Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)
Raspunsuri - Pagina 9
belle_sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Buna dimineata burtici si proaspete mamici. Nu am mai intrat zilele astea deoarece e programul putin dat peste cap, inca nu ma pot obisnui cu ritmul lui bebe, si ma odihnesc si eu cand apuc. plus ca stau ca pe ace de multe ori cand il aud cum geme uneori ca il doare burtica. Asta e problema noastra: bebe nu face kk, doar partzuri trage, si am incercat si cu termometrul si cu supozitor cu glicerina. Am apelat si la ceai pentru colici, beau si eu, ii dau si lui cateva lingurite pe zi. Doar ieri a reusit sa faca ceva si aia cu mare efort si ajutor. Si cum traim in Romania, asistenta ce trebuia sa vina ieri sa ne vada, a amanat pana maine, ca de, ieri a fost zi de sambata, probabil trebuia sa se spele pe cap!!! Are cineva idee cat de normal e sa sughite un sugar? Ca al meu sughita de vreo 2 ori pe zi, cateva minute de fiecare data. In rest, suntem bine, ne jucam, zambim, mancam si ne strambam... Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN |
buna.
ma bucur ca esti bine atat tu cat bb mic.in privinta sughitului voiam sa iti spun ca Sara mea cand era asa mica sughita si cate 2 ore de 3-4 ori pe zi.nu am descoperit cauza niciodata asa ca nu cred ca bb tau sa aiba ceva anume.
iti doresc sanatate multa
mamica de scumpete sara si george (35 sapt)
Fistiq spune:
Chiar asa Anuto, sper ca esti bine si calma. PArca azi iti reprogramasei analiza aia cu glicemia. Bafta, sa iasa bine!
Am si eu saptamina asta de facut inca o hemoleucograma si un test de coagulare, plus consult preanestezic si testul de nonstres. Chiar, ia sa imi fac programare, c stau relaxata si sigur uit.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+
Mari-Mariuk spune:
sara, am descoperit ca de il tin pe piept, ii trece sughitul mai repede. cat despre cauze, nici pe net nu am gasit ceva concret. bine ca nu plange din cauza asta....
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Daa se pare ca deja tinem dieta, fetele astea pricepute nu ne dau si noua nimic bun...
Deci se pare c-a venit ziua cea mare si la noi! Nu va ganditi la prostii, mergem sa ne tundem, sa ne vopsim, sa ne aranjam mutra, mani si pedi, de toate!
Botosel si mie mi se pare ciudat, doar e al TAU, deci cand vrei TU trebuie sa-ti fie inapoiat fara discutii, mai ales ca ei mai au unul...
Felicitari fetelor care schimba semnaturile azi! La multe si frumoase inainte!
Bubule abia asteptam pozici cu micuta Sophia!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+
danaisa20 spune:
La multi ani Summertime!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara peste 3 zile si bebe Miriam sa fie o minunatie de copil sanatoasa si desteapta...
danaisa20 fericita 34+
cu
chichiutza spune:
Fistiq Amadeus rulz! Eu zic sa-l iei in considerare!
La multi ani Summertime!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk sara, am descoperit ca de il tin pe piept, ii trece sughitul mai repede. cat despre cauze, nici pe net nu am gasit ceva concret. bine ca nu plange din cauza asta.... Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN |
Tocmai am vazut si eu pozele cu bb Vlad Ce dragut si mititel e! Sa va traiasca si sa creasca sanatos, voios si cumintel!
Abia astept si eu sa fac cunostinta cu puiutul meu.
Cit despre sughit, pusese cineva un link catre un articol in care scria ca e normal. Iar cauza e imaturitatea sistemului nervos care nu reuseste foarte bine sa gestioneze nu stiu ce mecanisme pe acolo. Mai pe romaneste, atunci cind maninca, bb inghite si mult aer, care ii irita diafragmul. Asa ca sughita saracutul. Deci, nu trebuie facut mare lucru, decit sa incerci sa-l scapi de bula de aer din stomacel. Se rezolva de la sine in citeva luni, dar pina atunci nu are efecte negative
Poate ca ai rabdare sa cauti linkul in urma, acolo e explicat mult mai bine
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+
summertime spune:
Multumesc pt urari mamicilor!!!
Si voua va doresc tot ce e mai bun pe lume pentru voi si pentru bebelusii nascuti sau din burtici si bineinteles si pentru fratiorii si surioarele mai mari. Sa dea Dumnezeu sa avem toate multa sanatate, fericire si bucurie in vietile noastre.
Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 39 saptamani cu
nadiutapm spune:
burticute, dar Andreea nu a stiut pana acum ce are la purtator?, cred ca a fost crunt sa stea in necunostinta.
Fistiq, cunoastem sentimentul cand trebuie sa refuzi foarte politicos un nume pe care il baga pe gat pe motiv ca lor le-a placut mai venise si mama-soacra cu un nume nu-l mai tin minte dar ma daduse pe spate ca ei ii place, na mai zi ceva...
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena
donna79 spune:
Fistiq... Amadeus e ... total, absolut si fara termen de comparatie . Am zis... unic?
Ana tine-te tare draga! Te-a dat gata stresu'?
Mariuk ti-am vazut flacaul, e dulce foc mititelul! Merci pt incurajari... incerc si eu sa-mi trag o sapa peste degete ca sa am termen de comparatie ...
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!