Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)
Raspunsuri - Pagina 6
maitreyi spune:
alynta dar de ce e inca la terapie intensiva? ar fi trebuit sa o duca sus de-acum...daca mai vb cu ea da-i un pup si de la noi
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Mai3 i-am transmis felicitarile voastre! Nu stiu de ce o mai tin acolo... Mai spunea ca dupa ce l-a scos din burtica pe Ioan a fost tare tipator! Dar peste noapte l-au bagat la incubator ca s-au ivit ceva probleme de respiratie! Avea si un tub de oxigen pe seara, pe care urma sa i-l scoata!
Nike ma bucur ca ati invins greutatile si sunteti acasa bine! Esti o mama luptatoare!
2ingerasi si tu esti o mamica care nu se lasa doborata de necazuri! Eu una nu cred sa fi gasit atata putere la mine sa trec peste toate!
Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
sorana_23 spune:
Felicitari Andreea !!! Bun venit si la multi ani bebelusei !!!
Asteptam sa aflam numele
sorana 33+ cu Tudor
alynta27 spune:
Mergem spre nani ca maine trebuie sa duc baiatul la gradi!
Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
fulguta28 spune:
Felicitari, Andreea82!
Fetele astea au mancat ceva in duminica asta de s-au pus pe nascut?!
Eu nu am voie sa nasc pana vine mama mea in tara. I-am promis ca voi sta cumintica cu picioarele incrucisate pana vine ea. Si oricum, tot n-am timp sa nasc pana nu pun totul la punct in casa, asa ca, domnisoara Mara o sa apara la 40 de saptamani.
uta28 este 35+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
nastasie spune:
felicitari proaspetelor mamici.refacere rapida si bebici cuminti.
alynta, 5kg la be one?mama mia.cred si eu ca i se pare mic.
fug la nani ca-s rupta.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
LoredanaB spune:
"invazie" de bebelusi
Felicitari Be-one, Sabina, Andreea!!! refacere rapida, laptic din belsug si bebelusi necoliciosi!!!
Alynta lasa ca nu ramanem nici noi nenascute.TU sigur nasti marti dar eu habar n-am ce o sa faca cu mine ca inducere nu se practica pe aici.
Nike ma bucur ca sunteti bine si va recuperati amandoi.
[b] Mari- Mariuk [b] bebelusii prematuri intotdeauna au nevoie de foarta multa afectiune, de apropiere de corpul mamei.Mie mi s-a spus ca daca il pun pe pieptul meu gol se simt cel mai bine, asa adormea Eric tot timpul.Era cat un soricel
39+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
bebecris26 spune:
Felicitari Sabu, Andreea . nu-mi vine sa cred..s-au nascut 3 bebelusi si astazi . Sa fie sanatosi si papaciosi bebeii si voi mamicilor sa va refaceti rapid. Abia astept sa-mi vina si mie randul
cristina si bebe in burtica 36+sapt
office spune:
Felicitari mamicilor Sabu_dk, Andreea82, Be_one! Sa aveti parte de bebelusi sanatosi si cuminti!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
chichiutza spune:
Wow!!! Pleaca omul nitsel si ce gaseste? bebeliiini!
Felicitari Sabina si Andreea!!! Ce surpriza! Sa va traiasca bebelinii si sa creasca mari si sanatosi!
Noapte buna!
Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+