Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am pus 3 poze cu mocuta mea!!! E inca galbior, dar trece...

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Am pus 3 poze cu mocuta mea!!! E inca galbior, dar trece...

ce frumos scoate el limbuta
iti trimit acum PM pt albumul bebelusilor

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata... mai de pranz... de la albinutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata!Va ofer o sa va dezmeticiti ca tare slaba activitate pe aici.Micul dejun nu l-a pregatit nimeni, suntem la dieta deja?

La multi ani Summertime! Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!!

Mari am vazut pozele cu mititelul Vladut E tare scumpic!!! Ai incercat pentru durerile de burtica pernuta cu samburi de cirese? Se incalzeste in cuptorul cu microunde ~30 de secunde si apoi o pui pe burtica lui bebe.La noi a functionat.

Magdy multa sanatate!!! Suntem alaturi de tine.

2ingerasi ai grija de tine si nu alerga prea mult.Daca ar putea sa te ajute cineva la toate lucrurile astea ar fi foarte bine.

botosel foarte neplacuta situatia, dar totusi patutul e al tau si ar trebui sa il innapoieze chiar daca au nevoie de el ca doar au fost anuntati ca vine bebe.

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Buna dimineata... mai de pranz... de la albinutza!

ucenic(aspirant) burtica

Maya pe unde zburat in ultima vreme? Totul e ok?Cand ai timp mai scrie-ne mai multe despre tine!

39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Suuuper vesti!!! Voi vorbiti serios?!?! Aici se naste pe banda!

Bravo Sabina, Andreea82!!! Refacere rapida! Sa va traiasca minunile!!!

La multi ani Summertime! Refacere rapida dupa cezariana si un bebe bun, cumintel si mancacios!

Multumim celor care ne-au apreciat numele

Eu am mers dimineata la Fundeni pt analize si urmeaza sa ma duc la 3 pt rezultate. Sper sa apuc sa discut si cu dr sa vad daca recomanda cezariana in cazul meu si daca da - cu ce fel de anestezie...
A nascut cineva pe aici natural-natural (fara epidurala)? Cat de crunt e? ca incep sa iau in considerare varianta...

Mariuk bine ca s-a rezolvat cu constipatia!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

donna, eu am nascut natural, iar singura anestezie a fost cea pentru epiziotomie. nu a fost crunt, chiar radeam pe masa de nastere ca mai rau m-a durut cand am dar cu sapa in degetele de la picioare si mi-am facut taieturi. Acum depinde de la femeie la femeie, dar sa stii ca doar contractiile propriu-zise sunt dureroase, cand iese bebe deja simti doar o apasare si amorteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna burtici si mamici cu pitici mari si mici!

Felicitari pt cele mai proaspete si fericite mamici!

Oare Andreea a gasit nume? Eu am incercat sa o previn ca trebuie sa se gindeasca mai intii la nume de fetita...

Donna, foooarte frumos numele ales!

Si ca tot suntem la capitolul nume, ieri am fost la socrii unde a venit si o matusa de-a sotului. Si l-a un moment dat am vazut ceva susoteli intre matusa respectiva si sot. Cica ii soptea sa ma intrebe daca nu imi place mai mult numele gasit de ea: Amadeus

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata burtici si proaspete mamici.
Nu am mai intrat zilele astea deoarece e programul putin dat peste cap, inca nu ma pot obisnui cu ritmul lui bebe, si ma odihnesc si eu cand apuc. plus ca stau ca pe ace de multe ori cand il aud cum geme uneori ca il doare burtica. Asta e problema noastra: bebe nu face kk, doar partzuri trage, si am incercat si cu termometrul si cu supozitor cu glicerina. Am apelat si la ceai pentru colici, beau si eu, ii dau si lui cateva lingurite pe zi. Doar ieri a reusit sa faca ceva si aia cu mare efort si ajutor. Si cum traim in Romania, asistenta ce trebuia sa vina ieri sa ne vada, a amanat pana maine, ca de, ieri a fost zi de sambata, probabil trebuia sa se spele pe cap!!!
Are cineva idee cat de normal e sa sughite un sugar? Ca al meu sughita de vreo 2 ori pe zi, cateva minute de fiecare data.
In rest, suntem bine, ne jucam, zambim, mancam si ne strambam...

mamica de scumpete sara si george (35 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitari si pupici pt noile mamici - Sabu si Andreea82! Asteptam acum si numele "brunetelei"...

Vad ca Ana a amutit de tot de cand s-a intors "bunicuta"...Ce e cu tine? Te-a lasat fara cuvinte?

Deci maine o avem sigur in program pe Crina si, poate-poate, pe Alynta. In rest...numai surprize!

Botosel, dar ce prieteni "draguti" ai mamica! Eu zic sa le sugerezi cam ce patut te-ar interesa...

Zoze tu nu mai zici nimic nimic?

Astazi dupa amiaza am si eu intalnire cu "nebunatica" mea. Abia astept! Sper ca azi sa primesc "faimoasa" lista pt spital si sa discutam si despre nastere. Spre seara o sa incerc sa vorbesc si cu Crina sa vedem ce stare de spirit are pt ziua de maine!
Va doresc o zi cu mult soare "mai ales in suflete"!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput