Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel da ioana am vazut filmuletul... http://bebelina.sunphoto.ro |
ok!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
Roxana este sublima Silvana aici
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui dayanara ramy fata de scaunul ala vb si noi ala bumbo, acum daca nu.l luati pt masa , ci asa ca accesoriu e ok, eu il vroiam de masa cu tavita cu tot, dar nici sa.l iau pt 3 luni si pe urma sa nu mai incapa nu.mi convine |
ROXI, in viteza cum am citit, sincer, nu mi-am dat seama ca despre scaunul acela era vorbaacum m-am luminat si eu...
honeybaby spune:
Roxana- ce bine ca e Jane. cum e jos unde sta copilul ? Are ceva antiderapant sau e pastic simplu ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Erina- welcome back. A fost vreme buna de plaja?
In cosmetice nu am dat iama?
Child - Maya nu doarme in zgomot sub nici o forma dar nici nu urla.
ALINASTA BINE jUSTINA IN FUND, MAYA NU STA DELOC SINGURA
caps din greseala
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Fetelor, Justina nu sta singura in fundulet, ci e sprijinita de marginea patului.
Erina spune:
Roxana si mie mi-a placut mult poza cu caciulita Kitty. I-am aratat-o Dariei si a zis ca vrea si ea. Parcul de distractii era in localitatea unde ati fort in vacanta?
Vladi nu am citit mesajul, ce puneti la aerosoli de dureaza asa de mult? Nu se poate scadea cantitatea de ser? I-am facut Dariei azi cu 1 ml ser+ 2 ml Clenil.
Denisa, da a fost foarte cald. Mi-ar fi trebuit un demachiant si alte citeva maruntisuri dar nu mi-am luat.
Andra am vazut pozele cu Ianis. E un copil tare frumos. M-a amuzat mult cea cu "rezultatul".
Ioana am vazut-o pe Justina, e foarte dulce.
Ma bag la calcat 4 camasi pentru sot si rochita Dariei. Miine incepe gradinita de stat. Am emotii.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Erina Ioana am vazut-o pe Justina, e foarte dulce. Ma bag la calcat 4 camasi pentru sot si rochita Dariei. Miine incepe gradinita de stat. Am emotii. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Eu, tocmai ce-am terminat.
Si eu am emotii.
Multumim pt compliment!
miria_cristina spune:
Fete, daca tot am absentat ziua macar sa n-o fac si seara. Asa ca, inainte de culcare intra cobea!!
Azi la 7 punct pishpandoc-barba-cot a inceput sa-si cante soloul. Eu eram verde de obosita ca avusesem un rendez-vous cu sotul la un film de noapte. Dami s-a trezit si ea din cauza de volum dat la maxim la fii-miu.
In concluzie, am bajbait prin bucatarie, mi-am facut o cafea proaspat mirositoare si mi-am deschis laptopul. Teapa! Nu-mi mergea netul. Nici nu stiti ce dezastru e la mine cand imi fac cafeaua dimineata si nu pot s-o beau in fata calculatorului! Asta da dependenta si nici macar nu-i stiu antidotul.
In fine, am supravietuit cat am putut pe parcursul zilei, iar dupa pranz cand Dami a cedat psihic si-a adormit, m-am culcat si eu de frustrata ca nu pot sa vad ce mai scrieti.
Seara, ii dadusera drumul, dar eu aveam in plan un drum la capuse ca sa mai iau niste haine groase, ca le-am dus ca o fata descurcareata asta-vara acolo si acuma le dardai la greu.
Am ajuns acasa tarziu, desi toata saptamana imi repetasem in gand ca o voi culca pe Dami devreme ca incepe a doua zi gradinita.
E, nu s-a nimerit, dar oricum e odihnita dupa cat a stat acasa.
Acuma am citit din urma cat am putut, dar cred ca voi relua ca am uitat tot. Bine ca nu mai am examene de dat, nu aveam nici o sansa. Oare de ce sunt asa uituca? Oare imi voi reveni? Gluma gluma, dar e suparator.