Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)
Raspunsuri - Pagina 7
nadiutapm spune:
buna dimineata,
Felicitari BE_ONE, Sabu_dk, Andreea85bravo mamicilor sa va bucurati de beblusi, sa fie cuminti si papaciosi sa nu aiba colici si sa doarma toata noaptea, multi
Ana, vezi acum daca se vad pozele cu Lidiuta
aicihttp://good-times.webshots.com/album/559209049Tekpix
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+ Laura Elena
tutz spune:
Neata!!!!
Ploua cu beblusi :)))
Felicitari Be_one, Sabu_dk, Andreea!!!
Eu zic ca bebelina Andreei a vrut sa-l cunoasca cat mai repede pe bebelinul lui Camisv, si si-au dat intalnire la clinica :D
Multa fericire alaturi de piticii noi veniti, refacere usoara mamicilor, si asteptam poze
Si sarbatoare mare la mine acasa - trecem oficial in luna a noua
no ma duc, ca am treaba
Tutz 35+ cu Julia la purtator
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
iupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! a facut bebe kk!!!!!!!!!!!!!! (cu putin ajutor, dar a reusit, si a facut cat pentru 3 zile)
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
sorana_23 spune:
La multi ani Summertime !!! Sa fii sanatasa si sa nasti cu bine!
sorana 33+ cu Tudor
nastasie spune:
mari , felicitari.nu mai stiu daca ii dai san sau lapte prad.daca ii dai lapte praf incearca si prepara-l cat mai cald, cat poate bb de cald.il inmoaie la burtica si trebuie sa iasa.daca nu din prima, la a doua sigur.asta daca e pe lapte praf.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
Mari-Mariuk spune:
Nastasie, papam la san si speram sa papam mult timp asa! probabil asa e ritmul lui de digestie, o data la 2-3 zile...bine ca a iesit moale si am scapat eu de teama ca e constipat.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi !
Am lipsit de pe forum 2 zile si vad ca au aparut bebei noi!Felicitari proaspetelor mamici
Ca s-a vorbit in capitolul trecut despre hainele sh primite. Sapt trecuta am primit si eu o sacosa de haine mici-mici si mi s-a spus ca sa le inapoiez, ca ei mai vor sa faca un bebe la anul. Felul in care se pot tria este insemnatul cu oja pe o eticheta a hainutei. noroc ca sunt doar pt primele luni si nu ar trebui sa se pateze cu nimic.
A 2-a serie de hainute mai mari pe care vor sa mi-o dea, nu o s-o mai accept, ca nu o sa mai am eu timp sa "ojesc" hainele
Iar ieri, tot apropo de obiecte sh, am avut parte de o surpriza extrem de neplacuta: am avut un patut de lemn, foarte solid, pe care l-am dat oricarei mamici care a avut nevoie de patut pt bebe. Ani la rand. Cand am ramas insarcinata, am anuntat posesorii din momentul respectiv al patutului ca voi naste in oct. si ca voi avea nevoie de patut (ei avand si unul mobil, primit de la cineva din familia mea). Au spus ca nu e nicio problema, ca in sept mi-l voi inapoia (bb lor are deja un an si 1/2). Ieri am aflat ca inca mai au nevoie de el
Si eu stateam linistita ca nu am nevoie de patut. ...
Valentina36+
maitreyi spune:
facem si noi prezenta
azi cati bebelusi vin sa ii cunoastem oare?
azi sora mea incepe clasa a 4-a felicitari si succes tuturor scolarilor si gradinarilor in noul an
AMR 10 zile
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
anna_ivan spune:
neatza...
felictari Andreea si bun venit bebelinei
LA multi ani summer
am fost de am donat sange pt analizele de sapt 35, maine ma duc pt proba de pe col (deci sus pe capra)
34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
2ingerasi spune:
Bonjour si de la noi!
Wowwwww inca un bebe,o fetita!!! Felicitari Andreea82 si bun venit pe lume fetita rusinoasa, brunetica si cumintica!!!
Dragele mele, azi am mult de umblat... poate nasc pe strada si eu, inainte de data programata pentru cezariana... Nu stiu cum am lasat toate problemele astea sa le rezolv pe ultima suta de metri...
Magdy e in spital si crede ca va sta pana cand naste. In principiu ar fi programata la cezariana pe 17 septembrie, dar asteapta astazi raspunsul doctorului si nefrologului. Acum era la monitorizare si era cam ingrijorata ca bebelina ei nu prea mai misca....desi la mintorizare bataile inimii sunt constante. Doamne ajuta sa treaca amandoua cu bine peste hopul asta.
Va pupacesc pe toate!
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria