Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DELIA - Sa stii ca poti rade cat vrei de ideile mele, ca doar asta-i hazul. Crezi ca daca m-as lua in serios as mai scrie pe forum despre ele? Deobicei, cand sunt foarte speriata sau suparata rau, nu mai am nici haz si parca nici cuvinte sa mai zic ceva.
Asa ca, baga mare!

Deci zici ca fii-miu are sanse cu bulanaselelui sa incapa in bumbo-rumbo? Ma cam doare sufletul ca am dat un porc de bani pe el doar pentru ca sa descopar ca nu sta ca lumea sau deloc. Bine, nu voi recunoaste niciodata in fata sotului, dar aici recunosc cu mama pe rosu.

De ce nu s-or vedea pozele?
Iti trimit link-ul, dar inainte mai incerc o data aici:
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4970897566/

Mergi la inceput

ROXANA - Pai, aia stiam si eu de aluminiu lu'peste prajit, ce-ai scris tu ultima data. Ca nu din ambalaj e buba, ci din continut.

De unde ai luat lingurite de fitze, care se fac precum cameleonul dupa tempe? Vreau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

M-a trezit boieru' cel mic pentru papa pe la 2:00 si nu mai reusesc sa adorm, asa ca mai recuperez cate ceva. Ieri l-am cantarit din nou pe bebe, a mai luat doar 200 g in ultimele 3 saptamani, are fix 7 kg. Daca pastreaza acelasi trend, luna viitoare va lua probabil 100 g, dar tot nu ma misc mai devreme cu diversificarea .
Dimineata trebuie sa-l duc pe cel mare la gradi, e deja al doilea an, dar l-am mutat de la grupa, va avea colegi noi si alte doamne educatoare, asa ca iar va trebui sa trecem prin faza de adaptare. Sper ca anul acesta sa aiba mai mult noroc, grupa mica a fost traumatizanta pentru mine din cauza educatoarelor. Sper ca pe el sa nu-l fi marcat prea tare.
Vad ca preferinta pentru un san e la moda, bebe il prefera pe stangu, dar insist sa pape din amandoi de fiecare data, cu toate acestea diferenta de volum este vizibila intre cei doi sani, sper sa nu ramana si dupa ce vom incheia alaptatul. Ah, si in ultima vreme, cand termina de papa imi strange sfarcurile intre gingiute, de-mi sar putin ochii; i-am explicat ca-i inchid restaurantu' daca mai face asa, se pare ca nu am fost convingatoare

Noapte buna! Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna dimi! Azi dam noi cafeaua si putina ciocolata de casa facuta de sotul meu ieri

S-a invatat ariciul meu fara papa noaptea. Mi-l aduce sotul direct la 6 si ceva, 7 dimineata la tzitzi. Acuma deja avem 1 ora jumate de cand suntem treji si a inceput dragul de Andrei sa tipe. Ioi ce imi place Face ca un delfinas si se tot da cu curutul inapoi, a gasit si el o modalitate de deplasare

Azi mergem sa ii facem pasaport, sper ca s-a terminat cu imbulzeala de asta vara si nu il tinem mult pe acolo.

Am pus cateva poze noi la semnatura
O zi minunata sa aveti!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna dimineata.Sunt chiauna de somn.A tinut un concert Maria aseara de zile mari.S-a chinuit sotul cu ea vreo 2 ore si eu am plecat la somnic ca nu mai puteam.A adormit-o pe jumatate si cand a dat semne ca vrea iar sa se trezeasca si sa inceapa spectacoloul mi-a adus-o am pus-o la tzatza si a adormit pana dimineata la 7.30

Sa-i fie de bine increstinarea printzesei Asteropi.A fost o adevarata printesa aseara.

Am vazut poze cu Silvana (poza cu caciulita imi place) cu Justina(scumpa foc ca de obicei,si avem si cercelusi acum,o adevarata domnisoara),cu Casian(frumos si ochios) cu Maya(frumoasa ca de obicei).Iar tu Denisa arati din ce in ce mai bine.Ai o poza din profil care imi place.
Gata,ma duc la curatenie.Am in plan sa spal covoarele azi

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SALUT TOATE FETELE.
Aseara am revenit in Italia. Acasa am fost tot pe drumuri si cu treburi, apoi sotului i-a fost rau, apoi s-a racit Alessa.... Din pacate nu am reusit sa ma intalnesc cu Ramy si cu micuta Briana, dar trag speranta ca nu au intrat zilele in sac si sper sa reusim sa ne vedem cand mai mergem acasa.
IOANAA28...nu am ajuns nici la bunica...bolile astea ne-au pus capac, si nu am reuist in ultimele zile sa facem mai nimic.

Nu am citit inca nimic, am vrut doar sa intru sa va salut si sper ca toata lumea e bine

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra

denisa da are ventuze si scaunul sta bine infipt pe cada, cu greu il deslipesc, oricum asta ce am eu e modelul vechi de la ivan, acum au scos cu mai multe briz brizuri :))

erina chiar am ramas masca , pt ca imbracata pari mai grasa, esti ca miria, dezbracata arati mai bine ;)
nu, parcul de distracii e balciul de care spuneam, feeria, fiesta
aici in fiecare an, cate.o saptamana in fiecare cartier au loc sarbatori cu balci, concerte etc si saptamana trecuta a fost in satul meu

miria asa sunt si eu ca tine, glumesc etc....daca doamne fereste ar fi ceva serios nu mi.ar arde de bascalie:))

michelle am vazut poze cu ariciul tau, chiar daca nu apari si tu in poze, stiu ca seamana cu tine

alex bine ati revenit

kossir sa pui poze

niki, miria

am spalat montat scaunul de ikea si a stat ieri destul in el...s.a jucat cu ce i.am pus pe tavita, o sa fac poze azi cand am timp
sa vedem poate ma scap de cheltuieli, nu de alta dar am de luat: umidificator, nebulizator, scaun de masina pt ivan, astea asa la repezeala ce.mi vine in minte

ma duc sa.mi fac o cafea, pt ca.s exact ca miria si aici, daca nu mi.o beau in fata laptopului n.are farmec, daca tot nu fumez....

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

neata

Nu am timp dar nu o pot lasa pe Miria sa planga dupa lingurite
Miria uite eu de aici iau
www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/set-6-lingurite-termosensibile-tommee-tippee/" target="_blank">http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/set-6-lingurite-termosensibile-tommee-tippee/

Fug la treaba si revin

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

'Neata, fete!

Sunt cu inima stransa, mi-am dus sufletica la gradi. Iubita lui mama! Va puteti imagina ca de cand m-am sculat adica 7 fara ceva si pana acuma am facut l atreaba de am terminat tot ce-mi propusesem? N-a fost deloc putin, dar de agitata cu fata am rezolvat trrburile fara sa-mi dau seama. Se pare ca-s eficienta cand sunt stresata. atunci dau eu randament.
Si mai am spor daca sunt nervoasa. Mamaaa, bag o viteza! Ma razbun pe lucruri!

O iau la pranz si o culc acasa. Sper sa pot face asa toata saptamana, ca in rest, nu stiu cat voi putea fiind singura cu asta mic. Daca se strica vremea mi-e mai greu sa ies cu el, ca nu pot lua si carutul.

Mergi la inceput

DENISA - Gata, am luat si din astea!
Saru'mana!

ROXANA - Beau acuma o cafea buna in fata calculatorului. Ce delectare!!

Mergi la inceput