fete au intrebat de posibilitati de cazare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Anais pe mine ma intereseaza , ti-am dat un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

anais care este adresa saitului? ca eu am gasit unele dar apartamente putine si scumpe

Mergi la inceput

sisipisi, melisa, v-am trimis PM.

Mergi la inceput

http://www.apartment.at/rum

aici poti sa cauti si in functie de cartierul de interes pentru tine.

Mergi la inceput

Fetelor , eu trebuie sa fiu pe 23 octombrie acolo intre 8-9 dimineatza .oare are ceva daca ajung in jur de 12 , pt ca avionul abia la 10.30 ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, la Wunschbaby ecografiile din timpul stimularilor se fac intre 8 si 9 dimineata; daca ajugi in jur de 12, nu stiu daca e ok - mai bine scrie-le si intreaba-i daca poti veni mai tarziu.

Mergi la inceput

Pusca mea, le-am scris acum dar pana maine cand imi vor raspunde....vroiam sa-mi fac rezervarea deja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

BALANTA
imi pare tare rau,nu-ti pierde speranta,o sa fii mamica intr-o buna zi.Dumnezeu e mare.
multa bafta tuturor

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput