Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
Mai planific o sedinta foto si pe saptamana viitoare daca e vremea frumoasa ca sa avem poze cu burtica. Vreau sa imi fac un album foto de sarcina.

Alynta bafta pe maine, sa iasa cum vrei tu. Oricum sigur doctorita va face ce e mai bine pentru tine si Maria.

Klarisse graviduta 36+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

A, si trebuie sa ne laudam: s-a mai usurat burtica: a facut bebe kk iar, si iar destul de multicel...era adunat de ceva vreme pe acolo prin intestin...

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Ce bine ca s-a mai eliberat micutul!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

"Ana eu imi doresc sa mi se rupa apa acasa, in pat, nu pe strada si sa fiu"pisata"."

Sa indrazneasca careva sa zica ca sunt pisata ca ma dezbrac s-ii fac pantalonii fular!

Mergi la inceput

Klarisse esti o graviduta superba! Si ce ochi..!!

hai Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

"Ana eu imi doresc sa mi se rupa apa acasa, in pat, nu pe strada si sa fiu"pisata"."

Sa indrazneasca careva sa zica ca sunt pisata ca ma dezbrac s-ii fac pantalonii fular!

ANa, esti de coma, nu mai pot de ras imi tresalta copilul in burta, auzi ii face fularr.
eu ma rugam la fel sa mi se intample acasa nu undeva pe strada ca eram hoinara rau la prima si mi s-a rupt apa noaptea in somn, sau poate doar sa te apuce contractiile si dupa sa ti se rupa apa, fiecare sarcina e diferita.

mie sa-mi tineti pumnii ca ma duc prin Obor acum cu fii-mea sa ii cumpar niste incaltari si mi-e frica sa nu se intample

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Sa stiti ca eu mereu ma gandesc, ca atunci cand incep contractiile si sotul nu va fi acasa va trebui sa plec la spital cu un taxi sau cu vreun vecin cu masina. Si daca mi se rupe apa in masina lor??. cred ca as muri de rusine

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Hi,hi si eu ma gandeam la asta! Iti dai seama? sa te dai jos din masina "murata" pan' la brau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

La mine au inceput contractiile la juma de ora dupa ce s-a rupt apa. si de esti in picioare nu curge mult, ai impresia ca ai stranutat si ai facut putin pisu in chiloti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

Citat:

ANa, esti de coma, nu mai pot de ras imi tresalta copilul in burta, auzi ii face fularr.
eu ma rugam la fel sa mi se intample acasa nu undeva pe strada ca eram hoinara rau la prima si mi s-a rupt apa noaptea in somn, sau poate doar sa te apuce contractiile si dupa sa ti se rupa apa, fiecare sarcina e diferita.

mie sa-mi tineti pumnii ca ma duc prin Obor acum cu fii-mea sa ii cumpar niste incaltari si mi-e frica sa nu se intample

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

Si ma mai gandesc ca daca mi se rupe apa si ma ud toata,o sa ma enerveze la culme ,cand pasesc, zgomotul ala de apa-n papuci: fleosc,fleosc la fiecare pas!!

Mergi la inceput

Citat:

La mine au inceput contractiile la juma de ora dupa ce s-a rupt apa. si de esti in picioare nu curge mult, ai impresia ca ai stranutat si ai facut putin pisu in chiloti

Aaa,e bine atunci ca nu ne udam pan' la calcaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:

Citat:

Aaa,e bine atunci ca nu ne udam pan' la calcaie!

sigur nu. in schimb, de apucati sa ajungeti la spital sa nasteti pana sa se scurga toata apa, dupa ce iese bebe puteti avea surpriza sa vedeti o fantana arteziana formanduse in urma copilului. Eu am avut sansa sa vad tot cand am nascut, deoarece fiind inca noapte, maternitatea la etajul 2 al spitalului si geamul neacoperit, se vedea ca in oglinda.

Mergi la inceput