Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata la amiaza si de la noi!

DayanaraChicco Polly am eu la Codrin si il tin in el de la 1 luna. Intr-adevar comparativ cu alte scaune de marca, se lasa pe spate foarte tare si mi-a fost tare practic. Plus ca de la1- 2 ani il poti pune atasat la masa de bucatarie pt ca are reglaj si pe inaltime. Chiar e ok!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Honey si Miria (si Roxana) -- in Bumbo intra si Jodie!!!! Da, ramane intepenita, pt ca gaurile alea sunt mai stramte sus, dar jos e loc destul. Si poti sa scoti copilul, nu ramane blocat acolo. Mie mi se pare un life saver acest Bumbo, ati vazut in poze ca o pun si pe counter in bucatarie cand gatim sau facem experimente stiintifice cu copiii, o pun pe masa cand mancam -- daca nu ar fi in Bumbo, s-ar intinde si ar pune mana pe tot...

Despre scaun de masa, eu am vorbit serios cand am zis ca iau din ala simplu de la ikea, de 5-10 euro. Nu e nevoie de mai mult, copiii deja stau in fund (majoritatea, din ce citesc) asa ca nu vad de ce ar fi necesar in scaun care se lasa pe spate, etc.

Noua ne trebuie patut, ca deja doarme 5-6-7 ore neintoarsa, asa ca dupa ce adoarme seara, vreau sa o pun in patut. Dar nu prea am timp sa merg sa caut. vreau de lemn si sa se lase o latura in jos, ca sa nu fie separata de patul nostru.

Ne simtim mai bine, Jane mult mai bine, eu un picut mai bine...

Va pup...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - mortala poza cu caciulita. ce blonduta e .
Si Ivan tunsulci pare mai matur. I-ai tuns pe amandoi?

In 2007 in italia ma zapacisera cu hello kitty si winx, numai asta vedeam. Am foat la un moment dat intr-un pet shop si aveau cosmonaut pt honey numai cu hello kitty. Dupa ce am venit in Ro m-am apucat sa-i cumpar nepoatei numai chestii nu winx.
Acum am ce am cu hello kitty. Inante nu suportam pisica aia cu capul mare si funda

Andra - frumos Ianusul motat.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia mie mi s.a parut tare stramt bumbo si asta ca l.am probat, e normal sa fie stramt sa nu cada, dar sa nu li se para incomod, cred ca depinde de copil pana la urma
asa am eu patutul pus in continuarea celui mare, in care dorm eu si ivan cateodata :)

denisa nu, doar pe ivan il tund cam 1 data pe luna, pe silvana n.am tuns.o deloc, doar ca i.a cazut puful ala cu care s.a nascut si acum vad ca.i creste altul blond si cand e ud se increteste pe unele parti

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

freedelia si eu am vb serios cu scaunul din ikea :)) chiar am unul din ala de la ivan, cum n.a stat in nimic , nici nu.mi pare rau pe 10 euro cat am dat pe el
ma gandeam sa se lase pe spate, in caz ca mai adoarme acolo, acum citesc parerile voastre si chiar nu stiu ce sa fac!
ba ma hotarasc la chicco, ba sa incerc pe asta din ikea...

bumbo mi.ar fi fost ideal pt ivan de la 3 luni , el avand reflux ar fi stat doar in fund, si s.a si ridicat destul de repede

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

roxana - cumva scaunul de baie e jane?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Ati fost harnice azi noapte.
Eu, am plecat la , si-asa s-a trezit Justina la 2 si apoi la 7:30.

Azi am impartasit fetele...n-am m fost de ceva timp la biserica..ba cm..

vladimirescu ai deschis un subiect care ma intereseaza si pe mine..Justina nu suge dintr-un san de m bine de 1 sapt.
Si-al meu e moale, insa nu face galme, nici nu ma doare.

Da! I-a facut gauri cu pistolul..mi-a zis sa rotesc cercelusii in fiecare zi..stiu de la Ioana. Merci!
Roxana multumim!
Cam atat din capitolul trecut..mai trebuie sa vad pozele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

denisa acum ca spui cred ca jane e da, o sa ma uit la el ca l.am pastrat undeva prin vreun dulap, sa.l caut si.ti spun sigur

POZE

Mergi la inceput

denisa gata l.am gasit
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Diverse#
tre sa.l spal si pe asta si sa caut sa.l curat si scaunul de masa din ikea sa vad ce si cum
uite ce batai de cap imi da mie scaunul de masa si parca vad ca asta o sa bea lapte in loc sa manance, la ivan a fost invers cand i.am dat prima data sa manance gemea de placere :))) dar in scaun de masa tot nu statea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am vazut un puiut scump, pe Maya.
Ce bine ca roade inele pt dentitie..Justina nici nu le tine in mana.
Roxana i-am luat si eu un castronel Justinei, lingurita n-am gasit..ne pregatim pt diversificare..dar intai sa iasa dintii..ca daca nu incepem dupa 6 luni..

Urez La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Sofia Maria si Jeremy Noah!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput