Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Be_one si Kamy! Sa va traiasca bebelusii!

Nastere usoara, Sabina!

La multe lunite, Octavian!

Buburuza, ce frumos povestesti de Sofia, adaptare usoara in noua formula

Ana, bafta cu "stresul"

Donna, frumos numele, sa-l poarte sanatos.

La David n-am avut probl cu constipatia cat a fost micut dar stiu ca la Odisee erau fete care aveau un remediu pe cat de simplu pe atat de eficient, le dadeau puiutilor cateva lingurite de apa fiarta si racita, poate are efect si la voi.

In sfarsit am reusit si eu sa admir pozele cu burticile si bebicii Asa mi s-a facut un doooooor de bebe mic

Inca n-am reusit sa recuperez tot, ma duc sa mai citesc din urma.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 36+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Paticut, stiu ca ai dreptate. Dar tot mai am momente in care se revolta ceva in mine... Si atunci trebuie sa ma eliberez...altfel,imi fac rau tinand in mine...

Acum mi-am mai revenit. Pe termen scurt am ce face, slava Domnului... Pe termen mai lung de un an,iar am ce face...mai ales ca in afara de mama, toata familia mea s-a mutat aici. asa ca am ocazia sa ies si eu in lume, si crede-ma, multumesc Bunului dumnezeu pentru cat a fost de bun cu mine si cu copii mei. Am scapat dintr-o viata de cosmar, am si le pot oferi copiilormei stabilitate din toate punctele de vedere, suntem sanatosi cu totii.

Acum rad, sunt bine-dispusa... Va mai fi greu la nastere si la declararea copilului (desi aici sunt mentalitati diferite). Dar nu din cauza mentalitatilor imi va fi greu, ci pur si simplu emotional...ca , nah..., iar o sa vad o multime de mamici cu puii alaturi si cu tatii copiilor langa ele. Dar sunt convinsa ca va fi la fel ca la Matei...cand o voi avea pe fetita pe care mi-am dorit-o ata de mult, nu voi mai da importanta la aceste aspecte.Ma voi simti super-speciala.. Si in plus mai am si doua galerii puternice: prietenele mele de la Odisee si prietenii pe care mi i-am facut aici, care vor sa vina sa ne vada inca din prima zi...

Cu declararea va fi mai dificil, dra trec eu peste toate problemele.. "Dansul" e un om tare pervers, care vrea sa ma vada suferind, dar eu nu ii dau satisfactie, ca sufar cand nu ma vede el... Mi-a zis ca vine sa recunoasca copilul... Si abia dupa incep problemele mele, ca am mai trecut printr-un proces de custodie. A fost foarte urat si foarte murdar. Bietul matei devenise o bucata de carne pe care se pusese un pret si era tranzactionat ca pe o taraba la piata... Sunt convinsa ca asa se va intampla si acum.Dar dreptatea a fost de partea BINELUI si judecatorii si-au dat seama cine e nemernicul in toata povestea..

De asta mai cad psihic cateodata, stiind prin ce am trecut, previzionez ce va urma... Un an de tulburare, avocati, marsavii si batai de joc din partea lui la adresa copiilor, etc. Dar trec toate astea,iar filele la dosar cresc (dosar cu actiuni negative ale tatalui copiilor), si cand vor fi mari vor vedea si ei cine este tatal lor biologic.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

A nascut Sabina!!! Cu detalii tehnice o asteptam pe Mai3,care se pare ca se distreaza acum!

Felicitari Sabina!! Bun venit bb Nicklas!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Olivia multumesc!!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Bravo, Sabina!!! Bun venit bebe Niklas!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

2ingerasi....sincer imi pare rau ca treci prin asa ceva. ma bucur insa ca esti un om puternic si daca Dzeu te-a ajutat sa treci prin atatea, cred ca acesta este un ultim hop si apoi vei avea o viata linistita si implinta alaturi de cineva care va stii sa te respecte si sa te iubeasca impreuna cu minunatii tai copii!!

buburuza bine ati venit acasa si sa va traiasca minunea!

noi am avut o zi plina, cu musafiri dar a fost placut ....sunt destul de obosita, asa ca ma retrag, juniorul se uita la desene cand se plictiseste stinge singur lumina si televizorul si vine in camera sa ma anunte ca e gata de nani! e delicios. asa ca ma retrag intr-un colt de canapea ca ma doare mijlocul tare poate vad un film interesant ceva..

Noapte buna si o saptamana minunata va doresc.
un pup special pt Donna, Tanamera.
Alynta te asteptam cu vesti bune!

Noapte buna Doamnelor, dragelor!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

nu plec pana nu-i spun Sabinei - bravo, refacere rapida.. si bine ai venit pe lumea asta Nicklas!! trebuie ca Dnul Sabu e foarte mandru!!

congratulations Mr. Sabu (Sabu_DK's husband)

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari sabina!

sughitul si stranutul su fiziologie.alt leac babesc pt sughit:se pune bebe cu buticape abdomenul mamei,se inveleste si trece.eu stau asa cu Sebi.
noi avem colici si sunt chioara de somn.pic.
eu am dat jos 11 kg.
bebe a pus 500 de gr.
revin cu precizari:scor apgar 6, diagnostic la nastere:dismaturie(31 de sapt, oprit din evolutie de 2 sapt), suferinta fetala cronica,uter mulat pe fat, hemoragie cerebrala de gr 1-2.
DAR NE-A AJUTAT DUMNEZEU SI AM TECUT PESTE CU BINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

so, am revenit cu mesajul de la sabu

"amazing news! la 13.40 s-a nascut minunea mea cu 3140g, 50cm si apgar 10.noi tot in sala de nasteri suntem, ii dau titi si ii place. sunt indragostita!pup!"

sa va traiasca piticul voinicul, sa creasca mare, sanatos si voios!

ana

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nike, am descoperit fara sa stiu ca asa se face cu sughitul ca ii e foarte bine lui bebe pus pe burta mea. Si pe deasupra, cica e ca o terapie pentru bebelusii prematuri sa fie tinuti pe burta mamei, cresc mai repede si se adapteaza mult mai repede mediului.
Bebe al meu azi a tras multe partzuri si parca e mai moale burtica lui...poate reuseste sa faca si kk si asa o sa stau si eu mai linistita...
Si tot mai avem o problemuta: fiind slabut, pampersul e larg la picioruse si uneori face pipi pe langa oricat as incerca eu sa il asez bine, se foieste si il da la o parte. Dar partea buna aici e ca asa imbracam toate hainutele ce le are, nu vor ramane nepurtate.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput