Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)
Raspunsuri - Pagina 19
maya71 spune:
Loredana, Ana25 multumesc si
!
toate fetele.
Acum plec de la munca si sunt zombilica...
nastasie spune:
noi maine mergem la gradi ca abia la 12 ne-au iesit analizele.si a trebuit sa ma duc sa iau si avizul de la MF si am zis hai sa-l luam si pe Calin ca trecuse de 1 luna.avem 4, 500kg de la 2.660 cu cat l-am scos si peste 56 de cm(de la 49 cu cat s-a nascut).![]()
insa si o veste proasta.azi al meu a lovit masina, din vina lui ca nu a vazut o masina, desi se uitase.amandoua usile de pe partea stanga sunt praf, infundate, abia se mai inchid.asta mai lipsea.dar bine ca nu era cu fi-miu al mare ca il dusese la soacra-mea si pleca spre servici si era singur.si bine ca nu a patit nimic ca el e mai solid asa si usa s-a dus pana aproape de el.offf.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_25 spune:
DONNA sa stii ca mi-e groaza de ace infipte in mine!!Brr! Nu vreau sa fac pe viteaza,dar daca o sa rezist fara anestezie,ok, iar daca vad ca nu mai pot o so fac!!
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
NASTASIE imi pare rau pt masina voastra,dar bine ca nu a patit sotul tau nimic!! Ma bucur ca bebitu vostru creste repede! Sa fie sanatos!!!
SIMONA bine ca ai reusit pana la urma sa-ti faci programare!!
Ce oameni! 
MAYA 
Ana
36+
Maia Elena
lu' mama
mari_paun spune:
seara buna fetele,
am iesit azi de cateva ori pe afar, sa cumpar rechizite pt Ema, sa duc niste colete la posta, apoi o plimbare pt Ema...zici ca am mers 50km...sunt sfarsita...am vasele nespalate, dar le las pe maine...mai am de intins niste rufe...dar simt nevoia sa ma intind...
of...am devenit asa de ...neputincioasa...ce ma oftic.
maine dimineata o i-a invatatoarea pe Ema, ma duc sa-mi fac manechiura si pedichiura, imi mai asez gentuta de spial, la 5 plec la bucuresti...iau cu mine si geanta...in caz de ceva...
abia astept sa vad ce zice medicul...simt ca nu mai pot...nu mai am rabdare
va doresc o seara buna
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
37+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 10zile...vedem ce zice medicul maine
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Dragelor va multumesc frumos de sustinere! As vrea foarte mult sa nasc natural, deoarece stiu de la baieti ca m-am recuperat repede! Maine e ziua cea mare, cu incarcatura emotionala! Klarisse esti o graviduta superba! Si pozele sunt tare reusita! Formati un cuplu tare fain! Stiu ca d-ra dr nu ma va lasa si oricum va fi, va fi bine pt mine si fata! Mari Mariuk bine ca bb s-a eliberat la burtica! Ma intreba Be one daca bebele tau a stat la incubator, ca noi asa ne aminteam! Ea e inca ingrijorata pt Ioan! Mari Paun succes Emei in noul an! E bine ca o ia invatatoarea de acasa! Am sa va tin la curent cu vestile! Dar aveti "mila" de mine ca daca ma voi simti prea rau va voi anunta dupa ce ma linistesc! Alina-Mirela 41 Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
bebe al meu a stat cu oxigen langa el 3 zile. prima zi a stat sub o casca ce ii acoperea pieptul si capusorul si avea furtunasul cu oxigen indreptat spre nas, apoi urmatoarele 2 zile doar cu furtunasul. In schimb patutul a fost unul de acela cu incalzire si avea si o lampa deasupra ce il incalzea. la incubator a stat doar la cel pentru fototerapie.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna fetele! Intrebare rapida si de 1 milion de puncte: ![]() ![]() Mi-a recomandat medicul sa cumpar cateter pt anestezie epidurala si rahidiana tip Braun pt cezariana. S-a dus sotul la farmacie si i-au dat trusa Perifix B Braun care contine o seringa verde si alte dispozitive galbene. Toate farmacistele au spus ca asta e trusa potrivita pt cezariana insa pe ea scrie doar "Trusa anestezie epidurala/peridurala" si tot pe pachet dar in alta parte scrie "Set pt anestezie permanenta epidurala". E buna trusa asta? Este ceea ce ne trebuie pt cezariana? Adica este si pt epidurala si pt rahidiana? Plizzzz help pt ca o putem schimba doar in 24 de ore daca nu e buna. Multu frumu!!!! ![]() ![]() Ghiocela 36+ cu Irina Maria |
teoretic asta este si pt una si pt alta. da' suna-l pe dr ca sa fii sigura.
da ci emotii acilea cu membrane rupte
un procent f mic de travalii debuteaza cu membrane rupte. bine, nu vb de filme aici, da? nastasie da' a luat superb Calin si in inaltime si in greutate! ce papa greuceanu al vostru?
Slava Domnului ca tati e intreg ca fiarele s-or indrepta.alynta cu cine a nascut oana si la ce etaj e?
-----
Mami de
roza +
38 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Imi dai hainute? ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+ |
Iti dau si hainute.

Cam cu ce ti-ai dori sa-ti innoiesti garderoba de toamna-iarna?
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui maitreyi da ci emotii acilea cu membrane rupte un procent f mic de travalii debuteaza cu membrane rupte. bine, nu vb de filme aici, da? ----- Mami de roza + 38 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

Pai astia din filme numai asa arata, ca travaliul debuteaza cu ruperea membranelor, si ca asta inseamna o mica Niagara care se imprastie pe jos. Si inevitabil, aluneca si cade cite unul in baltoaca
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+
maitreyi spune:
ia uitati acilea - asa ceva nu prea vedeti decat in filme, da? bine, aici e real 
-----
Mami de
roza +
38 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)