Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Am revenit.

Loredana, se apropie momentul intalnirii cu Sophie!!! Iti tinem pumnii!

Ana, vad ca esti viteaza! De ce nu iei in considerare epidurala totusi? Sau ai si tu ca mine oroare de ace in coloana?

Vad ca vorbiti despre ceea ce ma tortureaza si pe mine de ceva timp. Eu sper sa nu mi se rupa apa in public dar nici in pat. Poate am noroc sa fiu in dus
Asta presupunand ca ajung la momentul ala. Am venit de la Fundeni la fel de nelamurita, inca nu stiu cum si cand nasc. Maine dimineata o sa vb cu medicul ginecolog, sa ma lamuresc. Sau poate imi rezolva galuscutul dilema si alege el cand si cum.

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dragelor va multumesc frumos de sustinere! As vrea foarte mult sa nasc natural, deoarece stiu de la baieti ca m-am recuperat repede! Maine e ziua cea mare, cu incarcatura emotionala!

Klarisse esti o graviduta superba! Si pozele sunt tare reusita! Formati un cuplu tare fain! Stiu ca d-ra dr nu ma va lasa si oricum va fi, va fi bine pt mine si fata!
Mari Mariuk bine ca bb s-a eliberat la burtica! Ma intreba Be one daca bebele tau a stat la incubator, ca noi asa ne aminteam! Ea e inca ingrijorata pt Ioan!
Mari Paun succes Emei in noul an! E bine ca o ia invatatoarea de acasa!

Am sa va tin la curent cu vestile! Dar aveti "mila" de mine ca daca ma voi simti prea rau va voi anunta dupa ce ma linistesc!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

burticile!

fetelor sunt un car cu nervi!! vineri,pe 10,asistenta(sotia) dr meu (care a fost in ceoncediu de pe 5 august-9 sept) trebuia sa ma sune sa stabilim o intalnire. evident, nu m-a sunat! azi, am sunat-o eu de 2 ori si nu a raspuns! acum 5 min am sunta-o dupa un alt nr de tel si...ia ghiciti! a raspuns! i-am spus ca asteptam sa ma sune vineri si daca am observat ca nu am fost contactata, i-am cautat eu azi,in vederea unei programari saptamana aceasta. ce-mi spune mie simpatica doamna?! saptamana asta nu se poate, sunt f multe programari, asa ca cel mai bine este sa veniti pe 24, la ora 16:30. va dati seama ca era sa-mi stea inima, nu? i-am spus cat de calm am putut ca DPN-ul meu este 30 sept! si a zis ca din pacate nu ma poate ajuta mai devreme!
dar nu ma duc eu maine sau miercuri in vizita pe la ei?! inventez eu ceva si daca nu ma primeste, ii omor!!!
puii mei, asta e bataie de joc! eu de 2 luni nu am mai fost la control ca il asteptam pe dr minune!
sau sa ma sun la spital sa aflu cand e de garda? si cand ajung acolo sa ii scot ochii porcului?!
ce ma sfatuiti, fetelor?

iertati-ma ca m-am intins mai mult decat era cazul... dar simteam nevoia sa ma descarc.

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Simona, mai intii calmeaza-te.
Ai rezistat mult 2 luni sa nu mergi la control.
Eu nu cred ca daca mergi miine la cabinet, chiar si fara programare nu o sa te primeasca. Doar ca ca va trebui probabil sa astepti ceva mai mult sa te poata strecura si pe tine. Stiu ca nu merita, dar de data asta poate ca e mai bine sa nu te iei de ei.
Macar sa-ti spuna exact cind si ce analize sa mai faci.
Bafta sa reusesti!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

gata! am reusit si m-am programat pentru joi seara, la oa 21!
pentru toata gasca!!!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

gata! am reusit si m-am programat pentru joi seara, la oa 21!
pentru toata gasca!!!

simona cu matei 37+

Asa fara sa killeresti nici o asistenta sau doctor?

Bravos, sa fie totul bine!

Mergi la inceput

momentan toata lumea e ok,dar joi seara...

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Chichi, ai dreptate. Acelasi lucru am spus si eu. Astept sa imi mai rezolv din treburile importante pe ziua de azi, inainte de a-mi strica ziua, ca presimt ca se va intampla asta.

Apropo, fetele din Bucuresti, cine se inscrie la Baby Expo? Ca poate ne vedem pe acolo ...

Valentina36+

Si eu vreau sa merg. Cand mergem ?

sorana 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fistiq Amadeus rulz! Eu zic sa-l iei in considerare!

La multi ani Summertime!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

O sa-l iau in considerare, poate la urmatorul Iar urmatorul am de gind sa ma "chinui" sa fie fetita.
Deci, sa stii ca il donez. Daca te intereseaza, nu mai sta pe ginduri

Wow, multumesc din suflet, acus ma duc la sot sa-i propun! Sper sa nu te razgandesti si sa-l folosesti tu!

Nu Chichi, stai linistita! Asta e, accept si ma resemnez, eu nu sunt ca aia care iti cer hainutele inapoi, sa stii!
Cind iti schimbi semnatura, vorba lui tutz?

Imi dai hainute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

deci eu azi noapte am visat mai multe burticoase de acii de la odisee, prima era Chichiuta cu inca doua burticoase au venit la mine acasa am stat la cafele cand sa le petrec ne-am intalnit cu Bpatricia la lift si ne-a invitat la ea la cofetarie si am mancat niste dulciuri cum nu am mancat niciodata, la cofetarie mai erau 4 burticoase, ce mai gasca am aavut in vis

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

Moaaaaa ce vis! Daca praji erau si de ciocolata m-am scos!

Mergi la inceput