Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mari exista regula celor 3 "s" perfect normali - sughit, stranut, strabism. cu caca - lucreaza nitel la alimentatia ta avand in vedere ca e pe tzitzi si in cazul vostru da-i si ceai pe langa lapte. numai ca baby-drink-ul ala contine si menta din cate tin minte...eu i-l faceam marmotei f diluat, adica abia vanturam pliculetul prin apa fierbinte. bonisan ii dai?

oricum, si mari si clary, retineti ca bebelusii alaptati la san pot avea scaun dupa fiecare masa dar si cate unul la 4-5 zile perfect normale.

2ingerasi a mea a fost cu muci zilele astea si dupa o vara de sta aproape numai afara acum cand a stat in casa a avut o energie de nici nu putea dormi la pranz. acu nu mai are nici muci si a iesit si soarele vreti si voi nitele raze?

bubule bine ati venit acasa si crestere usoara! noi si acum ne uitam fermecati la ea si cred ca asta vom face toata viata si acusi ne vom uita fermecati la 2 minuni deodata

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ce semnaturi frumoase aveti mamicilor!!!!" Mamica fericita" !!
Danaisa multumim pt vesti! Ma duc s-o trec pe Crina in listuta!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Multumim Anuska!
Apropo, ti-a ajuns deja vecina de apartament...? Te pomenesti ca o fi venit cu ceva cadouri??/

Donna frumos nume! Ce generatie de Tudori vom avea ...

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna ziua bortosici si mamicute,

bravo Kami - sa va traiasca, si tie refacere rapida, pozele sunt superbe, bb arata de 2 luni si e un frumusel!
Bravo be-one.... - numai bine si sanatate multa tie si lui bebe Ioan. asteptam cu nerabdare poze.

thanks Mr. "Sabu" - si hai Sabina - se pare ca la odiseea noastra se poarta nasterea in direct...e suuuperb!

Nike - bine ai revenit printre noi... ai avut o experienta extraordinara din toate punctele de vedere... bine ca ti-a dat Dzeu putere sa treci peste toate.

2ingerasi.. ti-am scris si mai demult cand de abia te inscrisesesi pe DC probabil ca nu ai citit postul atunci...dar esti mult prea barbata ca sa ai nevoie de un "terchea-berchea", fii femeie desteapta si nu mai astepta ...ceva ce nu merita sa astepti.. si nu numai pentru tine dar copii tai merita sa cunoasca pe altcineva sa le fie tata nu un astfel de om! tu sa fii sanatoasa ca esti mai mult decat Femeie! Bravo Tie!, nastere usoara in 23 si Numai bine!

Chichuiuta - stiu ca faceau huse pe comanda undeva pe straduta ce leaga Calea Victoriei de pta Amzei (cea care iese fix la Teatrul Ion Creanga! incearca!

mari- mariuk - stiu de la pediatra mea ca nu se considera constipatie pana la 4-5 zile de nefacut kk de pitici. si eu m-am sperait rau la primul meu bb si apoi m-am linistit, tranzitul s-a regularizat cam intr-o luna. in ceea ce priveste sughitul al meu a sughitat pana pe la vreo 8 luni de m-a innebunit, sughitul tinea minute in sir...

oana nu am cuvinte..as fi strans-o de gat cu mana mea..si pe prima, si pe-a doau si pe toate asistentele care m-ar fi chinuit asa...esti curajoasa! sa-ti fie bine draga mea si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.

ana..imi pare rau ca-ti vine babuska acasa...sper sa ai ignore-ul la tine in fiecare zi.
mai citesc si mai revin...sa aveti o zi de duminica.. de la exceptional in sus!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu va spun ca e normal sughitul.si stranutul.iar cu strabismul eu ii zic lui calin ca seamana cu basescu.
clary, nici al meu nu a dormit nici un somn complet de azi dimineata, dar deja m-am obisnuit.insa eu il mai am si pe cel mare asa ca e si mai greu dar...asta e.ne descurcam.
ce ma fac eu de marti cand tre sa duc si sa il iau pe cel mare de la gradi?tre sa-l iau si pe calin dupa mine.si e atata lume si el e nebotezat.si tre sa ma car si cu scoica dupa mine.vai de viata mea.ceva idei, solutii?
si eu la primul stateam si il pazeam.in loc sa dorm.de fraiera ce eram.la asta nu pot ca il am pe razvan si el nu prea mai doarme la pranz ca ce as mai dormi.intr-o dimineata l-am pus in balansoar sa doarma si de somn nu m-am mai pus in pat ci pe covor.radea al meu de mine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ce semnaturi frumoase aveti mamicilor!!!!" Mamica fericita" !!
Danaisa multumim pt vesti! Ma duc s-o trec pe Crina in listuta!

Multumim Anuska!
Apropo, ti-a ajuns deja vecina de apartament...? Te pomenesti ca o fi venit cu ceva cadouri??/

Donna frumos nume! Ce generatie de Tudori vom avea ...

danaisa20 fericita 34+
cu

Mai,sa stii ca nu o ajuns inca,dar nu-i tarziu! Offfff!! Cadouri? Ce cadouri?? Ti-ai gasit!!

Edit: Cadoul perfect ar fi un apel telefonic prin care sa anunte ca mai sta o luna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hai Sabina!

Eu sunt bine! Am intrat sa va salut ca am musafiri!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

salutare fetelor, nu am intrat de fffffffffff mult timp!!!!

Wowwwwwwwww, au inceput nasterile , multi bebi sunt deja acasa, suuuuuuuper, eu nu mai am rabdare!!!!

Dar de ce asa multe cezariene ??????? Sunt necesare sau programate pur si simplu ????

FELICITARI LA TOATE MAMICILE PROASPETE!!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+37 sapt Alex

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Nike, felicitari mamico! Esti extraordinara, o sa fie mandru bebe cu asa mamica. Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine. Sa dea Dumnezeu sa te refaci rapid

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

A venit stresul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

sakutare si de la mine ca azi nu am scirs nik...
am lenevit in pat, sdotu a pregatit ceva de papa...ce-mi place mie peste amrinat...ca altceva nu mai pot sa mananc...NU MI_E FOAMEEE!! as manca numai fructe

o sa ies cu o prietena la plimbare...nik deosebit... lenevesc

felicitari mamicilor care au adus pe lume bebelusi cuminti!

Alynta...tot acasa mami? sunt mai nerabdatoare ca tine!

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,36+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR - 2s

Mergi la inceput